Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η αποστολή για Ατρόμητο και ο αποκλεισμός-έκπληξη του Ανάκογλου

Η αποστολή που θα αναχωρήσει σε λίγες ώρες για την Αθήνα αποτελείται από τους Ράντμαν, Νόβοτα, Γαλανόπουλο, Παντελιάδη, Ντιόγκο, Άμο, Μαγουενέ, Παπάζογλου, Βοσκόπουλο, Κάστρο, Αμπουμπακάρι, Μπρίτες, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Νταλέ, Γεωργιάδη, Τάντιτς και Μπέλιτς.
Eκτός αποστολής έμειναν οι Βαλσαμάκης, Kόντος, Μουσικάκης, Βλασόπουλος, Mπανγκουρά, Bρούτσινα, Αλβάρεζ, Σιδηρόπουλος αλλά και οι Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Σαββίδης που θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων. Ενύπωση παράλληλα προκάλεσε ο αποκλεισμός από την αποστολή του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην 19αδα που επιλέχθηκε από τον Κοκότοβιτς, μετά από συνομιλία που φέρεται να είχε με τον Σέρβο τεχνικό αποφασίστηκε να μείνει εκτός και από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, προκαλούνται εύλογες απορίες. Βέβαια είναι στη διακριτική διάθεση του προπονητή όταν έχει ένα γεμάτο ρόστερ ποιοι θα είναι εντός και εκτός αποστολής αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα δημιουργεί ερωτηματικό.

H αποστολή της Κ20
Και η ομάδα Κ20 αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου αύριο στις 12.00 θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Ατρομήτου στο γήπεδο του «Ηφαίστου».
Οι παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Σάκης Αναστασιάδης είναι οι εξής:
Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ., Κασσέρης, Τσαούσης, Σαββίδης, Σερέκας, Χατζηλάρης, Τριανταφύλλου Κ., Γιαννόπουλος, Ρούμπος, Βλαχόπουλος, Μητρίδης, Ασλανίδης, Μπαξεβάνος, Μπουφίδης, Μουσικάκης, Παπαδόπουλος, Γουραλές.
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ & ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ PARTIZAN SERRON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή