Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Eλευθεριάδης για γυμναστής

Η ιστορία του γυμναστή είναι ιδιαίτερα πονεμένη αυτό το καλοκαίρι για τον Πανσερραϊκό αλλά οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως καταλήγουν στη καλύτερη δυνατή επιλογή. Αυτή του Θόδωρου Ελευθεριάδη. Ο έμπειρος γυμναστής που έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Ηρακλή και άλλες ομάδες ενώ τελευταία ήταν υπέυθυνος των ακαδημιών του "δικεφάλου", ήρθε σήμερα στις Σέρρες, συνομίλησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και παρακολούθησε τη προπόνηση.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΒΑΡΝΤΙΛΙΚΙΑ Ο "ΚΟΥΦΟΣ" (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ...ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ... Ο ΠΑΥΛΟΣ!!! Α ΒΕ "ΚΟΥΦΕ' (ΠΡΟΕΔΡΕ) ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ... ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ...ΔΥΟ ΠΟΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως αν ο συνεργάτης του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ δεν είχε δουλέψει σε ΠΑΟΚ ή ΗΡΑΚΛΗ δεν έρχεται στην ομάδα. Μα τί κόμπλεξ είναι αυτός ο άνθρωπος ρε γαμώτο. Λες κι οι δυό ομάδες κάνανε τίποτα σπουδαίο στην ιστορία τους κι αποτελεί εγγύηση το πέρασμα κάποιου από αυτές! Έλεος ρε Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και σιγα τους γυμναστες που εχουν και οι κορυφαιες ομαδες στην ελλαδα.η θα πληρωνουμε τωρα και σερβους για να φευγουν στο τριμηνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κύπριοι κι ο Όγιος μαλάκες ήταν που τσίμπησαν δλδ τον Αδάμ στα καπάκια μόλις τον διώξαμε; Αλλά εκεί να ψωνίσουμε από ΠΑΟΚΗΡΑΚΛΗ, μη χάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή