Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Στις 18:15 με Ολυμπιακό-To τελευταίο...

Για να λέμε την αλήθεια, χρησιμοποιώντας και λόγια αλλά και τις σκέψεις νομίζω του προπονητή, το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο της κατηγορίας: "δεν έχει τίποτα να χάσει", γιατί από τον αγώνα με τον Ατρόμητο κάθε χαμένος βαθμός θα είναι και σημαντική απώλεια για την ομάδα. Προερχόμενος από την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ και την κακή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός καλείται να διορθώσει όσο μπορεί τα...κακώς κείμενα της εικόνας του. Το έργο σαφώς είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αλλά η προσπάθεια πρέπει να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου. Οι "ερυθρόλευκοι" χωρίς άγχος αλλά προσεκτικά, θα πρέπει να αναζητήσουν το καλύτερο δυνατό. Για πολλούς και διαφόρους λόγους η ομάδα θα είναι διαφορετική κατά τα 4/11 σε σχέση με τον αγώνα της Ριζούπολης καθώς παίρνουν θέση οι Γαλανόπουλος, Μαγουενέ, Παντελιάδης και Αμπουμπακάρι που θα συμπληρώσουν τους Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Λεοζίνιο, Γεωργιάδη, Μπέλιτς, Βρούτσινα. Η αποστολή συμληρώνεται από τους Νόβοτα, Παπάζογλου, Βοσκόπουλο, Σουμπίνιο, Νταλέ, Μπρίτες, Ανάκογλου, Μουσικάκη, Ντιόγκο, Τάντις. Τρεις από τους προαναφερθέντες θα μείνουν εκτός αποστολής.
Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε θα αποκαλύψει την τελευταία στιγμή την ενδεκάδα, με τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς να είναι τα φαβορί και τον Ρόμενταλ να έχει σοβαρές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου