Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Koκότοβιτς:"Χρειαζόμαστε χρόνο"


Πίστωση χρόνου ζήτησε για ακόμα μια φορά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: "Πονάω τον Ατρόμητο και τον αγαπάω γιατί έχω περάσει δύο φορές από το Περιστέρι και χαίρομαι που είμαι εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί παρά το ότι τους είχαμε μελετήσει. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να τους εξουδετερώσουμε. Πετύχαμε το γκολ, αλλά σταματήσαμε εκεί πέρα. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Κάναμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Κι εμείς όμως έχουμε καλή ομάδα, αλλά θέλουμε χρόνο για να δέσουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα".

ΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνώ μαζί του ότι η ομάδα θέλει χρόνο αλλά για να τον κερδίσει πρέπει να πάρει και κάποια αποτελέσματα και θυμίζω πως στην Ελλάδα οι πρόεδροι δεν είναι και πολύ φίλοι της...πίστωσης χρόνου!

3 σχόλια: