Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η "τρέλα", οι δηλώσεις και οι...απορίες του Σάμι!

H...γλυκιά τρέλα που κουβαλά ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά είναι γνωστή. Απλά ο Αφρικανός φροντίζει να τη δείχνει συνεχώς. Στην πρώτη του παρουσία σε προπόνηση του Πανσερραϊκού(φωτό) έπειτα από πολλούς μήνες ο 28χρονος επιθετικός έκλεψε και πάλι την παράσταση. Ζήτησε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Απόστολο Υφαντή, να μην ανησυχεί για το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν παίξω 20 λεπτά θα σκοράρω". Στη συνέχεια θέλησε να τον...παρακαλέσουμε(λέγοντας please!!!) για να κάνει δηλώσεις(έχε χάρη) και σε αυτές δε θέλησε να αποκαλύψει που ήταν και αν υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Το μόνο που είπε στο "pestoagorimou" ήταν: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω και πάλι την ομάδα. Ξεκινάω προπονήσεις και θα δούμε πότε θα είμαι έτοιμος. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να πετυχαίνω γκολ εγώ". Από εκεί και πέρα όμως στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχαμε μαζί του οι απορίες του ήταν πολλές. Αρχικά είπε πως δε ξέρει κανέναν από τους νέους παίκτες παρότι έχει αντιμετωπίσει τον Μαγουενέ ως αντίπαλο σε αγώνα Στόουκ-Πρέστον(αλλά που να τον θυμάται τώρα) και στη συνέχεια άρχισαν οι απορίες. Που πήγε ο Καλί; Γιατί έφυγε ο Σκάγκλια,ήταν καλός παίκτης! Που πήγε ο Τράκις, ο Κοτταράς, ο Ζαπρόπουλος, ο Μιχαήλ; Βλέπετε έχασε πολλά επεισόδια ενώ δε παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τον Σουμπίνιο και όταν του αναφέραμε πως ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αρχικά απόρησε λέγοντας, "Και τι κάνει εδώ;" και αφού του εξηγήσαμε όλο το deal στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός δε πήρε και τον Τζίμι(Ανάκογλου). Tέλος, όσον αφορά τα προγνωστικά του είπε πως ο Πανσερραϊκός θα πάρει Χ στον Ατρόμητο και θα κερδίσει τη Λάρισα του πρώην προπονητή του, Γιάννη Παπακώστα.
Πάντως δεν υπέγραψε ακόμα το νέο συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2011. Αυτό θα γίνει είτε αύριο, είτε από Δευτέρα...

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν είναι αυτός σαψάλης, τότε ποιός είναι; Άσπρη γάτα, μαύρος γάτος, δεν με νοιάζει...αρκεί να πιάνει ποντίκια...ας ελπίσουμε να τριτώσει το κακό με τον Σάμμυ κ να αποτελέσει έστω φυσική παρουσία επιθετικού που να τραβά παίκτες πάνω του για να βγαίνουν γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή