Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

O Oλυμπιακός για Ασλανίδη και ο Μπάγεβιτς για Μπέλιτς

Μετά την πώληση του Τάσου Παπάζογλου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Ανάκογλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει και μια διερευνητική συζήτηση για τον Νίκο Ασλανίδη. Ο 17χρονος χαφ που εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αγωνίζεται με την ομάδα Νέων και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν αποκλείεται το Σάββατο στο Περιστέρι να βρεθεί άνθρωπος του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει τον νεαρό να αγωνίζεται απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα Νέων του Ατρομήτου.
Παράλληλα στη στήλη "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ" στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" αναφέρεται πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθεί στενά τη περίπτωση του Νίκολας Μπέλιτς και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να ενδιαφερθεί αν ο συμπατριώτης του δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

ΣΧΟΛΙΟ: Και τα σενάρια συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου