Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε! Εμείς το καταλάβαμε;

Mέχρι τώρα υπήρχαν οι, ως και ένα σημείο δεκτές, δικαιολογίες της δυσκολίας του προγράμματος, των καθυστερημένων μεταγραφών, της ανετοιμότητας, της έλλειψης ομοιογένειας κλπ, αλλά κάποια στιγμή η ίδια η ομάδα για να κερδίσει ηρεμία και παράλληλα χρόνο πρέπει να...πάει τα αποτελέσματα. Ακόμα και αν πούμε πως κανένας δε περιμένει από την ομάδα να πετάει και απλά θέλει να βλέπει να γίνονται τουλάχιστον τα βασικά, ο Πανσερραϊκός ούτε αυτά δε κάνει μέχρι τώρα. H ήττα από τον Ατρόμητο δεν έφερε στο προσκήνιο κάποιο νεότερο πρόβλημα, απλά μας υπενθύμισε αυτά που υπάρχουν. Το σημερινό ήταν από τα παιχνίδια που λες πως..."στους τυφλούς, επικρατεί ο μονόφθλαμος" γιατί ούτε η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε κάτι ιδιαίτερο και αν κατάφερναν οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν την ισοπαλία θα ήταν δώρο. Απλά αυτοί μπορούσαν τουλάχιστον να συνεργάζονται αποτελεσματικά και να μη πουλάνε εύκολα τη μπάλα. Όπως ακριβώς είχε κάνει κατά διαστήματα ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για ακόμα μια φορά η άμυνα έδωσε σεμινάρια τύπου "πως βοηθάς τον αντίπαλο να σκοράρει" με τους Γαλανόπουλο και Άμονα είναι κατά τη γνώμη μου οι πιο αδύναμοι κρίκοι ενώ η μεσαία γραμμή απλά..."φυτοζωούσε". Ο Κάστρο συνεχίζει να είναι στον κόσμο του προφανώς επειδή δε του αρέσει ο δικός μας, ο Παπάζογλου έδειξε αδυναμία να ανταπεξέλθει ως αμυντικό χαφ, ο Σουμπίνιο νομίζει πως η Σούπερ Λίγκ είναι Β΄ Εθνική, η φανέλα με το Νο 10 που υπήρχε στο γήπεδο μάλλον ήταν άδεια γιατί ο Τάντιτς δεν ήταν εκεί, ο Μπέλιτς έχει μείνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όσο για τον Γεωργιάδη δε θα τον κρίνουμε ως επιθετικό. Έβαλε και γκολ. Τι να αναλύσεις και τι να πεις; Ναι μεν η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια πινελιά βελτίωσης εξαιτίας του αριθμητικού πλεονεκτήματος και της εισόδου του Λεοζίνιο αλλά και πάλι ήταν ακίνδυνη. Η επίθεση δε μπορεί να κάνει ευκαιρία ούτε με αίτηση. Τα 14 σουτ που έδειξε η στατιστική δε λένε τίποτα και τη βλέπω τη δουλειά. Ένας Μπανγκουρά θα μας σώσει και θα πούμε και ευχαριστώ. Όπως είχα πει και χθες ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν ημιτελικός. Σαφώς υπάρχει δυσαρέσκεια σε όλα τα επίπεδα. Σαφώς υπάρχει αγανάκτηση και προβληματισμός αλλά η δική μου εκτίμηση και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως η Μεγάλη Παρασκευή για τον Κοκότοβιτς θα έρθει αν δε κερδίσουν τη Λάρισα. Kαι για να το τελειώσω, δεν είναι τόσο οι χαμένοι βαθμοί το πρόβλημα που πες "ξυπνάς" εσύ, "κοιμούνται" οι άλλοι και καλύπτεις τη χασούρα όσο η ψυχολογία της ομάδας που είναι...υπό το μηδέν!
(φωτό-πηγή: sportnet.gr)

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χουμε πει και τα ξερουμε ολοι...η ομαδα πασχει στο κεντρο και στα ακραια μπακ.δεν εχουμε παικτες εκει!σε συνδυασμο και με την καθυστερημενη αφιξη των νταλε και μπανγκουρα και με την προετοιμασια να γινεται μονο με τον βρουτσινα η ομαδα εμεινε ξεκρεμαστη και επιθετικα.ο καστρο τοσο μπορει τοσο παιζει,δεν φταιει αυτος,ειχαμε και την ατυχια να τραυματιστει ο αλβαρεζ και να ξαναδουμε γαλανοπουλο ο οποιος δεν,ταντιτς και αμπου αορατοι στα μεχρι τωρα ματς (δεν εχουν και μια σειρα τα παιχνιδια τους μπας και αποκτησουν ρυθμο,μια παιζουν μια δεν παιζουν),ο γεωργιαδης προσπαθει αλλα τι να σου κανει,στην β του βγαινουν στην α φαινεται λιγος.πρεπει να αποφασισει ο κοκοτοβιτς σε ενα συγκεκριμενο σχημα στο κεντρο,οι πολλες αλλαγες σε καθε ματς δεν βοηθουν,τουμπα ας πουμε ξεκινησαν οι καστρο,αμπου,λεοζινιο,αεκ ξεκινησαν οι καστρο λεοζινιο σουμπινιο,με ολυμπιακο ξεκινησαν ξανα καστρο αμπου λεοζινιο και με ατρομητο οι καστρο παπαζογλου σουμπινιο.μπερδεμα...το χειροτερο δεν ειναι οι 0 βαθμοι αλλα η ψυχολογια και της ομαδας που ναι σκατα,και του κοσμου που το ειδαμε και με ολυμπιακο ειναι παρα πολυ κρυος.φταιν ολοι,κυριως η διοικηση και ο κοκοτοβιτς που αποτι φαινεται δεν προετοιμασε καλα την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή