Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγέννηση: Ισοπαλία(2-2) μετά παραπόνων με Φωκικό


Όταν σε ένα παιχνίδι παρότι μπαίνουν τέσσερα γκολ και πρωταγωνιστής στο τέλος είναι ο διαιτητής τότε το ποδόσφαιρο…σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Η διαιτησία του κ. Κρητικού άφησε με πάρα πολλά παράπονα τόσο τον Οδυσσέα Αναγέννησης που διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό δύο πέναλτι όσο και τον Φωκικό που και αυτός φωνάζει από τη πλευρά του για την αποβολή του Σικαλόπουλου και όχι μόνο.
Πάντως στην πρεμιέρα του ο Οδυσσέας Αναγέννησης άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις. Η ομάδα του Χρήστου Φράγκου προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τα κατάφερε κατά διαστήματα αλλά κάποια ατομικά λάθη και οι αρνήσεις του διαιτητή σε πτώσεις των παικτών στη περιοχή κράτησαν το σκορ στο 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και με πρωταγωνιστή τον Κανελλόπουλο σκόραραν δύο φορές νωρίς. Στο 5΄ και στο 7΄ ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού πάγωσε την Αναγέννηση αλλά μετά το αρχικό σοκ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη απάντηση ήρθε από τον Ζαγοριανό στο 11΄ με εκτέλεση πέναλτι ενώ στη συνέχεια ο Οδυσσέας είχε και άλλες ευκαιρίες. Το σκορ δεν άλλαξε στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ένα νέο πέναλτι από τον Ζαγοριανό στο 60΄ έφερε την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ενώ για 20 και πλέον λεπτά έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σικαλόπουλου στο 70΄ αλλά δε μπόρεσαν να το εκμεταλλευθούν. 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Τραγιάννης (12΄ Κεφαλάς), Κιουρτσίδης (60΄ Μαυραγγελίδης), Γκάγκας, Παϊζάνος, Κουκούτσης, Θ. Χουρουζίδης, Ζαγοριανός, Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου