Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ζήτησε δίχτυ η Αστυνομία στις θύρες 5-6!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, το κεντρικό θέμα συζήτησης του Δ.Σ ήταν οι ρίψεις αντικειμένων από φιλάθλους κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός. Το panserraikara.gr αποκαλύπτει σήμερα πως ένα από τα μέτρα που προτάθηκαν από την Αστυνομία για να μην επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό, είναι να τοποθετηθεί δίχτυ μπροστά από τις θύρες 5-6 όπως π.χ στο Καραϊσκάκη(φωτό). Αυτό βέβαια και δικαιολογημένα έχει προκαλέσει "οργή" προς την Αστυνομία που φέρεται να έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους φιλάθλους των Σερρών και για τους υπόλοιπους που έρχονται ως φιλοξενούμενοι.

1 σχόλιο:

  1. Για τις εφτά και οχτώ ποια είναι η πρόταση της αστυνομίας των Σερρών; Αλλά ξέχασα, εκείνες οι θύρες δεν είναι της αρμοδιότητάς της, μιας και δεν μπαίνουν εκεί μέσα ΠΟΤΕ αστυνομικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή