Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Hθικό ναι, αγωνιστικό όμως όχι κ. Κοκότοβιτς

Η απόφαση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς να συμπεριλάβει στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου, παρέτεινε κατά κάποιον τρόπο την αγωνία για τη συμμετοχή τους. Βέβαια τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Παπάζογλου θα μείνει εκτός αποστολής και ο Σουμπίνιο ΑΝ συμπεριληφθεί σε αυτή, δύσκολα θα αγωνιστεί.
Πάντως ενδιαφέρον προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στον sentra 103,3 ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τόνισε πως δε ξέρει ανθα τους χρησιμοποιήσει γιατί οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ηθικά. Όσον αφορά το ηθικά, είναι αποδεκτό. Το έχω ξαναπεί άλλωστε. Η νοοτροπία του Έλληνα φιλάθλου θα κάνει ένα πιθανό λάθος του Παπάζογλου, αιτία για στήσιμο στο τοιχό από τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού και ένα γκολ, αιτία για να "τα πάρουν" μαζί του οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ίδια ισχύουν και για τον Σουμπίνιο και επαναλαμβάνω απλά γιατί είμαστε Έλληνες. Η ένσταση έχει να κάνει με την αγωνιστική ανετοιμότητα των δύο παικτών που επικαλέστηκε ο Κοκότοβιτς. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει νομίζω ούτε για τον Σουμπίνιο που ανεβαζει στροφές και έπαιξε βασικός με την ΑΕΚ και πόσο μάλλον για τον Παπάζογλου. Ο λόγος που δε θα αγωνιστούν είναι προφανέστατος και κατανοητός ως ένα σημείο.

Αναλυτικά, απόσπασματα από τα όσα δήλωσε ο Κοκότοβιτς:

Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν με ενδιαφέρει ποιον αντίπαλο έχω. Στυλ παιχνιδιού δεν αλλάζω. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και ποιοτική ομάδα, όμως θέλω να τους περάσω στους παίχτες μου τη νοοτροπία ότι όπου παίζουμε πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Στα ματς με τις μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, δεν είμαστε φαβορί αλλά προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικούμε ένα καλό αποτέλεσμα. Για μένα σημαντικό είναι οι παίχτες μου να εφαρμόζουν αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό που μεταφέρω στους παίχτες μου είναι πως δεν είναι ντροπή να ηττηθούν, αλλά να έχουν αγωνιστεί σύμφωνα με τα αναμενόμενα».

Για τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου: «Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσω αν θα αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω, γιατί δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά επειδή είναι παίχτες του Ολυμπιακού. Επίσης χρησιμοποιώντας τους για έναν αγώνα δεν θέλω να τους χάσω για μεγάλο χρονικό διάστημα»

1 σχόλιο: