Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Ράντμαν

Την εστία του Ατρομήτου θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο 28χρονος Κροάτης τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκόσυμφώνησε σε όλα με τους "κυανόλευκους". "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βέλιμιρ Ράντμαν (Velimir Radman). Ο Κροάτης τερματοφύλακας, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Κροάτης γκολκίπερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: "Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο, ένα σωματείο με μεγάλη παράδοση, άρτια οργανωμένο με άριστες εγκαταστάσεις κι επιπλέον σέβεται στο ακέραιο τις συμφωνίες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είδα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολούθησαν, γεγονός που αποτέλεσε ένα επιπλέον "συν" για να επιλέξω τον Ατρόμητο από τις άλλες ομάδες που με ήθελαν. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με έφεραν εδώ και σίγουρα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα ομάδα μου 24 ώρες το 24ωρο και οι στόχοι μας πρέπει να είναι πάντα υψηλότεροι από την προηγούμενη χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου