Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Mπανγκουρά: "Πιθανόν να είμαι τη Τετάρτη στη προπόνηση"

Όπως σας ενημερώσαμε ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά από χθες βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να συζητήσει την επανένταξη του στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Ο Αφρικανός είχε διαδοχικές συζητήσεις με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στους οποίους θέλησε να εξηγήσει για ακόμα μια φορά τους λόγους της απουσίας τους, αναφερόμενος κυρίως σε μπέρδεμα με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του(νόμιζε πως ήταν ελεύθερος) αλλά και τα...γνωστά προσωπικά του προβλήματα. Όπως και να έχει στον Πανσερραϊκό δείχνουν αρχικά θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη, για τον οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος και ήδη έχουν γίνει επαφές για νέο συμβόλαιο με νέους οικονομικούς όρους. Πάντως ο Μπανγκουρά με δηλώσεις του στο "pestoagorimou" επιβεβαίωνε όλα τα παραπάνω και είπε πως δεν αποκλείεται εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει διαφωνία να δώσει το παρών στη προπόνηση της Τετάρτης.

ΣΧΟΛΙΟ: Βέβαια το ερώτημα είναι ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου και πως θα τον υποδεχθεί αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση των υπολοίπων παικτών που σίγουρα θα τον κοιτάνε με μισό μάτι.

2 σχόλια:

  1. Αν θα χει σπόρια κ νερό στο επόμενο εντός, κανείς δεν θα πει κ δεν θα κάνει τίποτα! Εδώ ρημάξανε, κάψανε, φέρανε Σιδηρόπουλους κ δεν κουνήθηκε φύλλο οπότε γιατί να υπάρξει αντίδραση για τον Σάμμυ! Στο κάτω κάτω από τις 7-8 μπαλιές που βγήκαν στο ύψος του πέναλτυ του Νικοπολίδη, μπορεί κ να χε στείλει κάποιο μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι όπως παιζουμε, μονο αυτος θα μπορει να βαλει γκολ, με σεντρες και γιομες από τον θεο..,
    βλεπω παντως να γινεται κανα ψιλοσκηνικο με κανα βρουτσινα, γιατι πολυ φιρμα ειναι αυτος και δεν θα του αρεσει αν βγει απο την ενδεκαδα για να μπει ο σαμυ..! Οχι τπτ αλλο, διωξαμε και το πουλεν μου, τον Λιθουανο παιχταρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή