Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Καθαρίζουν οι...Τριανταφύλλου! 1-1 οι Νέοι στο Περιστέρι


Για ακόμα ένα παιχνίδι η οικογένεια Τριανταφύλλου…έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο Κώστας Τριανταφύλλου αυτός που σκόραρε και σήμερα στο Περιστέρι, έδωσε τη σκυτάλη στον αδερφό του, Δαμιανό, ο οποίος στο 93΄ χάρισε στην ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη την ισοπαλία. Παρότι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, οι Νέοι του Πανσερραϊκού θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησαν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτός ήρθε. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο που τελείωσε χωρίς τέρματα, η ομάδα Νέων του Ατρόμητου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 47΄ με τον Ξύδη, γεγονός που μάλλον αφύπνισε τα «λιονταράκια» του Σάκη Αναστασιάδη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με το γκολ της… λύτρωσης να επιτυγχάνεται τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ασλανίδη στο 88΄, ο Δαμιανός Τριανταφύλλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ραχιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Οι συνθέσεις:
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ραχιώτης, Καμβύσης, Συμεωνίδης, Βαγγέλης, Λίμνιος, Ξυδής, Δαβίλας (75΄ Τσιμπρικίδης), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Μπιλίτσης (88΄ Σκουρλής), Αθανασίου (46΄ Αδαμόπουλος)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης (50΄ Γιαννόπουλος), Τσαούσης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τριανταφύλλου Κ., Μουσικάκης, Ασλανίδης, Σερέκας, Ρούμπος (60΄ Βλαχόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου