Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ένας χρόνος "Pestoagorimou"

Ήταν μεσημέρι της 11ης Ιουνίου 2010 όταν τελείως ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, παρασυρόμενος από ένα συνάδελφο που επίσης διατηρεί blog, αποφάσισα να δημιουργήσω το "pestoagorimou.blogspot.com". Η σκέψη απλή νομίζω όσο απλό και κάτι που δημιουργήθηκε σε λιγότερο από μισή ώρα. "Το ίντερνετ είναι η next generation της ενημέρωσης και όλοι όσοι βρισκόμαστε στο χώρο, θέλοντας και μη, μια μέρα θα αφοσιωθούμε σε αυτό. Γιατί λοιπόν από τη στιγμή που τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας βρίσκομαι μπροστά από ένα pc να μη μεταφέρω όσα ξέρω, ακούω και λέω στο ραδιόφωνο και τις εφημερίδες στο internet; Κόπος ιδιαίτερος δε θα μου είναι". Έτσι και αλλιώς οι Σέρρες αν και σε αθλητικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερα από άλλους νομούς στον τομέα της άμεσης ενημέρωσης στερούνται υπηρεσιών. Αλλά για αυτό κάτι θα γίνει στο εγγύς μέλλον. Είμαστε στις συζητήσεις. Το όνομα του blog δε θυμίζει Σέρρες αλλά είναι εδώ και χρόνια ο τίτλος της ραδιοφωνικής εκπομπής στο "Aθλητικό Μετροπολις 97,2" και έτσι απλά ξεκίνησε. Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αν βοήθησε ή όχι η παρουσία του. Υπάρχουν κάποιοι που θα πουν ναι, υπάρχουν κάποιοι που θα πλήρωναν και χάκερ για να μου το κατεβάσει αλλά δε το κάνουν μάλλον γιατί η λέξη...χάκερ τους είναι άγνωστη! Χαιρόμουν όταν κάποιοι προβληματιζόταν για τις όποιες ειδήσεις(θεωρώ αστείο να μιλάμε για ειδήσεις με την ακριβή σημασία τις λέξεις για τον Πανσερραϊκό και όταν είμαστε μετρημένοι αυτοί που ασχολούμαστε. Απλά τα κοινοποιούμε) έβγαιναν έγκαιρα και "στεναχωριόμουν" όταν με ανάγκαζαν να προβληματιζόμουν εγώ χωρίς λόγο. Σκέφτηκα κάποιες φορές να το "κατεβάσω" και έκανα ένα βήμα γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τη ψυχική σου υγεία χωρίς αντίκρισμα. Πάντοτε όμως κάτι με κρατούσε. Αυτή η φωνή από μέσα "μη τους αφήσεις να νομίζουν ότι σε νίκησαν". Για αυτό λοιπόν και το blog συμπλήρωσε 1 χρόνο ζωής, ξεπέρασε τις 200.000 χτυπήματα(όσο ο πληθυσμός περίπου του νομού δηλαδή) και θα συνεχίσει. Σίγουρα θα έχουν γίνει και λάθη. Το μόνο που κάνω πάντως και θέλω να το πω, είναι να κοινοποιώ όσα ξέρω, διαβάζω και ακούω και όταν γράφω την άποψη μου, χρησιμοποιώ όσα μου λέει το...φτωχό μου το μυαλό και ποτέ τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση...
Υ.Γ: Δε θέλω σχολιασμό μόνο και μόνο γιατί μπορεί να βρεθεί ο ένας που θα μου "χαλάσει" την ημέρα και δε κάνει ενόψει τριημέρου. Ε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ήθελαν να γράψουν κάτι θετικό. Την κριτική τη θέλω αλλά αυτό που έχουν κάνει κάποιοι κατά καιρούς βγάζει...κακία.
Υ.Γ(1): Παρακάτω ακολουθούν τα στατιστικά του blog από την αρχή ως σήμερα.
 To top-10 των δημοφιλέστερων αναρτήσεων

1)      Συνέντευξη…χείμαρρος από τον Τάντιτς
20 ΙΑΝ 2011, 3 ΣΧΟΛΙΑ, 295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2)      Ο Λαμπριάκος στον «Άρη Πρώτης»;;;
16 ΙΑΝ 2011, 2 ΣΧΟΛΙΑ, 240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3)      Καλύτερα Sudocu…παρά Πανσερραϊκός
14 ΙΟΥΛ 2010, 225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

4)     Μπιτζίδης:Γενικός Αρχηγός-Υφαντής: Υπεύθυνος Σκάουτ
10 ΦΕΒ 2011, 5 ΣΧΟΛΙΑ, 215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

5)      Φεύγει ο Βούκοτιτς-Φεύγουν τα βαριά συμβόλαια
28 ΦΕΒ 2011, 8 ΣΧΟΛΙΑ, 214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

6)      «Αποκυήματα φαντασίας τα περί επιστροφής»
8 ΦΕΒ 2011, 7 ΣΧΟΛΙΑ, 196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

7)      Όταν η Σάρα γνώρισε τον Βασίλη…
17 ΣΕΠ 2010, 2 ΣΧΟΛΙΑ, 195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

8)      Για γέλια ή για κλαμμάτα;
13 ΦΕΒ 2011, 4 ΣΧΟΛΙΑ, 178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

9)      «Ακαδημίες, Υφαντής και…χρέος»
21 ΑΠΡ 2011, 9 ΣΧΟΛΙΑ, 175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

10)  Παραιτήσεις και πωλητήριο στον Πανσερραϊκό!
5 ΦΕΒ 2011, 4 ΣΧΟΛΙΑ, 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ


Ιστότοποι  URL παραπομπής
1)      Google.gr – 6.077
2)      nfoserres.gr – 4.282
3)      pestoagorimou. blogspot.com – 3.233
4)      panserraikos.net – 2.969


Ιστότοποι παραπομπής

1)      google.gr- 29.105
2)      facebook.com – 12.661
3)      google.com – 5.220
4)      infoserres.gr – 4.289
5)      pestoagorimou.blogspot.com – 3.758
6)      panserraikos.net – 2.963
7)      serrespress. Blogspot.com – 506
8)      blogger.com – 409
9)      prosotsanifc.gr – 358

Προβολές σελίδων ανά χώρα

Eλλάδα: 192.635
Η.Π.Α: 6.225
Γερμανία: 1.594
Ηνωμένο Βασίλειο: 891
Αυστρία: 453
Κύπρος: 372
Καναδάς: 196
Ισπανία: 109
Ιταλία: 83
Βουλγαρία: 78

Τα στατιστικά στοιχεία είναι από τo www.blogger.com!
*Ευχαριστώ επίσης το infoserres.gr και το panserraikos.net για τους αναγνώστες που μου "στέλνουν"!

Υπέγραψε ο Παϊζάνος

Παίκτης του Πανσερραϊκού και με...υπογραφή είναι ο Τόλυ Παϊζάνος ο οποίος χθες υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο του με την ομάδα. Έτσι ο 26χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Οδυσσέα Αναγέννησης αποτελεί τη 2η μεταγραφή μετά τον Πορτογάλο, Άλεξ Σουάρεζ. Όσον αφορά τον Κολίτσι η συμφωνία είναι ακόμα σε προφορικό επίπεδο και την επόμενη εβδομάδα, όταν ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από την Αθήνα, πιθανόν να υπογράψει και αυτός.

"Κλεισμένος από τον ΠΑΟ ο Γεωργιάδης"

"Κλεισμένος στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Οι Δημήτρης Γόντικας και Πέτρος Θεοδωρίδης έδωσαν τα χέρια από τον Γενάρη για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα για αυτό το λόγο ήταν και ο δανεισμός του Φερνάντες στην ομάδα των Σερρών. Ως καπάρο. Μάλιστα οι "πράσινοι" έχουν παραδώσει λίστα στον Πέτρο Θεοδωρίδη με υπό παραχώρηση παίκτες για να δοθούν ως αντάλλαγμα. Όσο για τις δηλώσεις του Γεωργιάδη που εκφράζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ γίνονται για να πιέσει καταστάσεις καθώς ξέρει ότι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να πάρει πιο εύκολα φανέλα βασικού". Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ"!

Αίσθηση του χιούμορ...

Πρόταση για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την περίοδο 2011 – 2012 που προβλέπει την παρουσία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου.Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΚΑΠ η αναδιάρθρωση ισχύει από την μεθεπόμενη και όχι από την αμέσως επόμενη περίοδο.
Η πρόταση του Ν. Τζώρτζογλου προβλέπει πρωτάθλημα στην Super League με 18 ομάδες και άνοδο πέντε ομάδων από την Football League, χωρίς να γίνουν play off και χωρίς να ληφθεί υπόψη η διαδικασία της αδειοδότησης.
Δηλαδή να προβιβαστούν σύμφωνα με την βαθμολογία ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και ο Λεβαδειακός. Επίσης, πρωτάθλημα στην Football League με 18 ομάδες που σημαίνει ότι με δεδομένο πως θα υποβιβαστούν τρεις θα πρέπει να προβιβαστούν από την Football League 2 πέντε ομάδες!

Πηγή: soccerplus.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Και φυσικά, οι έχοντες αδειοδότηση στη Football League κ. Τζώρτζογλου! Ορθή σκέψη...

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συνάντηση για Γεωργιάδη...με Αργυρίου ως αντάλλαγμα

από το aek365.gr
Σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και ορίστηκε συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην συνάντηση του θα καταθέσει πρόταση απόκτησης του 24χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσει και το όνομα του Ανέστη Αργυρίου για δανεικό. Η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει άμεσα με την απόκτηση του Γεωργιάδη και έχοντας ρευστό από την πώληση Σκόκο, μπορεί να διευκολύνει τον στόχο της. «Οπλο» της Ενωσης και η επιθυμία του παίκτη που έχει εκφραστεί δημοσίως υπέρ της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Tα νέα της FOOTBALL LEAGUE2

Πολυμετοχικός ο Μέγας
Ολοκληρώθηκε αργά χθες το βραδύ η γενική συνέλευση της Ηράκλειας κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε μια δεκαμελής επιτροπή η οποία θα ηγείται της προσπάθειας της ομάδας ωστόσο οι αρχαιρεσίες για τη δημιουργία νέου Δ.Σ θα γίνουν την επόμενη Παρασκευή. Πάντως το πιο ορατό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνει το ΤΑΠ...ΠΑΕ προκειμένου να έχει ουσιαστικό λόγο η παρουσία αρκετών ανθρώπων που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους στην ομάδα μετά τη φυγή του Αλέξανδρου Σαμαρά. Όσον αφορά το όνομα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, άνθρωποι της ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Προπονητής άλλωστε υπάρχει και είναι ο Βαγγέλης Τούσκας.

Κουβέντα με Άγγο και Χασιώτη ο Γάζωρος-Koιτάει και Πασχαλούδη
Έτοιμος να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Έχοντας ξεκαθαρίσει εξ αρχής την εκ νέου παραμονή του Παναγιώτη Διλμπέρη στη τεχνική ηγεσία και με τα διοικητικά να μην αποτελούν πρόβλημα καθώς πέρα από τους ήδη υπάρχοντες θα μπουν και νέα...δυνατά ονόματα στο συμβούλιο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγωνιστικό. Τις προηγούμενες ημέρες έχουν υπάρξει επαφές με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που στην πλειοψηφία τους θα παραμείνουν ενώ ο Παναγιώτης Διλμπέρης κοιτά και παραπέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου επιθετικού, Κώστα Άγγου. Ο Σερραίος φορ που κατάγεται από το Χρυσό ολοκλήρωσε τη σαιζόν στον Εορδαϊκό και δε θα ήταν αρνητικός σε έναν επαναπατρισμό. Έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Καβάλα, Μαρκό, Δόξα Δράμας, Καστοριά, Θρασύβουλο, Ηλίουπολη και Κορωπί. Παράλληλα ο προπονητής του Εθνικού προσπαθεί να ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του και να φέρει έμπειρους παίκτες στην ομάδα και αν η περίπτωση του Νίκου Ιορδανίδη είναι αντικειμενικά δύσκολη, κυρίως λόγω συμβολαίου, αυτή του Διονύση Χασιώτη μοιάζει πιο εφικτή. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Αγροτικό Αστέρα και ο 36χρονος αμυντικός είναι σίγουρα μια εξαιρετική λύση έχοντας πίσω του τη θητεία σε Πιερικό, ΠΑΟΚ, Καστοριά και την ομάδα του Ευόσμου. Eπίσης υπάρχει ενδιαφέρον και για το νεαρό στόπερ Αλέξη Πασχαλούδη που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Βισαλτιακό και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Πρώτο βήμα για συμφωνία με Παντζιαρά
Έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Γιώργο Σαμουηλίδη και τον Ανδρέα Παντζιαρά όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού προπονητή. Κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε καθώς έγινε αγωνιστικός απολογισμός ενώ συζητήθηκε τι ακριβώς θα γίνει με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Θα υπάρξει και νέα επαφή τις επόμενες ημέρες ενώ για τον Ανδρέα Παντζιαρά ενδιαφέρεται και ο Πλατανιάς.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συμφωνία και με Κουτζαβασίλη

Παίκτης του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται και ο νεαρός τερματοφύλακας, Φώτης Κουτζαβασίλης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους "ερυθρόλευκους" πριν από λίγες ημέρες. O 22χρονος(11.03.1989) Σερραίος τερματοφύλακας(1.83) που ξεχώρισε μέσα από τις μικτές της ΕΠΣ Σερρών και μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την ομάδα Νέων του δικεφάλου και στη συνέχεια κέρδισε το επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε ως 3ος πίσω από τους Χαλκιά και Κρέσιτς αλλά ο ερχομός του Γιακουμή τον Γενάρη τον έφερε ακόμα πιο πίσω. Mάλιστα έχει υπάρξει διεθνής και με την Εθνική U-21. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2013 και προς το παρόν είναι ερωτηματικό αν θα έρθει ως δανεικός ή με ελεύθερη μεταγραφή.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ενδιαφέρον και για Τακίδη

Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Γιάννης Τακίδης, είναι ο τρίτος μετά τους Βρονταρά και Γουμάγια που βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για τη φανέλα με το Νο1. Ο 30χρονος πορτιέρο είχε ακουστεί και πέρυσι για τον Πανσερραϊκό αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Νόβοτα.  Φέτος με την Καλλιθέα είχε 14 συμμετοχές ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ηλιούπολη είχε 32 συμμετοχές και κάποια χρόνια πριν αγωνίστηκε στους Κίκερς Όφενμπαχ.

Πρώτο λόγο η ΑΕΚ για Γεωργιάδη και στο βάθος...Γαλλία!

Μιλώντας στον "Sentra 103,3" o Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ λέγοντας ότι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, ωστόσο δεν έχει κάποια ειδοποίηση από την διοίκηση της ομάδας. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και ο Γιώργος Γεωργιάδης, περιμένει τις εξελίξεις. Την ίδια στιγμή τα δημοσίευματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον Γαλλικής ομάδας έχουν βάση αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνον: "Σίγουρα χαίρομαι. Αλλά από τα γράφονται μέχρι να γίνει πράξη θέλει πολύ, γι' αυτό κάνω υπομονή μέχρι να γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Πάντα υπάρχει αγωνία με το ενδεχόμενο να μείνεις στην ομάδα. Εγώ τον Πανσερραϊκό τον αγαπάω. Είμαι από εδώ έπαιξα για την ομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω".
Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πιο πολύ από τις άλλες ομάδες. Από τον Δεκέμβριο έχει ενδιαφερθεί ζεστά. Σίγουρα είναι πιο κοντά. Θα κοιτάξω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι μία πολύ ακλή λύση γιατί μπορεί να φύγεις και για το εξωτερικό. Από τον Πανσερραϊκό δεν έχω κάποια ειδοποίηση. Το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος. Τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι. Τον Δεκέμβριο μιλήσαμε λίγο με την ΑΕΚ, τώρα το θέμα έχει ηρεμήσει. Έχει και πολλά προβλήματα να λύσει".
Για τον Ανάκογλου: "Δεν ξέρω αν πάμε πακέτο. Αν είναι καλύτερη προσφορά. Αυτό του λέω. Όπου πάω εγώ μαζί μου θα έρχεσαι";

ΣΧΟΛΙΟ: Σε λογικά νούμερα η μεταγραφή θα γίνει καθώς η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να ξεφύγει από τις 500.000 ευρώ. Όσον αφορά τον Ανάκογλου οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού θα είναι 400.000 ευρώ και...αδιαπραγμάτευτη.

Καφές στο Περιστέρι για Ράντμαν και Μπέλιτς...

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο Ατρόμητος αθόρυβα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις μεταγραφές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Μπορεί οι Φυντανίδης, Μακρής, Ράντμαν και Μπέλιτς να μην είναι εντυπωσιακές μεταγραφές αλλά τις λες κινήσεις ουσίας σίγουρα για μια ομάδα που έχει ήδη ένα κορμό.  Κατά τα άλλα, τα απλά. Ο 28χρονος Σέρβος παρακινούμενος ίσως και από τον Ράντμαν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου για τα επόμενα 2 χρόνια.  Από την πλευρά του, ο Μπέλιτς ήταν φανερά ευχαριστημένος με το νέο βήμα στην καριέρα του και αυτό αποτυπώθηκε στις δηλώσεις που έκανε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό club και στόχος μου είναι να το βοηθήσω να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως προτίμησα να διαλέξω ένα υγιές σωματείο που παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αφοσιωθεί μόνο με τη δουλειά του. Η πορεία του Ατρόμητου στο περσινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του και τον κόσμο του που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς διαπίστωσα άλλωστε ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει ένα πολύ ζεστό κοινό και με πάθος. Πέρσι πήρα μια πρώτη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος θα διανύσω τη δεύτερη σεζόν. Η δήλωση μου από εδώ και στο εξής πρέπει να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν".

Συμφωνία με Κρουσταλέλλη;

Δημοσίευμα της "Sportday" φέρνει τον Πανσερραϊκό σε προφορική συμφωνία με τον 21χρονο(6-3-1990) αμυντικό, Τρύφωνα Κρουσταλέλλη, ο οποίος είχε φέτος 14 συμμετοχές στον Απόλλων Αθηνών με τον οποίο κέρδισε και την άνοδο ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Διαγόρα. Παράλληλα σήμερα μπαίνουν στη λίστα τα ονόματα των Καρατζά και Τραορέ που αγωνίστηκαν στον Εθνικό Αστέρα.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Υποψήφιος για την επίθεση και ο Κρυστάλλης...


Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε γράψει πως από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός έριξε το βλέμμα του στους αρχισκόρερ της Football League2, έπρεπε να στρέψει το βλέμμα του και στους Σερραίους που διέπρεψαν στον βόρειο όμιλο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ" ο Παντελής Κρυστάλλης βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού.
Ο 28χρονος επιθετικός έκανε φέτος μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Ηράκλειας σημείωνοντας 10 τέρματα(τα περισσότερα στον α΄ γύρο) και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην σωτηρία της ομάδας.
Ο Κρυστάλλης αγωνίζεται στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλεια από το 2005 ενώ την περίοδο 2007-08  είχε φορέσει τη φανέλα της Προσοτσάνης, έχοντας μόλις μία συμμετοχή στην τότε Γ' Εθνικη. 

Καταλήγει σε Ουρίμπε!

O Iσπανός τεχνικός, Γιόσου Ουρίμπε, από τη στιγμή που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού στο "pestoagorimou" ήταν και συνεχίζει να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Η μοναδική αμφιβολία όσον αφορά την προέλευση του και το άγνωστο της Football League για αυτόν φαίνεται να ξεπερνιέται και δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ουρίμπε έχει ειδοποιηθεί να κάνει υπομονή λίγες ημέρες ακόμα και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού φέρεται να έχει μεταφέρει στην πλευρά του 42χρονου τεχνικού πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι ο προπονητής της ομάδας την επόμενη σαιζόν.

Σενάριο επιστροφής Κοτταρά, Κωνσταντινίδη

Η Football League πέρα από το ταλέντο απαιτεί και παίκτες με εμπειρία που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της κατηγορίας και ο Πανσερραϊκός μετά το ξεσκαρτάρισμα που έγινε στο ρόστερ έχει ανάγκη από παίκτες ηγέτες. Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στις Σέρρες θέλουν τους Δημήτρη Κοτταρά και Σωτήρη Κωνσταντινίδη που αποχώρησαν μετά την περσινή άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκ να επιστρέφουν. Ο Κοτταράς έχοντας πατήσει πλέον τα 35 έφυγε από τον Εθνικό Αστέρα με τον οποίο είχε 11 συμμετοχές έχοντας κάνει πριν και προσφυγή, ενώ ο 34χρονος Σωτήρης Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε φέτος στον Aγροτικό Αστέρα με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές.

Kινησεις για να γίνει ΠΑΕ η Ηράκλεια

Θετικές φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα των Σερρών, παρά τo αδιέξοδο των προηγούμενων ημερών. Κάτω από καθεστώς άκρας μυστικότητας, οι παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου έχουν προχωρήσει τις επαφές με δυο-τρεις επενδυτές, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι δείχνουν «ζεστοί» να εμπλακούν στους ερυθρόλευκους, δίνοντας λύση στο διοικητικό τέλμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις προτεραιότητες του νέου σχήματος φαίνεται πως θα είναι η μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ το προσεχές διάστημα. Ο ένας επιχειρηματίας μάλιστα έχει ήδη δώσει το «ΟΚ» για την είσοδό του στο νέο συμβούλιο που θα συσταθεί άμεσα.
Όσο για την γενική συνέλευση, παρότι το καταστατικό προέβλεπε την επαναληπτική διαδικασία για την Δευτέρα, το νέο «ραντεβού» των μελών ορίζεται για την Πέμπτη, ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους νέους επενδυτές και να έχει εκπονηθεί το προβλεπόμενο σχέδιο, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν εκείνη την μέρα και ανακοινώσεις.
ΠΗΓΗ: onsports.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Πιθανόν αφού δε προχώρησε το...ενδιαφέρον για άλλη ομάδα του νομού, τα βλέμματα στράφηκαν στην Ηράκλεια η οποία θέλει την επόμενη χρονιά να έχει γεμάτο το...ντεπόζιτο των χρημάτων.

Γουμάγιας και Γκότοβος στη λίστα!

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να μην έχει προπονητή αλλά η μεταγραφολογία καλά κρατεί. Τα νέα ονόματα που προστίθενται στη λίστα είναι αυτά του 33χρονου τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στον Πιερικό, Γιώργου Γουμάγια και του Βαγγέλη Γκότοβου(σύμφωνα με το οnsports).  Οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να έχουν  ήδη χτυπήσει την πόρτα στην διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία ανήκει ο Καβαλιώτης μπακ, προκειμένου να τον αποκτήσει είτε ως δανεικό (το πιθανότερο) είτε με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Γκότοβος(φωτό) είναι γνωστός στο σερραϊκό κοινό από την επιτυχημένη διετή θητεία του στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο ίδιος πάντως δε δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού και συνεχίζει τις διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γεωργιάδης: "Άδικο που πέσαμε"

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γεωργιάδης κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε, χαρακτήρισε άδικο τον υποβιβασμό της ομάδας , ενώ ψήφισε ως MVPτης σεζόν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στη NOVA."Γυρίσαμε μετά από ένα χρόνο απουσίας στην κατηγορία, είχαμε ενθουσιασμό, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για μένα πιστεύω ότι είναι άδικη η βαθμολογική θέση, δεν ξέρω αν η ομάδα έπρεπε να σωθεί ή όχι, απλά πιστεύω ότι έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ορισμένα ματς, το είδε και όλη η Ελλάδα αυτό, ακόμη και με τις μεγάλες ομάδες κοιτούσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι να κλεινόμαστε πίσω και σε μερικά ματς πραγματικά ήμασταν πολύ άτυχοι, χάναμε πολλές ευκαιρίες, τρώγαμε με μία φάση για παράδειγμα γκολ και όταν σε μία ομάδα που πάει για την παραμονή, όταν τρως κατευθείαν το γκολ, στη συνέχεια είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Σε μερικά ματς αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν τη πήραμε. Αυτό είναι σίγουρα όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες, απλά πιστεύω ότι για εμάς ήταν πολλά αυτά τα παιχνίδια.
Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας όπως θα θέλαμε. Σίγουρα αν θες να μείνεις στην κατηγορία, βασικός παράγοντας είναι η έδρα σου, εμείς χάσαμε πολλά ματς εδώ στις Σέρρες και πιστεύω ότι ήταν ένα από τα πολλά που έφταιγε στη φετινή χρονιά. Για μας το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε τόσο καλά, λόγω του βαρύ προγράμματος στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, μείναμε αρκετά πίσω, αλλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάπου στα μισά καταφέραμε να περάσουμε τη ζώνη του υποβιβασμού και εκεί που πιστεύω ότι έπρεπε να δείξουμε μία σταθερότητα, για να κρατηθούμε πάνω από τη ζώνη, σε μερικά ματς, σε ματς κλειδιά, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έτσι οδηγηθήκαμε πάλι κάτω από τη ζώνη, και όσο πλησίαζε το τέλος, τα πράγματα γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολα".
Για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς επιλέγει:
"Το γκολ του Σουμπίνιο με τον Άρη, στην έδρα μας, ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση. Δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Φανταστικό γκολ. Το καλύτερο της σεζόν, του Νάτσο Σκόκο με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχανε η ΑΕΚ με 1-2, ήταν στις καθυστερήσεις, και με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ".
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ψηφίζει ως MVP της χρονιάς:
"ΜVP θα έλεγα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έβαλε αρκετά γκολ, στο Europa, έδωσε ασίστ και γενικότερα όταν ο Βιεϊρίνια δεν έπαιζε, ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα".

Συμφωνία με Παϊζάνο και Κολίτσι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τόλυ Παϊζάνος και Ενέα Κολίτσι(φώτο) θα είναι οι δύο επόμενες μεταγραφές του Πανσερραϊκού μετά τον Άλεξ Σουάρες. Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίο είχε μια καλή χρονιά κάνοντας 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ δοκιμάστηκε στον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο ο Πανσερραϊκός φαίνεται ότι τον κέρδισε. Μάλιστα η συμφωνία πρέπει να έκλεισε στον χορό της Αναγέννησης το Σάββατο όπου παραβρέθηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του: "Ναι, είναι αλήθεια έχω έρθει σε μια προφωρική συμφωνία με τον Πανσερραϊκό αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει. Όταν το κάνω θα πούμε περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένος πάντως". Όσον αφορά τον 24χρονο τερματοφύλακα, Ενέα Κολίτσι, ξεκίνησε από τις ακδημίες του Ηρακλή και στη συνέχεια μεταπήδησε το 2008 στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο τη σαιζόν 2009-10 έχοντας συνολικά σε 2 χρόνια 14 συμμετοχές ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού με τον οποίο πανηγύρισε το κύπελλο της ΕΠΣΜ.

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Ράντμαν

Την εστία του Ατρομήτου θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο 28χρονος Κροάτης τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκόσυμφώνησε σε όλα με τους "κυανόλευκους". "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βέλιμιρ Ράντμαν (Velimir Radman). Ο Κροάτης τερματοφύλακας, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Κροάτης γκολκίπερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: "Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο, ένα σωματείο με μεγάλη παράδοση, άρτια οργανωμένο με άριστες εγκαταστάσεις κι επιπλέον σέβεται στο ακέραιο τις συμφωνίες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είδα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολούθησαν, γεγονός που αποτέλεσε ένα επιπλέον "συν" για να επιλέξω τον Ατρόμητο από τις άλλες ομάδες που με ήθελαν. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με έφεραν εδώ και σίγουρα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα ομάδα μου 24 ώρες το 24ωρο και οι στόχοι μας πρέπει να είναι πάντα υψηλότεροι από την προηγούμενη χρονιά".

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ομάδα απ' την αρχή...

Η φετινή σαιζόν έχει αντικειμενικές δυσκολίες πριν ακόμα ξεκινήσει. Εστιάζοντας στον αγωνιστικό κομμάτι και αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για όλα τα υπόλοιπα, είναι κατανοητό πως ο Πανσερραϊκός πρέπει να «χτιστεί» από την αρχή για να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, όποτε αυτό ξεκινήσει. Η διοίκηση μετά τη κάθαρση που έγινε στο ρόστερ είναι υποχρεωμένη να φτάσει έναν αριθμό μεταγραφών που δε μπορεί να είναι μικρότερος των 15. Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός μπορεί να πει ότι έχει στο δυναμικό τους 12 παίκτες και συγκεκριμένα τους παρακάτω:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΖΙΚΗΣ                       ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ(;)        ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ               ΜΕΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ(;)        ΜΕΣΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ                ΜΕΣΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ         ΜΕΣΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ                       ΜΕΣΟΣ
ΛΕΟΖΙΝΙΟ(;)                                     ΜΕΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(;)               ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΝ ΒΡΟΥΤΣΙΝΑ                  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Από αυτούς μόνο οι Βοζίκης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Μουσικάκης, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος, Βρούτσινα και Σιδηρόπουλος μπορούν να θεωρούνται «δεδομένοι» αυτοί τη στιγμή(με ελάχιστες εξαιρέσεις) καθώς ο Λεοζίνιο δεν έχει απαντήσει ακόμα, ο Παντελιάδης πρέπει να δεχθεί μείωση συμβολαίου και οι Ανάκογλου και Γεωργιάδης είναι υπό πώληση. Οπότε αφενός ο προπονητής που θα αναλάβει θα έχει τη τύχη να φτιάξει μια δικιά του ομάδα, αφετέρου όμως θα βρει ελάχιστα πράγματα για να χτίσει πάνω τους. Θα βρει μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς πολλές παραστάσεις και συμμετοχές, με εξαίρεση τον Βρούτσινα και λιγότερο τον Κόντο και θα πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα «ανθεκτική» στη FOOTBALL LEAGUE που θα παντρεύει την ελληνική εμπειρία που είναι απαραίτητη αλλά και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται.




Eνδιαφέρον για Στεφανίδη-"Yπάρχουν επαφές"

Στο στόχαστρο των «λιονταριών» φαίνεται πως έχει μπει ο 27χρονος επιθετικός Νέστορας Στεφανίδης, που ήταν φέτος πρώτος σκόρερ του Αγροτικού Αστέρα με οκτώ γκολ, ενώ στα ατού του είναι ότι μένει ελεύθερος, αλλά και ότι γνωρίζει άριστα τα δεδομένα στην FOOTBALL LEAGUE. Βεβαίως, ο Νέστορας Στεφανίδης, που έχει θητεύσει ακόμα σε Κιλκισιακό, Ακράτητο, Πολύκαστρο και Καστοριά, φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες της κατηγορίας, όπως τα Τρίκαλα. Ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στη Metrosport επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον:"Υπάρχουν επαφές αλλά όχι σε προχωρημένο επίπεδο. Σαφώς και θέλω να παίξω στον Πανσερραϊκό. Είναι μια ομάδα με ιστορία, με δυναμική και με σοβαρή διοίκηση".

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Κάστρο!

Πριν από λίγες ημέρες ο Σέζαρ Κάστρο είχε αποκαλύψει στο "pestoagorimou" ότι έχει πρόταση από ομάδα της Κύπρου η οποία έκανε εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά τη συμφωνία του με τον Πανσερραϊκό. Αυτή η ομάδα τελικά είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο αμυντικός χαφ από τη Βενεζουέλα πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος και εισιγήθηκε την απόκτηση του. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής προβάρει τα «μαυροπράσινα». Ο Σέζαρ Αλμπέρτο Κάστρο Πέρες από τη Βενεζουέλα που αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης μας και υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα έρθει στην Κύπρο με το μάνατζερ του για να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότεινε η ομάδα μας. Ο Κάστρο γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1983 έχει ύψος 1.85 και βάρος 80 κιλά και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανσεραικό με τη φανέλα του οποίου είχε 52 συμμετοχές. Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου». Πλέον απομένει η περίπτωση του Λεοζίνιο η οποία πλέον δε θα είναι έκπληξη αν πάρει ανάλογη τροπή.