Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παράλογες; Δε νομίζω...

Όσο περνούν οι ημέρες και δε βρίσκεται σημείο επαφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου, τόσο o παίκτης απομακρύνεται και οι εφημερίδες των "ερυθρολεύκων"(έχοντας το λόγο τους προφανώς) επιρρίπτουν ευθύνες στον Πέτρο Θεοδωρίδη. Το μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν είναι πως οι απαιτήσεις είναι παράλογες. Θυμίζουμε πως ο Πανσερραϊκός ζητά 420.000 ευρώ και δύο παίκτες ως ανταλλάγματα(ο ένας τουλάχιστον έμπειρος) αλλά ο Επστάιν πάει Πανιώνιο και ο Παπαδόπουλος δε θέλει να έρθει. Βέβαια τα χρήματα δεν είναι παράλογα αν σκεφτεί κανείς πως πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΚ πρόσφερε στον Ηρακλή 300.000 ευρώ για έναν παίκτη, τον Βέλλιο, με πολύ λίγες συμμετοχές ενώ ο Παπάζογλου και διεθνής με τις εθνικές ομάδες και  έχει γεμάτες χρονιές και αγωνίζεται σε θέση που δύσκολα βρίσκεις παίκτη. Όταν δίνεις 40.000.000 ευρώ για μεταγραφές, δε κολλάς στα 50.000 του Παπάζογλου αν όντως τον θες. Ο Πανσερραϊκός κολλάει γιατί τα συγκεκριμένα χρήματα μεταφράζονται σε...μεταγραφές! Πάντως ο Πέτρος Θεοδωρίδης έλεγε σήμερα πως δεν υπάρχει θέμα Παπάζογλου!

2 σχόλια:

  1. Θα τους τα δώσω εγώ στο τέλος της χρονιάς... Θα σηκώσω όλη τη βίσταμπετ φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει ο πρόεδρος και δεν υποχωρεί. Ο Μαρινάκης τα σκορπάει απο δω και απο κει και κόλλησε τώρα σε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Άντε ρε γαύροι!!! Πανσερραϊκάρα για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή