Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αίσθηση του χιούμορ...

Πρόταση για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την περίοδο 2011 – 2012 που προβλέπει την παρουσία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου.Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΚΑΠ η αναδιάρθρωση ισχύει από την μεθεπόμενη και όχι από την αμέσως επόμενη περίοδο.
Η πρόταση του Ν. Τζώρτζογλου προβλέπει πρωτάθλημα στην Super League με 18 ομάδες και άνοδο πέντε ομάδων από την Football League, χωρίς να γίνουν play off και χωρίς να ληφθεί υπόψη η διαδικασία της αδειοδότησης.
Δηλαδή να προβιβαστούν σύμφωνα με την βαθμολογία ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και ο Λεβαδειακός. Επίσης, πρωτάθλημα στην Football League με 18 ομάδες που σημαίνει ότι με δεδομένο πως θα υποβιβαστούν τρεις θα πρέπει να προβιβαστούν από την Football League 2 πέντε ομάδες!

Πηγή: soccerplus.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Και φυσικά, οι έχοντες αδειοδότηση στη Football League κ. Τζώρτζογλου! Ορθή σκέψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου