Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση στα πούλμαν του Ολυμπιακού

Επίθεση με πέτρες από οπαδούς δέχθηκαν τα πούλμαν που μεταφέρουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τις Σέρρες. Το θετικό είναι πως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και συνεχίζεται κανονικά το ταξίδι των φιλάθλων.
Το κομβόι με τα λεωφορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού πήρε το δρόμο της επιστροφής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, αλλά λίγο έξω από την πόλη των Σερρών δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.
Για λίγο ώρα επικράτησε ένταση, τα λεωφορεία σταμάτησαν και οι φίλαθλοι κατέβηκαν για να δουν τι συμβαίνει, ενώ άμεσα στο χώρο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Αυτή τη στιγμή τα λεωφορεία έχουν ξεκινήσει και πάλι χωρίς προβλήματα, καθώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και σοβαρές ζημιές.
(πηγή: sport.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία λίγο πριν τις 12, σημείωνε πως δεν έχει συμβεί κάτι...Επίσης σε άλλο site(http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9919:2010-09-19-20-46-16&catid=1:latest-news&Itemid=50) αναφερόταν πως η επίθεση έγινε λίγο πριν τα διόδια των Μαλγάρων και όχι στις Σέρρες.
(Η φωτογραφία είναι από το google και δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου