Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Η "ΕΞΕΔΡΑ" για Νουαφόρ και Σιάκκα

Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού φέρνει σήμερα η εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" τον Γιόσεφ Νουαφόρ και τον Γιώργο Σιάκκα. Ο πρώτος είναι 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης Λεμεσού στη Κύπρο. Όσο για το Γιώργο Σιάκκα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους Σερραίους φιλάθλους.

Nτιόγκο...ο μυστηριώδης Πορτογάλος

Tο "pestoagorimou" λύνει πρώτο τον...γρίφο του μυστηριώδους Πορτογάλου αριστερού μπακ που έφτασε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στις Σέρρες για να δοκιμαστεί από τον Κοκότοβιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο, Ντιόγκο Ζορντάο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ισλανδική, ΚΡ Ρέκιαβίκ και έχει συμβόλαιο ως τις 31.10.2011. Ο Πορτογάλος έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα που βρίσκετε σε εξέλιξη ενώ έχει αγωνιστεί και σε 3 παιχνίδια προκριματικών του Γιουρόπα Λίγκ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία σε Αλβέρκα και Καρεγάδο ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία και έπαιξε σε μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στις Τσέλμσφορντ Σίτυ, Λιούες και Αβελέυ ενώ από το 2008 αγωνίζεται στη Ρέκιαβικ. Mάλιστα πέρυσι είχε παίξει βασικός και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Λάρισα με την Ισλανδική ομάδα και ο Ντιόγκο πανηγύρισε τη πρόκριση.

Δείτε τον Ντιόγκο να αγωνίζεται:

Τη Δευτέρα στην Αθήνα Θεοδωρίδης-Παπάζογλου;

Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και μόνο από εκεί, τη Δευτέρα ο Πέτρος Θεοδωρίδης και ο Τάσος Παπάζογλου θα βρεθούν στα γραφεία των "ερυθρολεύκων" του Πειραιά και θα συναντηθούν με τον Δ΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, προκειμένου να μπει τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού. Το αν θα είναι...happy end ή όχι, θα φανεί.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έρευνα: Τα «χαλιά» μας και τα χάλια μας…

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού αποκάλυψε ότι μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ουκρανία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΟΑΚΑ οι Ουκρανοί διαμαρτυρήθηκαν επίσημα για τον κακό αγωνιστικό χώρο που προκάλεσε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών τους.
Η Κέρκυρα κινδυνεύει να μην παίξει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στην έδρα της γιατί πρέπει μέχρι τότε να έχει αλλάξει ο ακατάλληλος χλοοτάπητας.
Το ίδιο έργο γίνεται και στην Καβάλα και στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα.
Το θέμα των κακών αγωνιστικών χώρων ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την υπόθεση του ΟΑΚΑ.
Κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων η ακταλληλότητά τους αποτελεί αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και διαμαρτυριών από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
To SoccerPlus επικοινώνησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, ένα μήνα πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και «μοιράζει» πιστοποιητικά καταλληλότητας.
Γήπεδο Κέρκυρας (Κέρκυρα): Πριν από δύο μήνες δόθηκε με διαγωνισμό από την ΓΓΑ σε εταιρεία το έργο της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Όμως μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα έργα δεν είχαν αρχίσει…
Κλεάνθης Βικελίδης (Άρης): Η περσινή νεροποντή οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Άρης – Πανθρακικός. Προσπαθούν να τον κρατήσουν σε καλή κατάσταση.
Γήπεδο Τρίπολης (Αστέρας Τρίπολης): Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση.
Γήπεδο Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος): Ο χλοοτάπητας έχει μπαλώματα. Λέγεται πως δεν έχει γίνει σωστά η κατασκευή του. Έχουν εκφραστεί παράπονα από ποδοσφαιριστές.
Γήπεδο Περιστερίου (Ατρόμητος): Σε καλή κατάσταση.
Καυτατζόγλειο (Ηρακλής): Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος αλλά επίπεδος και χωρίς κλήσεις απορροής.
«Ανθή Καραγιάννη» (Καβάλα): Αποφασίστηκε να γίνει ανακατασκευή. Για πολλά χρόνια ο χλοοτάπητας δεν είχε ανανεωθεί.
Γήπεδο Σερρών (Πανσερραϊκός): Σε ανεκτή κατάσταση.
Αλκαζάρ (Λάρισα): Σε ανεκτή κατάσταση. Σε λίγους μήνες θα μπει στο καινούργιο γήπεδο.
Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός): Λόγω των σκεπαστών κερκίδων ο ήλιος δεν βλέπει χόρτο με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται σωστά. Γι’ αυτά τα γήπεδα υπάρχουν χλοοτάπητες ειδικής κατασκευής.
Γήπεδο Τούμπας (ΠΑΟΚ): Τον προσέχουν για να έχουν…
Γήπεδο Πηγαδιών (Ξάνθη): Νέα κατασκευή. Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Παγκρήτιο (Εργοτέλης), Πανθεσσαλικό (Ολυμπιακός Βόλου): Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ): Ενώ θα έπρεπε να είναι «στολίδι» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Διορθώθηκε κάπως τον περασμένο Δεκέμβριο και προ ημερών «βούλιαξε». Αποφασίστηκε η ανακατασκευή του.
(πηγή: soccerplus.gr)

Ούτε Ελευθεριάδης-Ποιος θα είναι γυμναστής;

Τελικά η θέση του γυμναστή μετά τη φυγή του Γιώργου Αδάμ δείχνει να είναι καταραμένη καθώς οι υποψήφιοι είναι πολλοί αλλά κανείς ακόμα δεν έχει έρθει σε συμφωνία. Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η περίπτωση του Θόδωρου Ελευθεριάδη καθώς ο έμπειρος γυμναστής δε τα βρήκε όπως λένε οι πληροφορίες με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Το ποιος θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας είναι σίγουρα ένα μεγάλο ερωτηματικό που όμως σύντομα θα λυθεί και δεν αποκλείεται η στροφή σε δοκιμασμένη λύση.

To "Pes To Agori Mou" στο..."Tsepelas Media Group"!

Ήταν 11 Ιουνίου όταν το "Pes To Agori Mou"...έβλεπε για πρώτη φορά το φως του διαδικτύου, με σκοπό τη καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση των Σερραίων φιλάθλων. Εσείς αναγνωρίσατε τη προσπάθεια, εσείς αναγνωρίσατε τη καλή(όπως λέτε) δουλειά, εσείς αναγνωρίσατε τη καλαισθησία του, εσείς αναγνωρίσατε την αμεσότητα και τη συχνότητα του στη καθημερινή σας ενημέρωση. Εσείς ουσιαστικά το κάνατε γνωστό και σας ευχαριστώ. Σήμερα, ακριβώς 49 ημέρες μετά, έχοντας 17.000 και πλέον χτυπήματα και χιλιάδες επίσης αναγνώστες, επιχειρεί να κάνει ακόμα ένα βήμα εντασόμενο στο "Tsepelas Media Group" το οποίο συνεχώς διευρύνεται αποκτώντας "φωνή" παντού.
Δεν αλλάζει κάτι. Ούτε το blog, ούτε και εγώ. Απλά προστίθεται δίπλα του μια δύναμη στο χώρο τον Σερραϊκών Μ.Μ.Ε προκειμένου να αποκτήσει και μεγαλύτερη δύναμη το blog. Λειτουργική και όχι μόνο...Καλή αρχή!

Oι Σερραίοι διαιτητές που πέρασαν τα τέστ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων διαιτητών Γ΄ Εθνικής και των βοηθών Β΄ και Γ΄ Εθνικής στις αγωνιστικές δοκιμασίες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Διαιτητές Γ΄ ΕΘνικής: Παπουτσής Ιωαννής, Φωτιάδης Ανανίας
Βοηθοί Β΄ Εθνικής: Σαπαρδάνης Στέργιος
Βοηθοί Γ΄ Εθνικής: Κύρβεης Στέφανος, Ευθυμιάδης Χρήστος

Παράταση για αποδεσμεύσεις και υποσχετικές

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 2/8/2010 η προθεσμία για αποδεσμεύσεις και υποσχετικές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, η οποία ολοκληρωνόταν στις 31/7/2010. Η παράταση της προθεσμίας δόθηκε λόγω της σύμπτωσης της λήξης της με μη εργάσιμη ημέρα (Σάββατο).
(πηγή:epo.gr)

Xαλάει του Καλί στη Βέροια;

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η μετακίνηση του Σιρίλ Καλί στη Βέροια συναντά εμπόδια. Συγκεκριμένα ο Πανσερραϊκός φέρεται να ζητάει ένα μικρό ποσό ως αντίτιμο προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Για αυτούς που δε βλέπουν τα...ψιλά γράμματα!

Σήμερα...κληρώνει για Παπάζογλου


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τη Παρασκευή, σήμερα δηλαδή,  θα ξέρουμε σίγουρα αν θα μετακομίσει στον Πειραιά ή όχι ο Τάσος Παπάζογλου. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ προσφέρει 350.000 ευρώ και έναν παίκτη(μάλλον τον Σοϊλέδη) στα "λιοντάρια" και περιμένει απάντηση μέχρι σήμερα, καθώς έχει δώσει τελεσίγραφο. Αν η διοίκηση του Πέτρου Θεοδωρίδη δεν απαντήσει θετικά στην τελευταία πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποσυρθεί και να μην ξανασχοληθεί με την περίπτωση του Παπάζογλου. Σίγουρα ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι μια σπουδαία λύση με παρόν και μέλλον, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να δώσουν παραπάνω χρήματα στην διοίκηση του Πανσερραϊκού.

Πλησιάζει ο Ογκουνσότο

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou", ο Πανσερραϊκός βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός είχε προταθεί και οι "ερυθρόλευκοι" εξέταζαν την απόκτηση του σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος. Απ΄ ότι φαίνεται θα βρεθεί φόρμουλα με τον Εργοτέλη και έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχει οριστικό τέλος στην υπόθεση.
Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθει στις Σέρρες εφόσον φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά με ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Μπανγκουρά: "Είμαι Ελλάδα, περιμένω να μιλήσουμε"

Στην Ελλάδα ισχυρίζει πως βρίσκετε ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά με δηλώσεις του στο "pestoagorimou". O Aφρικανός επιθετικός που αποτελεί...αγκάθι για τον Πανσερραϊκό τόνισε πως θα περιμένει να μιλήσει με τον πρόεδρο προκειμένου να δει τι θα γίνει γιατί υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες όπως είπε χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη.

Eλευθεριάδης για γυμναστής

Η ιστορία του γυμναστή είναι ιδιαίτερα πονεμένη αυτό το καλοκαίρι για τον Πανσερραϊκό αλλά οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως καταλήγουν στη καλύτερη δυνατή επιλογή. Αυτή του Θόδωρου Ελευθεριάδη. Ο έμπειρος γυμναστής που έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Ηρακλή και άλλες ομάδες ενώ τελευταία ήταν υπέυθυνος των ακαδημιών του "δικεφάλου", ήρθε σήμερα στις Σέρρες, συνομίλησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και παρακολούθησε τη προπόνηση.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σάββατο ο Βρούτσινα-Αύριο ο Πορτογάλος

To Σάββατο θα φτάσει τελικά στην Ελλάδα ο Μπόγιαν Βρούτσινα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο αγνώστων λοιπών στοιχειών Πορτογάλος θα φτάσει αύριο στις Σέρρες για δοκιμή.

Το διαβάσαμε και αυτό- "Στέλνουν" τον Κοκότοβιτς

Σύμφωνα με το theplayer.gr ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου. Αναλυτικά: "Πολύ πιθανή είναι πλέον η αλλαγή προπονητή στον Πανσερραϊκό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “ισχυρός άντρας” της ομάδας των Σερρών, Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ήδη δρομολογήσεις τις εξελίξεις για την αντικατάσταση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.
Ο κ. Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό έχουν επαφές για την αντικατάσταση του Κοκότοβιτς και μάλιστα το φαβορί είναι ο Εμίλιο Φερέρα".
(πηγή: theplayer.gr)
ΣΧΟΛΙΟ: Να έγραφε πως ο Κοκότοβιτς δεν αντέχει άλλο με αυτή τη κατάσταση και θέλει να παραιτηθεί θα το πίστευα και θα το έψαχνα. Τώρα όμως; Αν και σε αυτή την ομάδα δε βάζεις ποτέ το χέρι σου στη φωτιά...

Mίλησε στην Ισπανία ο Άμο

 Ο Ισπανός αμυντικός του Πανσερραϊκού μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, τους πολλούς τραυματισμούς που έχει υποστεί στην καριέρα του και το όνειρο να επιστρέψει στην Ισπανία.
 "Μου αρέσει το γεγονός πως θα ζήσω μια τόσο ωραία εμπειρία στις Σέρρες. Είναι μια μικρή πόλη αλλά είναι ωραία. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή σεζόν και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Φυσικά και στο ποδόσφαιρο είναι υγιές να σκέφτεσαι την επιστροφή στην Ισπανία. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου εκεί".
 Τέλος για τους τραυματισμούς του, είπε:
 "Στην Σαραγόσα ξεκίνησα να παίζω καλά, όμως ένας τραυματισμός με κράτησε πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες μου. Στην δεύτερο γύρο ήμουν έτοιμος, εκτός από ένα διάστημα που πονούσα στον αστράγαλο. Είναι γεγονός πάντως ότι η περσινή σεζόν σημαδεύτηκε από τραυματισμούς".
(http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/noticia.asp?pkid=599391 )

Αμμουδιά: Ενίσχυση με Κολοκοτρώνη

Σε συμφωνία με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Νίκο Κολοκοτρώνη, ήρθε ο Ηρακλής Αμμουδιάς κάνοντας μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στο Διγενή Άνω Ποροϊών ενώ στο παρελθόν έπαιξε στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα μια μεταγραφή.

Στο Χαλκερό με Καβάλα

Στο Χαλκερό, ένα χωριό περίπου 10χλμ από τη πόλη της Καβάλας θα διεξαχθεί το φιλικό του Πανσερραϊκού με τους "αργοναύτες" τη προσεχή Κυριακή στις 18:00.
Το Χαλκερό βρίσκεται περικυκλωμένο απο τέσσερα βουνά, κοντά στη Νέα Καρβάλη και έχει το παρατσούκλι Μικρό Παρίσι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα πολλά κουνούπια που υπάρχουν!

ΣΧΟΛΙΟ: Αντικουνουπικό...και φύγαμε!

Η "ΓΑΤΑ" για Παππά

Ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Χάρη Παππά αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΓΑΤΑ". Ο 27χρονος πλέον μέσος που ουσιαστικά αναδείχθηκε από τον Πανσερραϊκό πριν το 2003 πάρει μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς έμεινε ελεύθερος από τη Μόναχο 1860 και αναζητεί ομάδα να συνεχίσει τη καριέρα του. Βέβαια το κασέ του και η επιλογή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, φρενάρουν τις ελληνικές ομάδες.

Στρυμονικό: Οκταπλό χτύπημα

Πυρετωδώς έτοιμαζεται ο Στρυμών Στρυμονικού για την επόμενη χρονιά και ήδη η ομάδα του Δουλγέρη έκανε τις οχτώ πρώτες τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Τσίκο(Ηράκλεια), Καρακαλίδη(Άμπελοι), Τσεκιτσίδη(Σκοτούσα), Αργυρόπουλο(Αναγέννηση), Αναγνωστίδη-Μαυρομάτη(Γεφυρούδι), Κυράδη(Κοίμηση), Παυλίδη(Ακαδημίες Νυρεμβέργης).

Πήρε Παλάσκα ο Γάζωρος

Την απόκτηση του νεαρού αμυντικού μέσου, Χρήστου Παλάσκα, που τα τελευταία δύο χρονιά αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και έχει στο ενργητικό του 55 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, ανακοίνωσε ο Εθνικός Γαζώρου.

Θέλει Κόπινεν ο Πανσερραϊκός

Ζωηρό ενδιαφέρον για τον Φιλανδό, Μίικα Κόπινεν, έχει δείξει ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με αθλητικές Νορβηγικές ιστοσελίδες. Μάλιστα αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει ήδη δύο προτάσεις στην Τρόμσο οι οποίες κρίθηκαν πολύ χαμηλές από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας καθώς η τελευταία δε ξεπερνούσε τις 60.000 ευρώ. Οι Νορβηγοί θεωρούν τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό τον καλύτερο τους παίκτη αλλά το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε δεν έχουν και πολλά περιθώρια να συνεχίσουν να αρνούνται. Το δημοσίευμα βέβαια αποκτά μεγαλύτερη βάση αφού φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος λέει: "Γνωρίζω ότι υπάρχει μια πρόταση από τον Πανσερραϊκό και είναι ιδιαίτερα κολακευτικό ενώ η προσφορά που μου έγινε ήταν πολύ καλή. Κατανοώ την Τρόμσο αλλά πρέπει να μου δώσουν γρήγορα μια απάντηση. Πρέπει να αναζητήσω άλλη ομάδα και ο Πανσερραϊκός είναι μια καλή προοπτική".Όσο για τον Φιλανδό, είναι 32 ετών, έχει ύψος 1.88 και τη φετινή χρονιά έχει 15 συμμετοχές και 2 γκολ με την Τρόμσο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρόζενμποργκ(36/7), με την οποία έχει παίξει σε Τσάμπιονς Λίγκ και Γιουρόπα Λίγκ αλλά και στη Γιάρο.

Το δημοσίευμα της Νορβηγικής ιστοσελίδας:
http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article175418.ece



Δείτε τον Κόπινεν(αριστερά στο βίντεο):

Έρχεται σήμερα ο Βρούτσινα-Δανεικός για 1 χρόνο

Σήμερα αναμένεται στις Σέρρες ο Μπόγιαν Βρούτσινα προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μετακίνηση του στον Πανσερραϊκό. Ο 26χρονος επιθετικός που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Κοκότοβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν αποκλείεται το απόγευμα να κάνει προπόνηση και να συνατήσει ξανά τους νέους του συμπαίκτες. Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του, τη Χάποελ Τελ Αβίβ, για δανεισμό καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2014.

Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής ο Πανσερραϊκός

 Πιστοποιητικό συμμετοχής σε ΠΑΕ Σούπερ Λίγκα, Β' και Γ' Εθνικής, καθώς και σε ένα ΤΑΠ Γ' Εθνικής, χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη σημερινή συνεδρίασή της. Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ χορήγησε τα εξής πιστοποιητικά: Σούπερ Λίγκα: ΠΑΟΚ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, Β' Εθνική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Γ' Εθνική: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και ΤΑΠ Γ΄ Εθνικής: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (και άδεια σύστασης). Ο έλεγχος των φακέλων θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Αυγούστου. Παράλληλα, η Επιτροπή ενέκρινε την αγορά του 27,75% των μετοχών της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ από το Σίμο Φώτη.

Τρεις μεταγραφές για τους Νέους του Πανσερραϊκού

Τρεις νέες μεταγραφές έκανε η ομάδα νέων του Πανσερραϊκού. Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα φορέσουν οι Τρύφων Κασμερίδης, Χρήστος Κασμερίδης και Χρήστος Αυγερινός από την ομάδα «Λέοντες» Σερρών.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Περιμένει περισσότερα ο κόσμος

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του "pestoagorimou" για το αν οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Το 59% περιμένει περισσότερα από την ομάδα, το 33% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από τις μεταγραφες που έχουν γίνει, ενώ μόλις το 6% δηλώνει ευχαριστημένο με τις κινήσεις.

Bρούτσινα ο επόμενος

Όπως αναφέρουν και σημερινά δημοσιεύματα, ο Μπόγιαν Βρούτσινα θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Πανσερραϊκού. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός που άφησε καλές εντυπώσεις κατά το διάστημα που δοκιμάστηκε θα αποκτηθεί από την Χάποελ Τελ Αβίβ. Το ερώτημα είναι αν θα έρθει ως δανεικός ή ως ελεύθερος. Ο Βρούτσινα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σλάβεν Μπελούπο έχοντας από το 2004 ως το 2010, 149 συμμετοχές και 45 γκολ και το ένα εξ αυτών ήταν απέναντι στον Άρη. Ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στη Ντούισμπουργκ με την οποία είχε 8 συμμετοχές και από το Γενάρη ανήκει στην Χάποελ έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι έξι φορές διεθνής με την U21 της Κροατίας έχοντας 1 γκολ.


Δείτε τον Βρούτσινα να αγωνίζεται:

Έρχεται Πορτογάλος για δοκιμή

Ένας Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αναμένεται σήμερα στις Σέρρες προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη θα γίνουν γνωστά αργότερα...

Παράλογες; Δε νομίζω...

Όσο περνούν οι ημέρες και δε βρίσκεται σημείο επαφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου, τόσο o παίκτης απομακρύνεται και οι εφημερίδες των "ερυθρολεύκων"(έχοντας το λόγο τους προφανώς) επιρρίπτουν ευθύνες στον Πέτρο Θεοδωρίδη. Το μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν είναι πως οι απαιτήσεις είναι παράλογες. Θυμίζουμε πως ο Πανσερραϊκός ζητά 420.000 ευρώ και δύο παίκτες ως ανταλλάγματα(ο ένας τουλάχιστον έμπειρος) αλλά ο Επστάιν πάει Πανιώνιο και ο Παπαδόπουλος δε θέλει να έρθει. Βέβαια τα χρήματα δεν είναι παράλογα αν σκεφτεί κανείς πως πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΚ πρόσφερε στον Ηρακλή 300.000 ευρώ για έναν παίκτη, τον Βέλλιο, με πολύ λίγες συμμετοχές ενώ ο Παπάζογλου και διεθνής με τις εθνικές ομάδες και  έχει γεμάτες χρονιές και αγωνίζεται σε θέση που δύσκολα βρίσκεις παίκτη. Όταν δίνεις 40.000.000 ευρώ για μεταγραφές, δε κολλάς στα 50.000 του Παπάζογλου αν όντως τον θες. Ο Πανσερραϊκός κολλάει γιατί τα συγκεκριμένα χρήματα μεταφράζονται σε...μεταγραφές! Πάντως ο Πέτρος Θεοδωρίδης έλεγε σήμερα πως δεν υπάρχει θέμα Παπάζογλου!

Πήγε Ανόρθωση ο Αδάμ

Και πάλι στο πλευρό του Γκιγέρμο Όγιος θα δουλέψει ο πρώην γυμναστής του Πανσερραϊκού, Γιώργος Αδάμ, καθώς είναι ο νέος γυμναστής της Κυπριακής Ανόρθωσης. Μάλιστα ο Αδάμ ήδη ταξίδεψε με την Ανόρθωση για το Βέλγιο και το παιχνίδι με τη Σέρκλ Μπρίζ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ.

Έκλεισε στη Βέροια ο Καλί-Αναμονή για Τράκις, Σκάγκλια

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση απόκτησης του Συρίλ Καλί από τη Βέροια. Ο Γάλλος θα αποδεσμευθεί, μπορεί και τις επόμενες ώρες, από τον Πανσερραϊκό και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας. Τα ερωτηματικά πλέον είναι ο Τράκις και ο Σκάγκλια οι οποίοι αναζητούν ομάδες για να συνεχίσουν τη καριέρα τους.

Συνέντευξη του Πάμπλο Άμο στο Che Guevara Club

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Yπέγραψε ο Άμο

Και τυπικά παίκτης του Πανσερραϊκού είναι εδώ και λίγες ώρες ο Πάμπλο Άμο, καθώς έβαλε την υπογραφή του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο Ισπανός αφού το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα, το απόγευμα γνώρισε και τους νέους του συμπαίκτες και έκανε την πρώτη του προπόνηση(φώτο). Όπως είπε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκεται λίγο πίσω αλλά σε 10 με 15 ημέρες θα είναι πανέτοιμος.

Ν. Ζίχνη: Πήρε Μουτίδη

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης ο οποίος απέκτησε τον 33χρονο πολύπειρο Δραμινό επιθετικό, Ηρακλή Μουτίδη. Ο Μουτίδης έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Δράμας. Με δηλώσεις του στο "pestoagorimou", ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Χρυσοστομίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη κίνηση λέγοντας ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Στο στόχαστρο ο Σουλιμανί

Το όνομα του Εμίν Σουλιμάνι προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιθύνοντες των «λιονταριών» έχουν πραγματοποιήσει ήδη τις επαφές διερευνητικού χαρακτήρα για τον άσο της Αούστρια Βιέννης.
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στον σύλλογο της Βιέννης από το 2007 (86 συμμετοχές, 7 γκολ). Έχει φορέσει δεκατέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων (3 γκολ).
(πηγή: sportnet.gr)

Στον "άερα" τα φιλικά με Καβάλα

Τα δύο μοναδικά,μέχρι τώρα, φιλικά που είχε κλείσει ο Πανσερραϊκός με ομάδα Σούπερ Λίγκ, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα διεξαχθούν. Σε επικοινωνία που είχαν οι "αργοναύτες" με τους "ερυθρόλευκους" ενημέρωσαν πως το φιλικό της 17ης Αυγούστου δε θα γίνει και αυτό της 1ης Αυγούστου που ήταν να διεξαχθεί στη Καβάλα, να γίνει στις Σέρρες. Βέβαια ο Πανσερραϊκός απάντησε πως το γήπεδο δεν είναι έτοιμο για αγώνα και αυτή την ώρα βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να βγει άκρη.

Ξανά...κoλλάει του Παπάζογλου

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα σε ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να ενδώσουν στις απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη και να δώσουν 450.000 ευρώ και δύο παίκτες στον Πανσερραϊκό. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 400.000 ευρώ και ένα παίκτη δανεικό(Νικλητσιώτη, Σοϊλέδη) και πλέον είναι μεγάλο ερωτηματικό τι θα γίνει με τη περίπτωση του παίκτη που περιμένει υπομονετικά.

Aναγέννηση: Έμεινε ο Λαμπερνάκης-Πήρε Παϊζάνο, Ακριτίδη

Τις τελευταίες πιθανότατα προσθήκες του έκανε ο Οδυσσέας Αναγέννησης ο οποίος απέκτησε τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Τόλη Παϊζάνο, που έχει αγωνιστεί σε Ιεράπετρα, ΠΑΟΝΕ, Λαμία Μακεδονικό, έχοντας 98 συμμετοχές. Παράλληλα παίκτης της ομάδας είναι και ο 24χρονος αμυντικός, Βαλέριος Ακριτίδης, που αγωνίστηκε σε Τρίγλια, Κασσάνδρα, Ολυμπιακό Βόλου, Ιεράπετρα, Εθνικό Κατερίνης.
Τέλος, στο ρόστερ της ομάδας παρέμεινε και ο Σάκης Λαμπερνάκης ο οποίος ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο καθώς δε μπόρεσε να συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό.

Eίπε "Οχι" ο Βαλσαμάκης σε Λεβαδειακό-Δε φεύγει;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Βαλσαμάκης, απάντησε αρνητικά στη πρόταση του Λεβαδειακού και αν δε βρεθεί κάποια εξαιρετικά καλή πρόταση που να ικανοποιεί και τον ίδιο, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα μέχρι να εξαντληθεί το συμβόλαιο του και από εκεί και πέρα είναι θέμα της ομάδας και του Κοκότοβιτς αν θα του επιτρέψουν να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις.

Σε "καραντίνα" Καλί, Τράκις, Σκάγκλια

Στη παρέα των Καλί και Τράκις που έκαναν μόνοι τους προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες καθώς δεν υπολογίζονται από τη τεχνική ηγεσία, προστέθηκε ο Λούκας Σκάγκλια. Οι τρεις παίκτες προπονούνται σε διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους. Ο Αργεντίνος όπως και οι άλλοι δύο αποτελούν "ξένα σώματα" για τον Πανσερραϊκό και είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Για τον Καλί υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βέροια, για τον Τράκις από τον Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Σκάγκλια δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πήγασος: Πήρε Κατσίβελο

Τον 19χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Κατσίβελο, που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού απέκτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πήγασος και ενισχύθηκε σημαντικά στη θέση 1.

Παραμένουν παρατηρητές οι Αμυγδαλής, Γκυρίνης, Μιντιούρης, Φωτιάδης

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξη Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων παρατηρητών και εκπαιδευτών διαιτησίας 1ης και 2ης κατηγορίας, οι οποίοι ήταν αξιολογημένοι και την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και έλαβαν μέρος στις γραπτές εξετάσεις στο σεμινάριο της Χαλκιδική. Μέσα σε αυτά τα όνοματα βρίσκονται οι Σερραίοι, Γιώργος Αμυγδαλής, Ναούμ Μιντιούρης, Χρυσάφης Γκυρίνης και Γιώργος Φωτιάδης.

Eπιτέλους...Άμο!

Nαι, είναι γεγονός. Εδώ και κάποιες ώρες ο Πάμπλο Άμο βρίσκεται στις Σέρρες και κάνει τη πρώτη του γνωριμία με τη πόλη στην οποία θα ζήσει για τον επόμενο ένα χρόνο τουλάχιστον αλλά γνωρίζει σιγά-σιγά και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργάζεται. Μάλιστα αυτή την ώρα γευματίζει με τον πρόεδρο και τον προπονητή του Πανσερραϊκού. Ο Ισπανός βρίσκεται στις Σέρρες με τον Ισπανό και τον Έλληνα μάνατζερ του και αφού περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Άμο δε σταμάτησε να δίνει συνεντέυξεις που θα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες στις εφημερίδες αλλά μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λέγοντας:
«Είναι μία νέα εμπειρία και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Πανσερραϊκό. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και στην επίτευξη των στόχων της. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια είναι ώρα για σκληρή δουλειά και μέσα στο γήπεδο να είμαστε οι καλύτεροι», δήλωσε ο Πάμπλο Άμο και συνέχισε λέγοντας: «Αρχίζω μία νέα ζωή στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό και θέλω, σε συνεργασία με τον προπονητή μου, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όλοι μαζί να βοηθήσουμε για το καλό της ομάδας».
  Ο Πάμπλο Άμο γνωρίζοντας ότι ο 12ος παίκτης του Πανσερραϊκού είναι οι φίλαθλοι μίλησε γι’ αυτούς:«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού είναι κοντά στην ομάδα και τη στηρίζουν πάντα. Θέλω να τους πω ότι θα βάλω τα δυνατά μου, θα δουλεύω σκληρά και θα κάνω ό,τι καλύτερο».
Για τον ίδιο, αποτελεί πρόκληση η μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά όπως είπε, του αρέσουν οι προκλήσεις γιατί η γλώσσα του ποδοσφαίρου δεν γνωρίζει σύνορα. «Ο ερχομός μου στην Ελλάδα και τον Πανσερραϊκό είναι ένα σημαντικό βήμα. Μόλις είχα την πρόταση δε δίστασα και αμέσως είπα το «ναι». Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι ίδια και για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Με Ρίζο και...Αρβανιτίδη ο Θρακικός!

Mε προπονητή τον 48χρονο, Στέλιο Ρίζο, θα πορευτεί την επόμενη χρονιά ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να κρατήσει και πάλι ψηλά μια από τις σταθερές δυνάμεις του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Ο Στέλιος Ρίζος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής ποδοσφαίρου. Διδάσκει το μάθημα του ποδοσφαίρου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών όπου τελείωσε τη μεταπτυχιακή διατριβή του στο ποδόσφαιρο, και τώρα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή επίσης με θέμα σχετικό με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε επαγγελματίας και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εργάστηκε δε σαν προπονητής: Στο Βισαλτιακό Νιγρίτας έξι χρόνια, στο Πανσερραϊκό (ΒΕθνική δύο χρόνια σαν γυμναστής βοηθός), στον Πανσουλιακό, Ψυχικό, Κ. Καμήλα, Βαμβακιά, Αγία Παρασκευή, Λιβαδοχώρι.
Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou", ο Θρακικός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Ζήση Αρβανιτίδη που ήταν παίκτης-προπονητής στην ΑΕ Χρυσού.

Aναγέννηση: Και Τραγιάννη και Λουίζο

Όπως είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες το "pestoagorimou", ο Οδυσσέας Αναγέννησης έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Σάκη Τραγιάννη που βρίσκεται με την ομάδα στη Κουτσούφλιανη και είναι σίγουρο πως αν θέλει μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, ποδοσφαιριστής της ομάδας πρέπει να θεωρείται και ο 23χρονος Σερραίος χαφ, Κώστας Λουίζος, που ξεκίνησε τη καριέρα του στη Νιγρίτα, πήγε στη Ξάνθη και στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ομάδας Γ΄ και Δ΄ Εθνικής στη καριέρα του. Ο Λουίζος έφυγε από τις Σέρρες ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά μέχρι και σήμερα δε δικαίωσε τις προσδοκίες και η Αναγέννηση του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει και πάλι την αξία του.

Bλέπει Μαριβάλ

Σύμφωνα με τη "GOAL" ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί για τη θέση του αριστερού μπακ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά τόσο από τον Nτράγκαν Kοκότοβιτς όσο και από τον Πέτρο Θεοδωριδη είναι αυτή του Pεμί Mαρεβάλ.
O τελευταίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει στο ματς κόντρα στη Nιμ από 60 μέτρα τον Σεπτέμβριο του 2009 όταν φορούσε τη φανέλα της Nαντ το γρηγορότερο γκολ (οκτώ δευτερόλεπτα) στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας.
O 27χρονος Γάλλος (αγωνίζεται και ως στόπερ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τα «καναρίνια», συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και έχει... γεμάτες χρονιές σε όσες ομάδες (δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας) έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.
Aξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ο Mαρεβάλ έμεινε ελεύθερος από τη Nαντ έχει δοκιμαστεί αρχικά στην αγγλική Kρίσταλ Πάλας (οι Λονδρέζοι αγωνίζονται φέτος στην Tσάμπιονσιπ), πριν από λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από τη Σατορού, ενώ το όνομά του είχε... παίξει («χαμηλά») και στο ρεπορτάζ της AEK πριν από αρκετές εβδομάδες.
(πηγή:goalday.gr)

Πρόλαβαν να τον υποδεχθούν!

Κάποιες εφημερίδες σήμερα πρόλαβαν να...στήσουν υποδοχή στον Άμο χωρίς φυσικά να γωνρίζουν ότι δεν έχει φτάσει τελικά. Μάλιστα κάνουν λόγο και για παρουσία οργανωμένων φιλάθλων στο αεροδρόμιο!

Γ-ΑΜΟ...την ατυχία μας!

"Που 'ναι, που 'ναι, που 'ναι ο Αμο, ψάξε,ψάξε δε θα τον βρεις"!!! Αυτό το παιχνίδι έπαιξαν με ιδιαίτερη επιτυχία ξημερώματα Δευτέρας στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πέντε ηρωϊκοί, αν μη τι άλλο, δημοσιογράφοι(Στέργιος Αναστασιάδης, Κώστας Δελής, Γιάννης Δελής, Μελίνα Ντισλιάν και ο...υπογράφων), ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Λάκης Υφαντής και μέλος της διοίκησης καθώς ο Πάμπλο Άμο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ως Ισπανός άλλωστε δεν αποδείχθηκε Άγγλος στο ραντεβού του, χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος φυσικά, καθώς η πτήση από Μαδρίτη για Ζυρίχη καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση από Ζυρίχη για Θεσσαλονίκη. Το όλο σενάριο και το σκηνικό ήταν σωστό, οι...δεύτεροι ρόλοι εκεί, αλλά ο πρωταγωνιστής έλειπε. Πιο αναλυτικά:
Σκηνή 1η: Η πτήση του Άμο έφτανε στον κρατικό αερολιμένα στις 01:45 αλλά υπήρξε μια ώρα καθυστέρηση και τελικά έφτασε στις 02:40. Βέβαια όλοι ήταν εκεί από τις 01:15 τουλάχιστον. Και μετά από αρκετή ώρα αναμονής...και αρκετούς καφέδες ήρθε η ώρα της υποδοχής.
Σκηνή2:η: Όλοι έψαχναν να βρουν τον Άμο. Άμο εδώ, Άμο εκεί, Άμο...πουθενά! Οι επιβάτες της πτήσης κατέβαιναν αλλά ο Ισπανός δεν ήταν ανάμεσα τους. Σα να μην έφτανε αυτό, υπήρχε πρόβλημα με τις αποσκευές και πολλοί επιβάτες περίμεναν πάνω από 40 λεπτά με αποτέλεσμα η αναμονή να συνεχίζεται και στην αίθουσα αφίξεων. Μόλις κατέβηκε και ο τελευταίος και μετά από έρευνα στη λίστα της εταιρείας μάθαμε πως ο Άμο είχε χάσει την πτήση!
Βέβαια πέρα από τον σχετικό χαβαλέ παρά το προχωρημένο της ώρας, υπάρχουν και τα αρνητικά. Πρώτον, η κακή οργάνωση(δεν είναι προτότυπο) της ΠΑΕ που άφησε το γενικό της αρχηγό και ένα μέλος του Δ.Σ να ξεροσταλιάζουν ενώ θα έπρεπε μέσω μάνατζερ προφανώς να υπάρχει ενημέρωση για τις κινήσεις του παίκτη. Δεύτερον, η τραγική φιγούρα του φωτογράφου της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ" που περίμενε άσκοπα 3 ώρες και πρέπει να έριξε αρκετές κατάρες στον Πανσερραϊκό.
Μετά από όλα αυτά ήρθε και η αναχώρηση καθώς ο παίκτης θα φτάσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΟ: Κερδισμένοι της υπόθεσης οι φίλαθλοι που δεν ήρθαν για την υποδοχή(κουφάλες, κάτι ξέρατε). Και τελειωτικό χτύπημα το γάλα...από δεύτερο χέρι(!!!) στο μπουγατσατζίδικο που ολοκλήρωσε την όμορφη μέρα. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!!

Εμείς περιμέναμε...υπομονετικά!
 Aλλά ο Άμο ποτέ δε πέρασε τη συγκεκριμένη πόρτα!