Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Koκότοβιτς:"Χρειαζόμαστε χρόνο"


Πίστωση χρόνου ζήτησε για ακόμα μια φορά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: "Πονάω τον Ατρόμητο και τον αγαπάω γιατί έχω περάσει δύο φορές από το Περιστέρι και χαίρομαι που είμαι εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί παρά το ότι τους είχαμε μελετήσει. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να τους εξουδετερώσουμε. Πετύχαμε το γκολ, αλλά σταματήσαμε εκεί πέρα. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Κάναμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Κι εμείς όμως έχουμε καλή ομάδα, αλλά θέλουμε χρόνο για να δέσουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα".

ΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνώ μαζί του ότι η ομάδα θέλει χρόνο αλλά για να τον κερδίσει πρέπει να πάρει και κάποια αποτελέσματα και θυμίζω πως στην Ελλάδα οι πρόεδροι δεν είναι και πολύ φίλοι της...πίστωσης χρόνου!

Καθαρίζουν οι...Τριανταφύλλου! 1-1 οι Νέοι στο Περιστέρι


Για ακόμα ένα παιχνίδι η οικογένεια Τριανταφύλλου…έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο Κώστας Τριανταφύλλου αυτός που σκόραρε και σήμερα στο Περιστέρι, έδωσε τη σκυτάλη στον αδερφό του, Δαμιανό, ο οποίος στο 93΄ χάρισε στην ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη την ισοπαλία. Παρότι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, οι Νέοι του Πανσερραϊκού θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησαν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτός ήρθε. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο που τελείωσε χωρίς τέρματα, η ομάδα Νέων του Ατρόμητου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 47΄ με τον Ξύδη, γεγονός που μάλλον αφύπνισε τα «λιονταράκια» του Σάκη Αναστασιάδη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με το γκολ της… λύτρωσης να επιτυγχάνεται τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ασλανίδη στο 88΄, ο Δαμιανός Τριανταφύλλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ραχιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Οι συνθέσεις:
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ραχιώτης, Καμβύσης, Συμεωνίδης, Βαγγέλης, Λίμνιος, Ξυδής, Δαβίλας (75΄ Τσιμπρικίδης), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Μπιλίτσης (88΄ Σκουρλής), Αθανασίου (46΄ Αδαμόπουλος)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης (50΄ Γιαννόπουλος), Τσαούσης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τριανταφύλλου Κ., Μουσικάκης, Ασλανίδης, Σερέκας, Ρούμπος (60΄ Βλαχόπουλος)

Kανένα θέμα με Ανάκογλου

Επειδή ο αποκλεισμός του Δημήτρη Ανάκογλου έφερε αρκετά ερωτηματικά και για να μην υπάρχουν απορίες, ο λόγος που έμεινε εκτός ο νεαρός μέσος ήταν ένα πρόβλημα στη μέση το οποίο τον ανάγκασε να περάσει σήμερα την ημέρα του σε φυσιοθεραπευτήριο. Έτσι και αλλιώς ο Κοκότοβιτς θα τον απέκλειε στην Αθήνα λόγω του προβλήματος οπότε κρίθηκε σκόπιμο να μη ταξιδέψει καν.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε! Εμείς το καταλάβαμε;

Mέχρι τώρα υπήρχαν οι, ως και ένα σημείο δεκτές, δικαιολογίες της δυσκολίας του προγράμματος, των καθυστερημένων μεταγραφών, της ανετοιμότητας, της έλλειψης ομοιογένειας κλπ, αλλά κάποια στιγμή η ίδια η ομάδα για να κερδίσει ηρεμία και παράλληλα χρόνο πρέπει να...πάει τα αποτελέσματα. Ακόμα και αν πούμε πως κανένας δε περιμένει από την ομάδα να πετάει και απλά θέλει να βλέπει να γίνονται τουλάχιστον τα βασικά, ο Πανσερραϊκός ούτε αυτά δε κάνει μέχρι τώρα. H ήττα από τον Ατρόμητο δεν έφερε στο προσκήνιο κάποιο νεότερο πρόβλημα, απλά μας υπενθύμισε αυτά που υπάρχουν. Το σημερινό ήταν από τα παιχνίδια που λες πως..."στους τυφλούς, επικρατεί ο μονόφθλαμος" γιατί ούτε η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε κάτι ιδιαίτερο και αν κατάφερναν οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν την ισοπαλία θα ήταν δώρο. Απλά αυτοί μπορούσαν τουλάχιστον να συνεργάζονται αποτελεσματικά και να μη πουλάνε εύκολα τη μπάλα. Όπως ακριβώς είχε κάνει κατά διαστήματα ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για ακόμα μια φορά η άμυνα έδωσε σεμινάρια τύπου "πως βοηθάς τον αντίπαλο να σκοράρει" με τους Γαλανόπουλο και Άμονα είναι κατά τη γνώμη μου οι πιο αδύναμοι κρίκοι ενώ η μεσαία γραμμή απλά..."φυτοζωούσε". Ο Κάστρο συνεχίζει να είναι στον κόσμο του προφανώς επειδή δε του αρέσει ο δικός μας, ο Παπάζογλου έδειξε αδυναμία να ανταπεξέλθει ως αμυντικό χαφ, ο Σουμπίνιο νομίζει πως η Σούπερ Λίγκ είναι Β΄ Εθνική, η φανέλα με το Νο 10 που υπήρχε στο γήπεδο μάλλον ήταν άδεια γιατί ο Τάντιτς δεν ήταν εκεί, ο Μπέλιτς έχει μείνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όσο για τον Γεωργιάδη δε θα τον κρίνουμε ως επιθετικό. Έβαλε και γκολ. Τι να αναλύσεις και τι να πεις; Ναι μεν η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια πινελιά βελτίωσης εξαιτίας του αριθμητικού πλεονεκτήματος και της εισόδου του Λεοζίνιο αλλά και πάλι ήταν ακίνδυνη. Η επίθεση δε μπορεί να κάνει ευκαιρία ούτε με αίτηση. Τα 14 σουτ που έδειξε η στατιστική δε λένε τίποτα και τη βλέπω τη δουλειά. Ένας Μπανγκουρά θα μας σώσει και θα πούμε και ευχαριστώ. Όπως είχα πει και χθες ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν ημιτελικός. Σαφώς υπάρχει δυσαρέσκεια σε όλα τα επίπεδα. Σαφώς υπάρχει αγανάκτηση και προβληματισμός αλλά η δική μου εκτίμηση και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως η Μεγάλη Παρασκευή για τον Κοκότοβιτς θα έρθει αν δε κερδίσουν τη Λάρισα. Kαι για να το τελειώσω, δεν είναι τόσο οι χαμένοι βαθμοί το πρόβλημα που πες "ξυπνάς" εσύ, "κοιμούνται" οι άλλοι και καλύπτεις τη χασούρα όσο η ψυχολογία της ομάδας που είναι...υπό το μηδέν!
(φωτό-πηγή: sportnet.gr)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Για αυτούς τελικός και για εμάς...ημιτελικός;

 Αν βασιστούμε σε όσα έχουν ακουστεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια των πρώτων αγωνιστικών, τότε ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι μια...δεύτερη πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό. Όπως έχουμε πει και ξαναπεί επειδή ο κ. Κοκότοβιτς το ανέφερε πρώτος, το πρωτάθλημα ξεκινά αύριο. Στο Περιστέρι οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το πρώτο βατό τέστ έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θεωρητικά είναι στα μέτρα τους και για να λέμε την αλήθεια σε τέτοια παιχνίδια όπως το αυριανό που ο αντίπαλος "καίγεται" για τη νίκη, γιατί βρίσκεται σε ανάλογη και ίσως και χειρότερη κατάσταση, ή τον "τελειώνεις" και του δημιουργείς παραπάνω προβλήματα ή...παίρνεις τη θέση του ενόψει και του επόμενου αγώνα. Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη που είχε υψηλές προσδοκίες με μεταγραφές τύπου Καμαρά, Σαμπού κλπ, ο 1 βαθμός σε τρεις αγώνες είναι καταστροφικός και με τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και το άσχημο κλίμα που υπάρχει(επίσκεψη οπαδών στη προπόνηση, ύβρεις κλπ) ο αγώνας είναι τελικός. Αν όμως ισχύει αυτό για τον Ατρόμητο, τότε και για τον Πανσερραϊκό είναι...ημιτελικός. Μπορεί να λέμε και να ξαναλέμε πως δε μας έκατσαν και βαριές οι συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό αλλά όπως και να έχει στην ήττα δεν υπάρχει "δε πειράζει". Το ποδόσφαιρο είναι θέμα ψυχολογίας και αν χάσει ο Πανσερραϊκός αύριο, το κλίμα θα γίνει χειρότερο, οι μουρμούρες περισσότερες και το παιχνίδι με τη Λάρισα θα έχει μορφή τελικού. Το ζητούμενο τούτη τη στιγμή είναι οι βαθμοί. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που λέμε. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη, ότι ακόμα δεν έχει μονταριστεί κλπ αλλά κάπου πρέπει να τη πάνε και τα αποτελέσματα προκειμένου να βρεθεί η ηρεμία που χρειάζεται για να δωθεί και περαιτέρω πίστωση χρόνου. Η ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό πάντως είναι αύριο να εκμεταλλευτεί τη ταραχή που υπάρχει στον Ατρόμητο, να εκμεταλλευτεί το άγχος που θα υπάρχει, να το μεταφέρει ακόμα περισσότερο και να αιφνιδιάσει. Η τακτική του Κοκότοβιτς θα είναι πιο αμυντικογενής με την παρουσία Κάστρο, Παπάζογλου και με το σκεπτικό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Τάντιτς, Γεωργιάδη. Κάτι σαν το...κοντό σχήμα που χρησιμοποιούν οι μπασκετικοί. Βέβαια καθρέφτης για να γίνει η θεωρία πράξη είναι το γήπεδο.

Η αποστολή για Ατρόμητο και ο αποκλεισμός-έκπληξη του Ανάκογλου

Η αποστολή που θα αναχωρήσει σε λίγες ώρες για την Αθήνα αποτελείται από τους Ράντμαν, Νόβοτα, Γαλανόπουλο, Παντελιάδη, Ντιόγκο, Άμο, Μαγουενέ, Παπάζογλου, Βοσκόπουλο, Κάστρο, Αμπουμπακάρι, Μπρίτες, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Νταλέ, Γεωργιάδη, Τάντιτς και Μπέλιτς.
Eκτός αποστολής έμειναν οι Βαλσαμάκης, Kόντος, Μουσικάκης, Βλασόπουλος, Mπανγκουρά, Bρούτσινα, Αλβάρεζ, Σιδηρόπουλος αλλά και οι Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Σαββίδης που θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων. Ενύπωση παράλληλα προκάλεσε ο αποκλεισμός από την αποστολή του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην 19αδα που επιλέχθηκε από τον Κοκότοβιτς, μετά από συνομιλία που φέρεται να είχε με τον Σέρβο τεχνικό αποφασίστηκε να μείνει εκτός και από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, προκαλούνται εύλογες απορίες. Βέβαια είναι στη διακριτική διάθεση του προπονητή όταν έχει ένα γεμάτο ρόστερ ποιοι θα είναι εντός και εκτός αποστολής αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα δημιουργεί ερωτηματικό.

H αποστολή της Κ20
Και η ομάδα Κ20 αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου αύριο στις 12.00 θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Ατρομήτου στο γήπεδο του «Ηφαίστου».
Οι παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Σάκης Αναστασιάδης είναι οι εξής:
Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ., Κασσέρης, Τσαούσης, Σαββίδης, Σερέκας, Χατζηλάρης, Τριανταφύλλου Κ., Γιαννόπουλος, Ρούμπος, Βλαχόπουλος, Μητρίδης, Ασλανίδης, Μπαξεβάνος, Μπουφίδης, Μουσικάκης, Παπαδόπουλος, Γουραλές.
 

Έχει πέραση ο Πανσερραϊκός...

Ολοένα και περισσότερα γίνονται καθημερινά τα δημοσιεύματα που θέλουν παίκτες του Πανσερραϊκού να είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού που μετά την μεταγραφή του Παπάζογλου έχει βάλει στο μάτι και άλλους "ερυθρόλευκους". Πέρα από τον Ανάκογλου και τον Ασλανίδη για τον οποίο σας είχαμε αναφέρει σήμερα από την εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" γίνεται λόγος και για διακριτική παρακολούθηση του Γεωργιάδη ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νέων, Σάκη Αναστασιάδη, για όλους. Παράλληλα η "ΕΞΕΔΡΑ" επιβεβαιώνει σήμερα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπέλιτς που είχαμε αναφέρει πριν από δύο ημέρες.

Από τον Ιούνιο ΔΕΝ Πάνε Στοίχημα παίκτες, διαιτητές, παράγοντες, μάνατζερ κλπ

Υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων της περασμένης περιόδου για αγώνες ελληνικών διοργανώσεων που σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ είναι στημένοι και για να προλάβει δυσάρεστες εξελίξεις («αυτογκόλ» κατά τον πρόεδρό της), η ΕΠΟ αποφάσισε να ενεργοποιήσει διάταξη της ΦΙΦΑ που απαγορεύει το στοίχημα στους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο.
Έστω και καθυστερημένα, η ομοσπονδία έχει αποφασίσει να βάλει στο καταστατικό της το άρθρο 13 του κώδικα δεοντολογίας της ΦΙΦΑ.
Σε αυτό αναφέρεται ότι «απαγορεύεται στους αξιωματούχους να λαμβάνουν μέρος, άμεσα ή έμμεσα, σε στοιχηματισμούς, πονταρίσματα, κληρώσεις και συναφή γεγονότα ή συναλλαγές που συνδέονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τους απαγορεύεται να έχουν μερίδια, είτε ενεργητικά ή παθητικά, σε εταιρίες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, κλπ που προωθούν, μεσολαβούν, διακανονίζουν ή διεξάγουν τέτοια γεγονότα ή συναλλαγές».
Ως αξιωματούχοι θεωρούνται όλα τα μέλη διοικητικών συμβουλίων, μέλη επιτροπών, διαιτητές, προπονητές και κάθε άλλο πρόσωπο επιφορτισμένο με τεχνικά, ιατρικά και διοικητικά θέματα ομοσπονδίας, λίγκας ή συλλόγου.
Το παραπάνω άρθρο ισχύει κατ’ αναλογία στους παίκτες, μάνατζερ παικτών και παράγοντες αγώνων.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΕΠΟ δεν το ενεργοποιούσε επιτρέποντας στους «αξιωματούχους» να παίζουν στοίχημα.
Στις 5 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση η ΕΠΟ πέρασε στο καταστατικό της νέα διάταξη που αναφέρει: «Απαγορεύεται στους αξιωματούχους να εμπλέκονται, είτε άμεσα ή έμμεσα σε στοιχηματισμούς, προγνωστικά αγώνων και κληρώσεις που συνδέονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες. Με ειδικό κανονισμό ή ειδικές διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα καθορίζονται οι προϋποθέσεις, οι απαγορεύσεις, οι κυρώσεις, οι διαδικασίες και ο τρόπος ελέγχου των φυσικών η νομικών προσώπων».
Ερωτήσεις για την ΕΠΟ
Με βάση τα παραπάνω προκύπτουν δύο ερωτήματα.
α) Οι ποδοσφαιριστές απαγορεύεται για την ΕΠΟ να παίζουν στοίχημα;
β) Ο «ειδικός κανονισμός» έχει εκδοθεί;
(πηγή: soccerplus.gr)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η "τρέλα", οι δηλώσεις και οι...απορίες του Σάμι!

H...γλυκιά τρέλα που κουβαλά ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά είναι γνωστή. Απλά ο Αφρικανός φροντίζει να τη δείχνει συνεχώς. Στην πρώτη του παρουσία σε προπόνηση του Πανσερραϊκού(φωτό) έπειτα από πολλούς μήνες ο 28χρονος επιθετικός έκλεψε και πάλι την παράσταση. Ζήτησε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Απόστολο Υφαντή, να μην ανησυχεί για το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν παίξω 20 λεπτά θα σκοράρω". Στη συνέχεια θέλησε να τον...παρακαλέσουμε(λέγοντας please!!!) για να κάνει δηλώσεις(έχε χάρη) και σε αυτές δε θέλησε να αποκαλύψει που ήταν και αν υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Το μόνο που είπε στο "pestoagorimou" ήταν: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω και πάλι την ομάδα. Ξεκινάω προπονήσεις και θα δούμε πότε θα είμαι έτοιμος. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να πετυχαίνω γκολ εγώ". Από εκεί και πέρα όμως στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχαμε μαζί του οι απορίες του ήταν πολλές. Αρχικά είπε πως δε ξέρει κανέναν από τους νέους παίκτες παρότι έχει αντιμετωπίσει τον Μαγουενέ ως αντίπαλο σε αγώνα Στόουκ-Πρέστον(αλλά που να τον θυμάται τώρα) και στη συνέχεια άρχισαν οι απορίες. Που πήγε ο Καλί; Γιατί έφυγε ο Σκάγκλια,ήταν καλός παίκτης! Που πήγε ο Τράκις, ο Κοτταράς, ο Ζαπρόπουλος, ο Μιχαήλ; Βλέπετε έχασε πολλά επεισόδια ενώ δε παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τον Σουμπίνιο και όταν του αναφέραμε πως ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αρχικά απόρησε λέγοντας, "Και τι κάνει εδώ;" και αφού του εξηγήσαμε όλο το deal στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός δε πήρε και τον Τζίμι(Ανάκογλου). Tέλος, όσον αφορά τα προγνωστικά του είπε πως ο Πανσερραϊκός θα πάρει Χ στον Ατρόμητο και θα κερδίσει τη Λάρισα του πρώην προπονητή του, Γιάννη Παπακώστα.
Πάντως δεν υπέγραψε ακόμα το νέο συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2011. Αυτό θα γίνει είτε αύριο, είτε από Δευτέρα...

Ο Κοκότοβιτς ανακατεύει την τράπουλα και το..."τυχαίο; δε νομίζω" για τον Γεωργιάδη

Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Πανσερραϊκός ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες και σε αυτό με Ατρόμητο θα ανακατέψει για ακόμα μια φορά την τράπουλα. Εξ' αρχής ήταν δεδομένο πως ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα έπρεπε να βρει τρόπο να χωρέσει στην ενδεκάδα και τον εξαιρετικό, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Μαγουενέ αλλά και τον Τάσο Παπάζογλου. Η λύση; Η χρησιμοποίηση του 22χρονου ως αμυντικό χαφ, μια θέση που την ξέρει και έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν κάτι που στέλνει μήνυμα για μια πιο αμυντικογενής μεσαία γραμμή και με την παρουσία του Κάστρο που θα αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά και στο πλευρό του Σουμπίνιο κατά πάσα πιθανότητα καθώς το 4-3-3 δεν αλλάζει. Η άλλη...κίνηση μάτ του Κοκότοβιτς είναι η χρησιμοποίηση του Γεωργιάδη στη κορυφή της επίθεσης στη θέση του τραυματία Βρούτσινα. Ο Γεωργιάδης για ακόμα μια φορά θα παίξει σε διαφορετική θέση η οποία όμως δεν είναι και τελείως άγνωστη. Μάλιστα αν πιστέψουμε στους οιωνούς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι καθώς και πριν δύο περίπου χρόνια με τον Γεωργιάδη στην επίθεση(ως παρτενέρ τότε του Τάντιτς σε σχήμα έπκληξη από τον Παπακώστα) και με αντίπαλο ομάδα του Δώνη(ΑΕΚ), ο Πανσερραϊκός είχε πάρει αποτέλεσμα στην Αθήνα(0-0) και "έστειλε" τον 41χρονο προπονητή...σπίτι του. Τυχαίο; Δε νομίζω...
(φωτογραφία από τη φάση στο 90΄ που είχε κοπεί με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Γεωργιάδης)

"Στον Σαμπέγκου λέμε ΝΑΙ..." με double score!

Mπορεί να έχει κάνει τόσα στον Πανσερραϊκό αλλά φαίνεται πως μαζί με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και η πλειοψηφία των αναγνωστών του "pestoagorimou" δίνει...άφεση αμαρτιών στον Σαμπέγκου Μπανγκουρά. Συγκεκριμένα το 66% όσων πήραν μέρος στη ψηφοφορία ήταν θετικοί στην επιστροφή του παίκτη και το υπόλοιπο 33% ήταν αρνητικοί.

Περισσότερο ως πλάκα παίρνουν το θέμα Μπανγκουρά στα αποδυτήρια

Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού στην επιστροφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στην ομάδα και στη νέα...άφεση αμαρτιών που δίνει ο Πέτρος Θεοδωρίδης στον Αφρικανό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι "νέοι" δε γνωρίζουν το ακριβές παρελθόν της ιστορίας του παίκτη και λίγο-πολύ δεν ασχολούνται κιόλας. Όσο για τους "παλιούς" περισσότερο στη πλάκα παίρνουν τα καμώματα του συμπαίκτη τους γιατί αφενός τον έχουν μάθει πλέον και γνωρίζουν τη...γλυκιά τρέλα που κουβαλάει και αφετέρου αυτά που έχουν δει τα μάτια τους(να έρχεται και μετά από μια εβδομάδα να μπαίνει και να σκοράρει) τους έχουν πείσει για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πόσο μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή και ασχέτως ετοιμότητας.

Μαγουενέ: "Υπερβολικό σεβασμό στον Ολυμπιακό"

Mε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Γιούλ Μαγουενέ μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη δική του καλή εμφάνιση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πιστεύω κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά ηττήθηκαμε. Παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης αλλά σεβαστήκαμε υπερβολικά τον Ολυμπιακό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δε κάναμε επιθέσεις. Δε σουτάραμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Δουλεύουμε καλά και σιγά-σιγά αρχίζω να προσαρμόζομαι. Υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ενώ μου αρέσει και η τακτική". Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται βασικός είπε: "Εγώ θέλω να δουλεύω στις προπονήσεις και να προσπαθώ. Αν παίζω θα είμαι χαρούμενος. Αν οχι θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί ο προπονητής". Όσον αφορά τον κόσμο; "Μου είχαν πει ότι έχουμε αρκετό κόσμο και χάρηκα που είδα το γήπεδο γεμάτο. Τους στεναχωρήσαμε αλλά θα τους δώσουμε πιστεύω στη συνέχεια την ευκαιρία να πανηγυρίσουν". Ο Γάλλος σχολίασε και τις τρεις ήττες λέγοντας: "Αυτή τη στιγμή εγώ δε κοιτάζω τη βαθμολογία. Πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και θα έρθουν και οι βαθμοί".

Ζήτησε δίχτυ η Αστυνομία στις θύρες 5-6!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, το κεντρικό θέμα συζήτησης του Δ.Σ ήταν οι ρίψεις αντικειμένων από φιλάθλους κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός. Το panserraikara.gr αποκαλύπτει σήμερα πως ένα από τα μέτρα που προτάθηκαν από την Αστυνομία για να μην επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό, είναι να τοποθετηθεί δίχτυ μπροστά από τις θύρες 5-6 όπως π.χ στο Καραϊσκάκη(φωτό). Αυτό βέβαια και δικαιολογημένα έχει προκαλέσει "οργή" προς την Αστυνομία που φέρεται να έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους φιλάθλους των Σερρών και για τους υπόλοιπους που έρχονται ως φιλοξενούμενοι.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δε του πάει ο Κωνσταντινέας...

Φυσικά οι παραδόσεις δεν είναι αυτές που παίζουν μπάλα και είναι για να σπάνε αλλά για οι φίλοι της προϊστορίας δε θα είδαν με καλό μάτι τον ορισμό του Πέτρου Κωνσταντινέα στον αγώνα Ατρόμητος-Πανσερραϊκός. Ο Μεσσήνιος ρέφερι έχει σφυρίξει συνολικά τρία παιχνίδια των "ερυθρολεύκων" και το θέμα είναι πως και στα τρία γνώρισαν την ήττα.
Αναλυτικά:
21/04/08   Καλλιθέα-Πανσερραϊκος(1-0)
13/09/08   Πανσερραϊκός-Πανιώνιος(0-1)
14/12/08   ΠΑΟ-Πανσερραϊκος(3-0)

Σφυρίζει ο Κωνσταντινέας

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας θα διευθύνει τον αγώνα Ατρόμητος-Πανσερραϊκός. Βοηθοί του οι Μποζατζίδης(Μακεδονίας), Αλεξέας(Μεσσηνίας) και 4ος θα είναι ο Τσινιάρης(Αθηνών).

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ηράκλεια-Νίκη Βόλου:Συμεωνίδης(Πιερίας)
ΑΕ Ποντίων-Αναγέννηση:Καμαράκης(Ξάνθης)
Δ ΕΘΝΙΚΗ
Εχίνος-Ν.Ζίχνη:Τερετίδης(Καβάλας)
Γάζωρος-Πανδραμαϊκός: Μουχλιανίτης(Μακεδονίας)
Βισαλτιακός-Εθνικός Άλεξ:Γισγάκης(Χαλκιδικής)

O Oλυμπιακός για Ασλανίδη και ο Μπάγεβιτς για Μπέλιτς

Μετά την πώληση του Τάσου Παπάζογλου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Ανάκογλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει και μια διερευνητική συζήτηση για τον Νίκο Ασλανίδη. Ο 17χρονος χαφ που εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αγωνίζεται με την ομάδα Νέων και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν αποκλείεται το Σάββατο στο Περιστέρι να βρεθεί άνθρωπος του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει τον νεαρό να αγωνίζεται απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα Νέων του Ατρομήτου.
Παράλληλα στη στήλη "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ" στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" αναφέρεται πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθεί στενά τη περίπτωση του Νίκολας Μπέλιτς και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να ενδιαφερθεί αν ο συμπατριώτης του δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

ΣΧΟΛΙΟ: Και τα σενάρια συνεχίζονται...

Ικίμης: "Θα παραμείνει ο Σάμι"

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ ο μάνατζερ του Σαμπέγκου Μπανγκουρά, Ανδρέας Ικίμης, γνωστοποίησε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την υπογραφή συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2011. Η πρόταση, με όλες τις παραμέτρους της, που έγινε χθες στον Αφρικανό θα γίνει αποδεκτή και σήμερα είτε πρίν, είτε μετά την προπόνηση θα υπάρχει νέα συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο οποίος ναι μεν γνωρίζει ότι πρέπει να κρατήσει και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια αλλά και από την άλλη γνωρίζει πως ο 28χρονος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Tελείωσε η συνάντηση με Μπανγκουρά-Αύριο η απάντηση

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των Πέτρου Θεοδωρίδη-Σαμπέγκου Μπανγκουρά και Ανδρέα Ικίμη(μανατζερ ποδοσφαιριστή), εκεί όπου συζητήθηκε η επανένταξη του Αφρικανού στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στον παίκτη επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο για την απουσία του και έγιναν και άλλες προτάσεις. Αυτές οι...άλλες προτάσεις πιθανότατα αφορούν το νέο μονοετές συμβόλαιο που του προτάθηκε με αναπροσαρμοσμένους οικονομικούς όρους που έχουν να κάνουν κυρίως με απολαβές ανάλογα με τις συμμετοχές και τα γκολ. Η απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή θα δοθεί αύριο αν και φαίνεται να υπάρχει μια καταρχήν διαφορά στο οικονομικό.

Ψυχραιμία παιδιά...

Η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα στο Δ.Σ του Πανσερραϊκού. Μπορεί η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων να ήταν για ακόμα μια φορά άψογη επιδεικνύοντας την ποδοσφαιρική της παιδεία αλλά για ακόμα μια φορά κάποιοι ξέφυγαν πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χωρό(ο διαιτητής έγραψε ότι βρήκαν τον Νικοπολίδη, τον Ριέρα και τον β΄ βοηθό κάποια από αυτά) και ο Πανσερραϊκός θα κληθεί να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο στη Σούπερ Λίγκ και αυτό φυσικά δε πρέπει να επαναληφθεί για να προστατευθεί η ομάδα. Κατά τα άλλα ούτε πυρσοί άναψαν όπως είχε συμφωνηθεί και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.

Μας πήραν χαμπάρι...

Ο Freddos που blogarei στο sport24.gr ανακάλυψε τον λόγο που ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τις Σέρρες και ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής. Στο κειμενό του αναφέρει πως οι Πειραιώτες είχαν μαζί Βουλευτή, Πατριάρχη, Πρόεδρο, Στρατηγό και αν για αρχή παραξενεύεστε, μια προσεκτική ματιά στη φωτογραφία λύνεις τις απορίες. Οι θέσεις στον πάγκο του Ολυμπιακού όπου καθόταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι συνεργάτες του και οι αναπληρωματικοί, είναι οι θέσεις που βρισκόταν πριν αρκετό καιρό στα επίσημα του Δημοτικού γηπέδου. Μπορεί να έγινε ένα κάποιο "λίφτινγκ" στο γήπεδο αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πόσο κάνουν 20 θέσεις πάγκων;

200 εισιτήρια για Περιστέρι

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα ανάμεσα σε Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και Αστυνομία, αποφασίστηκε οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν 200 εισιτήρια για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν το Σάββατο στη πρωτεύουσα. Έτσι λοιπόν μετά την...απουσία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα είναι και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Mπανγκουρά: "Πιθανόν να είμαι τη Τετάρτη στη προπόνηση"

Όπως σας ενημερώσαμε ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά από χθες βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να συζητήσει την επανένταξη του στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Ο Αφρικανός είχε διαδοχικές συζητήσεις με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στους οποίους θέλησε να εξηγήσει για ακόμα μια φορά τους λόγους της απουσίας τους, αναφερόμενος κυρίως σε μπέρδεμα με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του(νόμιζε πως ήταν ελεύθερος) αλλά και τα...γνωστά προσωπικά του προβλήματα. Όπως και να έχει στον Πανσερραϊκό δείχνουν αρχικά θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη, για τον οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος και ήδη έχουν γίνει επαφές για νέο συμβόλαιο με νέους οικονομικούς όρους. Πάντως ο Μπανγκουρά με δηλώσεις του στο "pestoagorimou" επιβεβαίωνε όλα τα παραπάνω και είπε πως δεν αποκλείεται εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει διαφωνία να δώσει το παρών στη προπόνηση της Τετάρτης.

ΣΧΟΛΙΟ: Βέβαια το ερώτημα είναι ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου και πως θα τον υποδεχθεί αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση των υπολοίπων παικτών που σίγουρα θα τον κοιτάνε με μισό μάτι.

Γεωργιάδης: "Καραγκιοζιλίκια από τη Ζάκυνθο"

Μπορεί ο Γιάννης Γεωργιάδης να χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της ομάδας του από τη Ζάκυνθο αλλά δεν απέφυγε να κριτικάρει τον τρόπο παιχνιδιού της Ζακύνθου επισημαίνοντας εμφατικά: "Νομίζω ότι δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο να συμπεριφέρεται έτσι μια ομάδα όπως η Ζάκυνθος, βγάζοντας τη μπάλα… 20 φορές έξω για καθυστέρηση ενώ είναι με 11 παίκτες κι εμείς με 10. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να είναι κουρασμένη και οι παίκτες της να παθαίνουν κράμπες αυτή ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, αφού εμείς παίξαμε κι ένα ματς Κυπέλλου την Τετάρτη με τη Βέροια, έτσι είχαμε μια κόπωση και φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Αυτού του είδους τα… καραγκιοζιλίκια δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο. Η Ζάκυνθος δικαιούταν να πάρει το παιχνίδι, αλλά κι εμείς δικαιούμασταν να παίξουμε. Μ’ αυτό τον τρόπο δεν μπορέσαμε να παίξουμε".

Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;

Δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" για τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου.

Το πρόγραμμα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΣ

 Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΣ για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων. Θυμίζουμε πως φέτος το πρωτάθλημα αλλάζει καθώς στην επόμενη φάση συγκροτούνται ομάδες περιφερειών αποτελούμενες από παίκτες από όλες τις ΕΠΣ κάθε ομίλου.


29/9/2010-1η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

06/10/2010-2η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

20/10/2010-3η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ -  ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


27/10/2010-4η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ -  ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

10/11/2010-5η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ
__________________________
17/11/2010-6η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

01/12/2010-7η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

08/12/2010-8η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

12/12/2010-9η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

05/01/2010-10η Αγωνιστική
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ

Ήρθε, δοκιμάστηκε, σκόραρε και...θα απέλθει

Αρκετοί παίκτες πέρασαν φέτος από το "μικροσκόπιο" του Ντράγκαν Κοκότοβιτς προκειμένου να δοκιμαστούν και να διεκδικήσουν θέση στο "ερυθρόελευκο" ρόστερ, οπότε ένας περισσότερος δε θα έβλαπτε. Έτσι λοιπόν στο σημερινό φιλικό με τη Ν. Ζίχνη έδωσε το παρών ένας 22χρονος Αμερικάνος επιθετικός που ονομάζεται Λί. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και σκόραρε σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "pestoagorimou" αγωνιζόταν στην Αμερική και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ν. Φιλαδέλφιας. Πάντως παραπάνω στοιχεία δεν έγιναν γνωστά και μάλλον δε χρειάζεται καθώς ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει. Έτσι και αλλιώς ο Πανσερραϊκός δε ψάχνει για επιθετικό...

Ποινή μιας αγωνιστικής σε Ολυμπιακό ζητά ο Μπιτσαξής

Ο ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξής που με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν σε Καβάλα και Σέρρες ζητεί από την αστυνομία να εξετάσει αν πρέπει να δώσει εισιτήρια σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα τους. Για τον ΠΑΟ ζητεί και το κόψιμο της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ...
Η ανακοίνωση για τον Ολυμπιακό

"Σχετικά με τα επεισόδια, που δημιουργήθηκαν στην εθνική οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, απέστειλε προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το ακόλουθο έγγραφο: Από τη μελέτη των αναφορών της Αστυνομίας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, μεταξύ άλλων γεγονότων, σημειώθηκε ότι στις 21.40, κατά την αποχώρηση των λεωφορείων των φιλάθλων του Ολυμπιακού, στο 20o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης «άγνωστοι» έριξαν πέτρες, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των λεωφορείων. Κατόπιν μεγάλος αριθμός φιλάθλων του Ολυμπιακού κατήλθε στο οδόστρωμα και επιτέθηκε σε διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Επειδή με τα παραπάνω δεδομένα είναι προφανές ότι επαπειλήθηκε η οδική ασφάλεια των πολιτών, εξ’ αιτίας μιας οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, παρακαλούμε στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας να εισηγηθείτε, αν συντρέχει λόγος δημόσιας τάξης, ο οποίος να επιβάλει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων ή μετακίνησης οπαδών της παραπάνω ΠΑΕ, κατά τον αμέσως επόμενο εκτός έδρας αγώνα της.
Επιπροσθέτως σημειώνουμε και την πρόκληση φθορών σε καφετέρια της πόλης των Σερρών από μεμονωμένους, όπως σημειώνεται στην αναφορά της Αστυνομίας, φιλάθλους του Ολυμπιακού και τη συμπλοκή «μεμονωμένων φιλάθλων» εντός της πόλης των Σερρών".
(πηγή: soccerplus.gr)

Πανσερραϊκος-Ν. Ζίχνη(4-0)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγιναν πολλά πειράματα, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 4-0 τη Ν. Ζίχνη χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Βλασόπουλος, Νταλέ, Σουμπίνιο και ένας ποδοσφαιριστής υπό δοκιμήν.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Μουσικάκης, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Μπρίτες, Ανάκογλου, Βλασόπουλος, Κόντος, Σουμπίνιο, Νταλέ ενώ αγωνίστηκαν και οι Βαλσαμάκης, Ασλανίδης, Σαββίδης.  Στο δέυτερο ημίχρονο ο Νόβοτα έκατσε κάτω από τα δοκάρια της Ν. Ζίχνης.
Ν.ΖΙΧΝΗ: Αυγένης, Φιλιππίδης, Ζαγκότας, Κλάεντι, Σταυρακίδης, Καραμπελούσης, Κιλιγκαρίδης, Δήμτσιος, Μπούζουρας, Μητκώνης, Καλογιάννης

Πανσερραϊκός-Ν.Ζίχνη στις 17:30

Το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας θα δώσει σήμερα ο Πανσερραϊκός καθώς στις 17:30, στα βοηθητικά του Λευκώνα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα  της Ν. Ζίχνης για να πάρουν χρόνο συμμετοχής αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής και αυτοί που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό ως αλλαγή. Ευκαιρίες στους παίκτες του θα δώσεις και ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης καθώς η Ν. Ζίχνη έχει πλούσιο ρόστερ και είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν στον προπονητής του τι αξίζουν.

Στις Σέρρες ο Μπανγκουρά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε χθες η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, o Σαμπέγκου Μπανγκουρά βρίσκεται από χθες το βράδυ στις Σέρρες προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα. Ο Αφρικανός ο οποίος όλο το καλοκαίρι ήταν στα αζήτητα επιβεβαίωσε την εκδοχή πως θα επιστρέψει μόλις τελειώσουν τα δύσκολα παιχνίδια και έτσι και έγινε. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνυον ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αλλά και ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Επίθεση στα πούλμαν του Ολυμπιακού

Επίθεση με πέτρες από οπαδούς δέχθηκαν τα πούλμαν που μεταφέρουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τις Σέρρες. Το θετικό είναι πως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και συνεχίζεται κανονικά το ταξίδι των φιλάθλων.
Το κομβόι με τα λεωφορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού πήρε το δρόμο της επιστροφής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, αλλά λίγο έξω από την πόλη των Σερρών δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.
Για λίγο ώρα επικράτησε ένταση, τα λεωφορεία σταμάτησαν και οι φίλαθλοι κατέβηκαν για να δουν τι συμβαίνει, ενώ άμεσα στο χώρο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Αυτή τη στιγμή τα λεωφορεία έχουν ξεκινήσει και πάλι χωρίς προβλήματα, καθώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και σοβαρές ζημιές.
(πηγή: sport.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία λίγο πριν τις 12, σημείωνε πως δεν έχει συμβεί κάτι...Επίσης σε άλλο site(http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9919:2010-09-19-20-46-16&catid=1:latest-news&Itemid=50) αναφερόταν πως η επίθεση έγινε λίγο πριν τα διόδια των Μαλγάρων και όχι στις Σέρρες.
(Η φωτογραφία είναι από το google και δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν)

O σεβασμός βλάπτει σοβαρά...τη βαθμολογία!

To παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν απ' αυτά που σου αφήνουν μια σκέψη τύπου, "γιατί έχασα δύο ώρες από τη μέρα μου". Κάτι η κακή εικόνα του Ολυμπιακού και κάτι ο υπερβολικός σεβασμός που έδειξε ο Πανσερραϊκός για περίπου 60 λεπτά ενώ έβλεπε πως ο αντίπαλος δε τραβούσε συνετέλεσαν στο να γίνει ένα παιχνίδι που απλά οι Πειραιώτες πήραν τη λεγόμενη επαγγελματική νίκη χωρίς να εντυπωσιάσουν. Όπως και πριν από 2 χρόνια έτσι και χθες, με διαφορετικό δράστη βέβαια, ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες αναίμακτα αλλά η αλήθεια είναι ότι σε ένα σημείο τα χρειάστηκε. Το είπε άλλωστε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πως στο μυαλό τους υπήρχε ο αγώνας με τον Ηρακλή και φοβήθηκαν μη γυρίσει το παιχνίδια αλλά ο...Σολτάνι του Πανσερραϊκού δεν εμφανίστηκε ποτέ. Πάντως η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς τουλάχιστον βελτιώθηκε σε σχέση με την εικόνα που είχε δείξει απέναντι στην ΑΕΚ. Οι γραμμές ήταν πιο κοντά, η μεσαία γραμμή πιο συμμαζεμένη αλλά και πάλι η "πληγή" στον άξονα και τα ίδια λάθη της άμυνας έφεραν το...παιδικό λάθος και το γκολ του Πάντελιτς όπως το χαρακτήρισε ο Κοκότοβιτς. Για ακόμα ένα παιχνίδι επίσης φάνηκε η αδυναμία στην επιθετική λειτουργία καθώς με αυτόν τον Ολυμπιακό η ομάδα θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Μαγουενέ που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ίσως πρέπει να δοκιμαστεί ως δίδυμο με τον Παπάζογλου ενώ θετικοί ήταν και οι Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι, Γεωργιάδης και φυσικά ο Ράντμαν. Πλέον επειδή κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν και πρέπει να αρχίζει το φασούλι να μπαίνει στο σακούλι, το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο είναι πιο πολύ στα μέτρα του Πανσερραϊκού και αυτό πρέπει να το εκμεταλευτεί. Οι ανέτοιμοι κάποια στιγμή πρέπει να ετοιμαστούν και η ομάδα να παρουσιαστεί έτσι όπως την περιμένουμε. Και τέλος, όσον αφορά τον Παπάζογλου και τον Σουμπίνιο, ήδη μόνο και μόνο για την ήττα η...παραφιλολογία έδινε και έπαιρνε. Φανταστείτε να σάστιζε ο Παπάζογλου στη φάση του γκολ και να έχανε τον Πάντελιτς τι θα είχε ακουστεί...
(φωτό: sport24.gr)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Aπ' αλλού την περιμέναμε και απ' αλλού ήρθε

Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις την 1η αγωνιστική ήταν ο Βισαλτιακός που έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 2-1 τον Πανδραμαϊκό εκτός έδρας. Η ομάδα του Στράτου Κιουσεκτσίδη που άργησε να συγκροτηθεί κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ των Πρόβατου και Νάτσκου. Αντιθέτως ο Γάζωρος δε τα κατάφερε στο Σουφλί και ηττήθηκε με 1-0 ενώ η Ν. Ζίχνη αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στις Κρηνίδες με 2-2 χάρη σε γκολ των Παρασλίδη(αυτογκόλ) και Τσεκιτσίδη.

Αναγέννηση: Ισοπαλία(2-2) μετά παραπόνων με Φωκικό


Όταν σε ένα παιχνίδι παρότι μπαίνουν τέσσερα γκολ και πρωταγωνιστής στο τέλος είναι ο διαιτητής τότε το ποδόσφαιρο…σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Η διαιτησία του κ. Κρητικού άφησε με πάρα πολλά παράπονα τόσο τον Οδυσσέα Αναγέννησης που διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό δύο πέναλτι όσο και τον Φωκικό που και αυτός φωνάζει από τη πλευρά του για την αποβολή του Σικαλόπουλου και όχι μόνο.
Πάντως στην πρεμιέρα του ο Οδυσσέας Αναγέννησης άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις. Η ομάδα του Χρήστου Φράγκου προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τα κατάφερε κατά διαστήματα αλλά κάποια ατομικά λάθη και οι αρνήσεις του διαιτητή σε πτώσεις των παικτών στη περιοχή κράτησαν το σκορ στο 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και με πρωταγωνιστή τον Κανελλόπουλο σκόραραν δύο φορές νωρίς. Στο 5΄ και στο 7΄ ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού πάγωσε την Αναγέννηση αλλά μετά το αρχικό σοκ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη απάντηση ήρθε από τον Ζαγοριανό στο 11΄ με εκτέλεση πέναλτι ενώ στη συνέχεια ο Οδυσσέας είχε και άλλες ευκαιρίες. Το σκορ δεν άλλαξε στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ένα νέο πέναλτι από τον Ζαγοριανό στο 60΄ έφερε την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ενώ για 20 και πλέον λεπτά έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σικαλόπουλου στο 70΄ αλλά δε μπόρεσαν να το εκμεταλλευθούν. 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Τραγιάννης (12΄ Κεφαλάς), Κιουρτσίδης (60΄ Μαυραγγελίδης), Γκάγκας, Παϊζάνος, Κουκούτσης, Θ. Χουρουζίδης, Ζαγοριανός, Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης.