Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού

Μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Ηράκλειας ο Βαγγέλης Τούσκας. Ο 31χρονος που μέχρι και πριν λίγο καιρό εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή δίπλα στον Γιάννη Γεωργιάδη, έμεινε ως υπηρεσιακός αυτό το διάστημα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής με τις ευλογίες της διοίκησης που δε θα έλεγε "όχι" στο να στηρίξει ένα δικό της παιδί. Όλα αυτά φυσικά όσο δεν έρχεται η απάντηση από τον Γιώργο Μαραντά.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ιδού το πέναλτι στον Νταλέ-"Καμπάνα" 3 αγωνιστικών σε Χαραλαμπίδη

Αυτό είναι το μαρκάρισμα του Μαϊστόροβιτς στον Νταλέ για το οποίο ο κ. Χαραλαμπίδης δεν υπέδειξε πέναλτι. Μάλιστα ο Καβαλιώτης ρέφερι τιμωρήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες-"http://dikisports.blogspot.com/2010/10/blog-post_2748.html"- με 3 αγωνιστικές για αυτή τη φάση και για...μη αποβολή του Κάστρο, όπως έγραψε ο παρατηρητής διαιτησίας.

 ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Aναχώρησε για Παραγουάη ο Μπρίτες

Το ότι ο Χόρχε Μπριτες δε θα συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό ήταν γνωστό καθώς ο Ντράγκαν Κοκότβιτς δεν υπολόγιζε στον Παραγουανό. Σήμερα μάλιστα μάζεψε τα πράγματα του από το ξενοδοχείο και πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Παραγουάη προκειμένου να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη και φυσικά σύντομα θα λυθεί και το συμβόλαιο του. Πάντως ο Μπρίτες έκανε και νέες δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του http://www.ultimahora.com/notas/371453-Britez-rescinde-con-Panserraikos-y-vuelve-a-Paraguay λέγοντας: "Το επίπεδο της πρακτικής της ομάδας, με τη μορφή κατάρτισης είναι πολύ ερασιτεχνικό. Ημουν σε πολλούς συλλόγους και ποτέ δεν μου φέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι ήταν αρκετά καλά στην Παραγουάη, θα προτιμούσα να είχα μείνει εκεί με την οικογένειά μου από το να περνάω αυτά τα πράγματα". 
Ο μανατζέρ του επίσης είπε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα ψάξει μια ομάδα για να προπονείται.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα Κοκότοβιτς

Σε αντίθεση με τα χθεσινά-σημερινά σενάρια που κυκλοφόρησαν περί φυγής-παραίτησης του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Σέρβο τεχνικό. Αυτό τουλάχιστον έλεγε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενώ και ο ίδιος ο προπονητής απόρησε με τα όσα γράφτηκαν, σχεδόν σαν ανακοινώσεις, λέγοντας πως αν είχε σκοπό να παραιτηθεί θα το έλεγε στη συνέντευξη τύπου.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Σενάρια για Δερμιτζάκη

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο Πέτρος Θεοδωρίδης να πάρει την απόφαση και να προβεί σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιδιώξει λύση της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν σε περίπτωση που όλα αυτά επιβεβαιωθούν είναι του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη αλλά και του προπονητή Νέων του Ολυμπιακού, Αλέκου Αλεξανδρή.

Έχασε έξι βαθμούς…και όχι τρεις

Ο  αγώνας κόντρα στην Κέρκυρα, κόντρα σε μια ομάδα που θεωρητικά τουλάχιστον έχει τους ίδιους στόχους με σένα είναι από αυτούς που αξίζουν 6 βαθμούς. Τους τρεις δηλαδή που παίρνει η ομάδα που κερδίζει…συν τους τρεις που στερεί από τον αντίπαλο. Σε αυτή τη θέση χθες βρέθηκε η Κέρκυρα και όχι ο Πανσερραϊκός. Και να πεις κανείς πως έκανε κάτι το ιδιαίτερο δε θα το έλεγα. Ούτε με εντυπωσίασε ως ομάδα σε σημείο που να δικαιολογεί τους 12 βαθμούς που έχει μέχρι τώρα. Εκμεταλλεύτηκε τα δικά της προτερήματα πατώντας πάνω στα μειονεκτήματα του Πανσερραϊκού και κάνοντας τρεις φάσεις σε όλο τον αγώνα έφυγε με ένα 0-2 χωρίς να το καταλάβουμε. Ο Πανσερραϊκός έχει πολλά προβλήματα ως ομάδα και δε προσπαθεί να τα κρύψει. Έχει αργά στόπερ και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έπαιζε ψηλά την άμυνα του με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να βρει χώρους και σε μια φάση να πάρει το προβάδισμα. Το είπε και ο Τεννές στη συνέντευξη τύπου πως ήμασταν ανοιχτό βιβλίο. Δεν έχει πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή και αυτές που έχει, υπάρχουν-δεν υπάρχουν. Πέρα από τα γνωστά με τον Κάστρο και τον Σουμπίνιο, μπορεί ως σκέψη η τοποθέτηση του Αμπουμπακάρι(για καλύτερη άμυνα) να είναι σωστή αλλά φαίνεται από μακριά πως ο Γκανέζος είτε διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος ή τέλος πάντων κάτι δε του πάει. Τα χαφ μας δε πατούν περιοχή γενικά και ο μόνος που το κάνει(Γεωργιάδης) μένει στον πάγκο ενώ όσον αφορά τον Μπέλιτς έχουν καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού του, τον κλείνουν συνεχώς 2-3 παίκτες με αποτέλεσμα να χάνεται. Και φυσικά δεν υπάρχει άλλος επιθετικός εκτός από τον Νταλέ. Η δικαιολογία, «δεν έχουμε παίκτες, τι να κάνουμε» ως ένα σημείο ευσταθεί αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι και αυτούς που έχεις μέχρι να πάρεις άλλους. Άλλο θέμα και αυτό. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πριν λίγες αγωνιστικές και εμείς έχουμε ήδη στο μυαλό μας τον Γενάρη. Ως τότε όμως και αν όλο αυτό θα πρέπει να έχει βάση, πρέπει και ο Πανσερραϊκός να κάνει τα τυπικά και να μην μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Δε βρίσκεται όμως σε αυτό τον δρόμο. Μπορεί να λέγαμε ότι οι μεταγραφές, ποιοτικά τουλάχιστον και βάση βιογραφικού, έδειχναν πολύ καλύτερες από αυτές της προηγούμενης θητείας στη Σούπερ Λίγκ αλλά και αυτοί δείχνουν λίγοι για να μπορέσουν μόνοι τους να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.