Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ομάδα απ' την αρχή...

Η φετινή σαιζόν έχει αντικειμενικές δυσκολίες πριν ακόμα ξεκινήσει. Εστιάζοντας στον αγωνιστικό κομμάτι και αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για όλα τα υπόλοιπα, είναι κατανοητό πως ο Πανσερραϊκός πρέπει να «χτιστεί» από την αρχή για να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, όποτε αυτό ξεκινήσει. Η διοίκηση μετά τη κάθαρση που έγινε στο ρόστερ είναι υποχρεωμένη να φτάσει έναν αριθμό μεταγραφών που δε μπορεί να είναι μικρότερος των 15. Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός μπορεί να πει ότι έχει στο δυναμικό τους 12 παίκτες και συγκεκριμένα τους παρακάτω:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΖΙΚΗΣ                       ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ(;)        ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ               ΜΕΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ(;)        ΜΕΣΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ                ΜΕΣΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ         ΜΕΣΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ                       ΜΕΣΟΣ
ΛΕΟΖΙΝΙΟ(;)                                     ΜΕΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(;)               ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΝ ΒΡΟΥΤΣΙΝΑ                  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Από αυτούς μόνο οι Βοζίκης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Μουσικάκης, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος, Βρούτσινα και Σιδηρόπουλος μπορούν να θεωρούνται «δεδομένοι» αυτοί τη στιγμή(με ελάχιστες εξαιρέσεις) καθώς ο Λεοζίνιο δεν έχει απαντήσει ακόμα, ο Παντελιάδης πρέπει να δεχθεί μείωση συμβολαίου και οι Ανάκογλου και Γεωργιάδης είναι υπό πώληση. Οπότε αφενός ο προπονητής που θα αναλάβει θα έχει τη τύχη να φτιάξει μια δικιά του ομάδα, αφετέρου όμως θα βρει ελάχιστα πράγματα για να χτίσει πάνω τους. Θα βρει μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς πολλές παραστάσεις και συμμετοχές, με εξαίρεση τον Βρούτσινα και λιγότερο τον Κόντο και θα πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα «ανθεκτική» στη FOOTBALL LEAGUE που θα παντρεύει την ελληνική εμπειρία που είναι απαραίτητη αλλά και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου