Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Κάστρο!

Πριν από λίγες ημέρες ο Σέζαρ Κάστρο είχε αποκαλύψει στο "pestoagorimou" ότι έχει πρόταση από ομάδα της Κύπρου η οποία έκανε εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά τη συμφωνία του με τον Πανσερραϊκό. Αυτή η ομάδα τελικά είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο αμυντικός χαφ από τη Βενεζουέλα πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος και εισιγήθηκε την απόκτηση του. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής προβάρει τα «μαυροπράσινα». Ο Σέζαρ Αλμπέρτο Κάστρο Πέρες από τη Βενεζουέλα που αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης μας και υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα έρθει στην Κύπρο με το μάνατζερ του για να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότεινε η ομάδα μας. Ο Κάστρο γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1983 έχει ύψος 1.85 και βάρος 80 κιλά και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανσεραικό με τη φανέλα του οποίου είχε 52 συμμετοχές. Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου». Πλέον απομένει η περίπτωση του Λεοζίνιο η οποία πλέον δε θα είναι έκπληξη αν πάρει ανάλογη τροπή.
 

1 σχόλιο:

  1. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.. και αφού το επίσημο σάιτ ΠΑΕ έπαψε να λειτουργεί από τότε που έφυγε η κοπελίτσα που το ενημέρωνε..και επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι..του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του..ο Λεοζίνιο όμως πρέπει και είναι καλό να μείνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή