Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καλλονή-Πανσερραϊκός 1-0



Ακόμα μια φιλική ήττα γνώρισε ο Πανσερραϊκός που έχασε με 1-0 στη Μυτιλήνη από την Καλλονή χάρη σε γκολ του Μανούσου λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στους παίκτες πριν τον αγώνα και τους είπε ότι την Τρίτη η ομάδα θα είναι στη Σούπερ Λιγκ.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης (56' Μάππας), Μανούσος (86’ Σαμπάνης), Καρακώστας (70' Τραορέ), Χατζόπουλος (80' Χάλαρης), Σκάγκλια (73' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο (52’ Τριανταφύλλου), Μάρκο ντος Σάντος (63’ Γάλας), Ταραχούσλκι (83’ Θέος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Ντιόγκο, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (86' Κυριακίδης), Στεφανίδης (64’ Γκουεΐ), Γκόμεζ, Βρούτσινα (64’ Βουτσιάς), Ανάκογλου (80' Κόντος), Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου.
φωτό-πηγή: aelkfc.com

Στη Δράμα ετοιμάζονται για Σούπερ Λίγκ και...Σέρρες!

Μπορεί το όνομα της Δόξας να συμπεριλαμβάνεται στις νέες διώξεις για τα στημένα, μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το αν θα δοθεί άδεια από την Ε.Ε.Α, μπορεί οι πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για την αντικατάσταση Βόλου και Καβάλας, μπορεί στον Πανσερραϊκό να πνέει άνεμος αισιοδοξίας αλλά στη Δράμα ετοιμάζονται για Σούπερ Λίγκ και για...μετεγκατάσταση στο Δημοτικό γήπεδο.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 25 Μαρτίου (Δόξα Δράμας με έδρα...τις Σέρρες) οι Δραμινοί στο φάκελο που κατέθεσαν για την αδειοδότηση του και με τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής είχαν δηλώσει το δημοτικό γήπεδο ως έδρα, αλλά ποιος περίμενε όλες αυτές τις εξελίξεις. Μάλιστα στη γειτονική πόλη είναι έτοιμοι και διαβάστε χαρακτηριστικά τι γράφει και μεταξύ άλλων το sportdrama.gr:
"Με βάση λοιπόν το περιεχόμενο αυτών που αναγράφονται στο φάκελο που κατατέθηκε για την αδειοδότηση της Δόξας, σαν εναλλακτική λύση στο θέμα της έδρας, από την στιγμή που το γήπεδο της Δράμας δεν πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται, η Δόξα θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία, παίζοντας τα παιχνίδια της στο δημοτικό στάδιο των Σερρών. Αρχικά στην πρώτη στοιχειοθέτηση του φακέλου, η διοίκηση της Δόξας ακούστηκε ότι θα έβαζε δύο επιλογές, τα δημοτικά στάδια Καβάλας και Σερρών. Ωστόσο τελικά η λύση της Καβάλας βγήκε εκτός πλάνων. Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν έχει να κάνει με την εικόνα στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη», ο οποίος είναι σε πραγματικά τραγική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει εκεί αγώνας της σούπερ λίγκα. Από πλευράς Δόξας στάλθηκε το σχετικό αίτημα –γραπτώς- προς τις διοικήσεις των αθλητικών οργανισμών των δύο δήμων στους οποίους ανήκουν τα δύο δημοτικά γήπεδα. Από αυτούς μόνο η υπηρεσία του δήμου των Σερρών απάντησε στο αίτημα και έστειλε την έγκριση χρήσης για την περίοδο 2011-12. Από την Καβάλα δεν υπήρξε ποτέ απάντηση. Μοιραία λοιπόν η έδρα της Δόξας θα είναι το γήπεδο των Σερρών άσχετα με το γεγονός ότι υπήρχε αίτημα χρήσης και από την ομάδα του Γάζωρου. Για την περίπτωση ισχύει ότι την προτεραιότητα έχει η ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας , που φυσικά εδώ είναι η Δόξα.
Για κάποιους υπήρχε το ερωτηματικό σε ότι αφορά τις προθέσεις απέναντι στο ζήτημα από την πλευρά του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει αντιπαλότητα σε ότι αφορά το θέμα της ανόδου. Ο Θεοδωρίδης δεν μπορεί να έχει λόγο καθώς δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά χρήστης των συγκεκριμένων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων".
Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα με το Δημοτικό γήπεδο να έχει ήδη νοικάρηδες τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου. Από Δευτέρα περισσότερες απαντήσεις...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ταλαιπωρία και κουβέντα για Σούπερ Λίγκ

Με καθυστέρηση αναχώρησε η πτήση του Πανσερραϊκού για τη Λέσβο καθώς η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας καθυστέρησε την αναχώρηση των "ερυθρολεύκων" που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00. Έτσι οι παίκτες της ομάδας βρήκαν άφθονο χρόνο για βόλτες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" αλλά και κουβέντα αναφορικά με την αβεβαιότητα της ομάδας όσον αφορά το που θα αγωνίζεται. Βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας σε πηγαδάκια εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη σιγουριά του για το γεγονός ότι η σαιζόν 2011-12 θα βρει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκ και αυτή τη σιγουριά τη μετέφερε και στους παίκτες. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης "πέταξε" μαζί με την ομάδα για το φιλικό που ξεκινά το Σάββατο στις 20:00. Mάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, Στέλιο Σφακιανάκη, δέχθηκαν και σχετική πρόκληση για την οποία γίνεται λόγος και στο επίσημο site της ομάδας όπου αναφέρεται ότι δύο άνθρωποι που έχουν συμβάλει με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Τρίτη τελικά η εκδίκαση στο Διαιτητικό

Νωρίτερα κατά μία εβδομάδα θα εκδικαστούν οι υποθέσεις των Πανσερραϊκού, ΑΕΛ και Αναγέννησης Καρδίτσας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Αν και αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 4/10, τελικά θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη στις 27/9 (14.00). Μετά από αίτημα της Σούπερ Λίγκας (για Πανσερραϊκό και ΑΕΛ), η ΕΠΟ… δραστηριοποιήθηκε και αποφάσισε να εκδικάσει γρηγορότερα δύο υποθέσεις σημαντικές για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Λάρισα και Πανσερραϊκός ζητούν να ισχύσει η απόφαση υποβιβασμού στη Football League για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα (και όχι η αφαίρεση βαθμών), ενώ η Καρδίτσα προσβάλει την απόφαση υποβιβασμού της για την υπόθεση της πλαστογραφίας.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εγγράφου αιτήματος της Super League προς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για σύντμηση των προθεσμιών, το οποίο έγινε αποδεκτό, οι αιτήσεις των ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα 1964 και ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά των υπʼ αριθμόν 179/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) και 180/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Νέα Καβάλα) αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων, θα εκδικαστούν την Τρίτη 27-9-2011 και ώρα 14:00, αντί την Τρίτη 4-10-2011, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κόντρες...

-"Ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία γιατί διώκεται"
Π.Θεοδωρίδης, πρόεδρος Πανσερραϊκού, στο FM100.
-"O κ.Θεοδωρίδης ας κοιτάξει την ομάδα του και να αφήσει ήσυχο τον Λεβαδειακό"
Γ.Κομπότης, πρόεδρος Λεβαδειακού, στον ραδιοφωνικό Σκάϊ.

Στις 4 Οκτώβρη η εκδίκαση στο Διαιτητικό

Λάρισα και Πανσερραϊκός πήραν δικάσιμο για τις 4 Οκτωβρίου στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για την παραμονή στην Super League με την αίτηση ανάκλησης που έχουν καταθέσει κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να αφαιρέσει βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Καβάλα αντί να τους υποβιβάσει όπως ήταν η πρωτόδικη απόφαση. Μέχρι εκείνη την ημέρα, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαριστεί αναφορικά με την εμπλοκή ή όχι Λεβαδειακού και Δόξας στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, κάτι που θα έχει λύσει τα χέρια των επιτροπών. Όπως τονίζουν για το θέμα αυτό κύκλοι της ΑΕΛ δεν πρόκειται να γίνει δεκτό από την θεσσαλική ομάδα να οριστεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εισηγητής της Football League. Οι άνθρωποι της Λάρισας θέλουν να υπάρχει εισηγητής της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα υποστηρίζουν πως αυτήν την στιγμή οι δύο ομάδες που αξίζουν να είναι στην μεγάλη κατηγορία είναι η Λάρισα με τον Πανσερραϊκό, επισημαίνοντας πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση παρθεί θα είναι αυθαίρετη και δεν θα βασίζεται πουθενά.

Πειθαρχικές διώξεις για Αστέρα, ΟΦΗ, ΠΑΣ, Δόξα και Λεβαδειακό

Ανακοινώθηκε το νέο πακέτο πειθαρχικών διώξεων των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται από πλευράς ομάδων Σούπερ Λίγκας οι Αστέρας Τρ., ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, διώξεις ασκούνται και στις υποψήφιες ομάδες για άνοδο, Λεβαδειακό και Δόξα Δρ.
Αναλυτικά:
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Ναυρινιάδη Ιωάννη, Προέδρου της ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας
2.Κάσση Μιχαήλ, Προέδρου της ΠΑΕ-ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας
3.Τυριακίδη Γεώργιου, προπονητή της ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας
4.ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας, νομίμως εκπροσωπούμενης
5.ΠΑΕ-ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος του:
1.Μποροβήλου Γεωργίου, Προέδρου Δ.Σ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
2.ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Μποροβήλου Γεωργίου, Προέδρου Δ.Σ. της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
2.ΠΑΕ «Αστέρας Τρίπολης», νομίμως εκπροσωπούμενης
3.Μπέου Αχιλλέα, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
4.ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Ραβιόγλου Κωνσταντίνου, Προέδρου Δ.Σ., της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας
2.ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Θάνου Αναστασίου (Τάσου)
2.Ηλιόπουλου Κωνσταντίνου (Κώστα),
αμφοτέρων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ηλιούπολη
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Κανελλάκη Χρήστου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη ΠΑΕ Ιωνικός
2.Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνου, Προέδρου Δ.Σ. της ΠΑΕ Ιωνικός
3.ΠΑΕ Ιωνικός νομίμως εκπροσωπούμενης
4.Τζελέπη Δημητρίου, Προέδρου Δ.Σ. ΠΑΕ Πανθρακικός
5.Σαββάκη Θεόδωρου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη ΠΑΕ Πανθρακικός
6.ΠΑΕ Πανθρακικός νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Κομπότη Ιωάννη Ιωάννη, Προέδρου Δ.Σ. και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λεβαδειακός
2.ΠΑΕ Λεβαδειακός, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Νύχταρη Ηρακλή, μεγαλομέτοχου και αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ
2.Μαχλά Νίκου, Προέδρου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ
3.ΠΑΕ ΟΦΗ, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Λερογιάννη Δημητρίου, προέδρου της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
2.Χρυσοχοΐδη Κωνσταντίνου, αξιωματούχου-μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
3.Σέγγου Γεώργιου, διαιτητή του αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Ηλιούπολη της 5/3/2011
4.Πουλόπουλου Γεώργιου, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΔιαγόραςΡόδου
5.Ρουτζιέρη Πέτρου, προπονητή της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
6.ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Σάμιου Αθανάσιου, προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας
2.ΠΑΕ Δόξα Δράμας, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Ρόδη Ιωάννη, Προέδρου της ΠΑΕ Θρασύβουλος
2.Δημητρόπουλου Αλεξάνδρου, διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ Θρασύβουλος-ΠΑΕ Ηλιούπολη της 27/3/2011
3.Βερρή Δημητρίου, α’ βοηθό διαιτητή στον ανωτέρω αγώνα
4.Κουτσουμπού Παναγιώτα, β’ βοηθό διαιτητή στον ανωτέρω αγώνα
5.ΠΑΕ Θρασύβουλος, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνου, προέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός
2.Κανελλάκη Χρήστου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιωνικός
3.Χριστοβασίλη Γεωργίου, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
4.ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, νομίμως εκπροσωπούμενης
5.ΠΑΕ Ιωνικός, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνου, προέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός
2.Κανελλάκη Χρήστου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιωνικός
3.Απαραρεσίδο Αλβες Λουΐς Μιγκέλ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ιωνικός
4.Ντίτσου Γεράσιμου, διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολης-ΠΑΕ Ιωνικός της 27/2/2011
5.ΠΑΕ Ιωνικός, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος των:
1.Μαρτίνη Αντωνίου, Προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ρόδος
2.ΠΑΕ Ρόδος, νομίμως εκπροσωπούμενης
Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης σε βάρος του:
1.Σφήκα Χρήστου, διαιτητή ποδοσφαίρου

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική νίκη στην Αναγέννηση με Σερέκα-Θετικός ο Οδυσσέας



Xάρη σε ένα γκολ του Κώστα Σερέκα(φωτό) λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 0-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Λόγω και του αγωνιστικού χώρου που ήταν "βαρύς" μετά την έντονη βροχόπτωση το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τους γηπεδούχους δεδομένης και της όποιας, θεωρητικά, διαφοράς δυναμικότητας να πιάνουν καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τα γνωστά τους στοιχεία(πάθος, δύναμη κλπ) να ξεχωρίζουν. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός που παρατάχθηκε όπως και πριν από μια εβδομάδα στην Ελευθερούπολη με τις "ρεζέρβες" δείχνει να βελτιώνεται σιγά-σιγά αλλά δε λείπουν και οι...ανορθογραφίες που σημειώνει ο Γιόσου Ουρίμπε. Κυρίως ατομικά γιατί για ακόμα ένα παιχνίδι κάποιοι παίκτες απογοήτευσαν τον Ισπανό ωστόσο σε γενικές γραμμές η ομάδα ανταπεξήλθε. Μάλιστα ο Ουρίμπε χρησιμοποίησε για πρώτη φορά παίκτες όπως οι Ασλανίδης, Γιαννόπουλος που ήταν τραυματίες και έδειξαν καλή εικόνα ενώ είναι ικανοποιημένος και από τον Σερέκα που δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος που θα υπογράψει επαγγελματικό σμυβόλαιο. Ο Γκουέϊ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα που θα φανεί περισσότερο όταν ανεβάσει ρυθμούς ενώ θετικοί ήταν και οι Κόντος, Τσάουσης που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τον προπονητή τους.
OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Πούπης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Ζακόφ, Μπάκανος, Κοσμάς, Χουρουζίδης, Μπλατσέρης, Μπασιούκας και έπαιξαν οι: Μαγγανάς, Χατζημιχαήλ, Παπαδημητρίου, Κεφαλάς, Τσελεμπής, Πιπινίκας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κολίτσι, Τριανταφύλλου Δ, Τσαούσης, Κονέ, Παϊζάνος, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος, Κόντος, Κυριακίδης, Σουάρεζ, Γκουέϊ ενώ έπαιξαν και οι Μπονέρης, Κομνηνάκης, Ασλανίδης, Καρασαλίδης και Σερέκας.
Δείτε το video από το panserraikara.gr

Θεοδωρίδης: "Εύκολη είναι η απόφαση για τη Σούπερ Λίγκ"


Για τις ελπίδες δικαίωσης του Πανσερραϊκού αλλά και της ΑΕΛ μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 ο Πέτρος Θεοδωρίδης που σημείωσε πως το Διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει πλέον νόημα, τόνισε πως αν θέλει η Σούπερ Λίγκ μπορεί έυκολα να πάρει την απόφαση ενώ εξαπέλυσε βολές κατά Λεβαδειακού και Δράμας. Αναλυτικά είπε χαρακτηριστικά: "Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ είναι οι δύο ομάδες που αδικήθηκαν από όλο αυτό το σκάνδαλο και είναι και οι ομάδες που δικαιούνται να είναι στη Σούπερ Λίγκ. Στον Λεβαδειακό και τη Δόξα δόθηκε η ευκαιρία να ανέβουν από τα play-off αλλά γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο. Γιατί αυτές οι ομάδες ως έχοντες έννομο συμφέρον δεν έκαναν προσφυγή τότε που ο ΟΦΗ είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Μήπως είχε γίνει κάποια συμφωνία; Είναι γνωστό πως υπάρχει απόφαση που είναι και στα πρακτικά της Σούπερ Λίγκ ότι σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας για οποιοδήποτε λόγο, για στημένα, πλαστογραφία κ.ο.κ την θέση της θα πάρει ομάδα της Σούπερ Λίκ και υπάρχει το δεδικασμένο του Αστέρα Τρίπολης. Είχαμε προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο αλλά πλέον δεν έχει νόημα. Η Σούπερ Λίγκ πρέπει να πάρει μια απόφαση. Την έχει πάρει ήδη και όλα είναι εύκολα από εκεί και πέρα. Είδαμε περίεργες αποφάσεις όμως φέτος και αυτές είναι ο φόβος μας. Περιμένουμε τις νέες διώξεις πλέον. Πιστεύω ότι η Σούπερ Λιγκ αυτό περιμένει και θα κρίνει. Αν δει ότι είμαστε μέσα στις διώξεις πως είναι δυνατόν να μας προτείνει να παίξουμε εμείς; Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ δεν εμπλέκονται πουθενά και αυτοί θα την πληρώσουν.;Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία".
Όσον αφορά το αν η ομάδα είναι έτοιμη για Σούπερ Λίγκ είπε: "Όλοι οι προγραμματισμοί είναι στον αέρα. Να πάρουν γρήγορες αποφάσεις. Πάντως είμαστε πιο έτοιμοι τουλάχιστον από τις ομάδες που θέλουν να βγάλουν. Γηπεδικά και αγωνιστικά".

Δίκαιωση για Γ.Γ.Α και...μάχη 4 ομάδων για δύο θέσεις!

Το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα της ΓΓΑ για την αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, με τις δύο ομάδες να υποβιβάζονται οριστικά στη Δ' Εθνική. Έτσι, ανοίγει πλέον ο δρόμος για να γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα αντικαταστήσουν Βόλο και Καβάλα στη Superleague, με Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Λάρισα και Πανσερραϊκό να περιμένουν την εξέταση των φακέλων τους από την ΕΕΑ για να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Επομένως, το... μπαλάκι πέφτει στη Σούπερ Λίγκα, που καλείται να αποφασίσει ποιες δύο ομάδες θα συμπληρώσουν τον πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα με την προσφυγή Λάρισας και Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με τις δύο ΠΑΕ να επικαλούνται το δεδικασμένο του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε τη θέση του Ηρακλή λόγω υποβιβασμού για πλαστογραφία.
Παράλληλα, η ΕΠΟ εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της, ώστε να προχωρήσουν και οι μεταγραφές των παικτών των δύο ομάδων σε άλλες ως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
πηγή: soccerplus.gr

Σιγουριά απ' όλους
Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης όλες οι ομάδες που εμπλέκονται δηλώνουν σιγουριά για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκ με τον Λεβαδειακό και τη Δράμα να είναι ένα βήμα μπροστά.Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα αλλά ήδη οι δύο ομάδες δηλώνουν σιγουριά για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκ και μάλιστα φημολογείται ότι θα τους ζητηθεί να μπουν από την προσεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ανάλογη σιγουριά εξέφραζαν και διοικητικοί κύκλοι του Πανσερραϊκού αλλά...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Στην αίθουσα αναμονής...

Αύριο αναμένεται η απόφαση του διοικητικού εφετείου στην αίτηση ανάκλησης που έχει καταθέσει το υπουργείο πολιτισμού ως προς την απόφαση της μη αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Για αυτό το λόγο άλλωστε πιστοποιητικό δεν πήραν οι Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, μολονότι οι φάκελοί τους είναι πλήρεις και οι ομάδες περιμένουν τις αυριανές οριστικές αποφάσεις.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γουμάγιας: ¨Θέλουμε πίστωση χρόνου" - "Ανθρώπινα λόγια από τον πρόεδρο"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γουμάγιας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε αρχικά στο ότι νιώθει δικαιομένος από την επιλογή του γιατί ο Πανσερραϊκός έχει πολύ καλό όνομα στη ποδοσφαιρική πιάτσα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας: "Σίγουρα μέχρτ τώρα δεν έχουμε δείξει καλή εικόνα αλλά όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω από όσα έχουμε δείξει. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δικαιολογημένα αλλά ζητάμε πίστωση χρόνου προκειμένου να μπορέσουμε να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει οπότε έχουμε χρόνο. Είμαστε μια νέα ομάδα, μή το ξεχνάμε αυτό". Μάλιστα ο 33χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στον Πέτρο Θεοδωρίδη που τους μίλησε πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό: "Πράγματι ο πρόεδρος ήρθε πριν τον αγώνα και μας μίλησε γιατί είναι λογικό να είναι προβληματισμένος. Μπορώ να πω ότι τα λόγια του ήταν ανθρώπινα και προσπάθησε να μας ανεβάσει τη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Με τις φωνές δε κερδίζεις τίποτα".

Κουβέντα με Σολάκη - "Κάναμε μια συζήτηση και περιμένω"

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να τελείωσε αλλά ο Πανσερραϊκός έχει...ανοιχτό παραθυράκι για την υλοποίηση ακόμα μιας κίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" oι "ερθρόλευκοι" έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον Ηλία Σολάκη θέλοντας να αποσπάσουν το "ναι" του 36χρονου επιθετικού. Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Δ΄ Εθνική θα φέρει αρκετούς ελευθέρους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη αρκετοί από αυτούς έχουν μπει στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων. Μια περίπτωση αξιόλογη που χαρακτηρίζεται και δοκιμασμένη λύση είναι αυτή που εξετάζει ο Πανσερραϊκός. Ο πολύπειρος επιθετικός μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του αλλά οι αριθμοί του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλίας μαρτυρούν ότι παραμένει ένας δεινός σκόρερ για αυτό και ο Πανσερραϊκός θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του μόλις μείνει ελεύθερος. Ο Σολάκης όπως και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων που υποβιβάσθηκαν στη Δ΄ Εθνική από τη στιγμή που δε πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ε.Ε.Α αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι και η Ε.Π.Ο θα δώσει ένα χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας περίπου(ανεπίσημες πληροφορίες) προκειμένου αυτοί να βρουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσουν τη καριέρα τους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σολάκης βρέθηκε πολλές φορές κοντά στον Πανσερραϊκό με αποκορύφωμα τον Γενάρη της σαιζόν 2009-10 όπου ο Ολυμπιακός Βόλου τον «έκλεψε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Για την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ το "pestoagorimou" επικοινώνησε με τον Ηλία Σολάκη που επιβεβαίωσε την κουβέντα που έγινε ωστόσο ήταν συγκρατημένος: 
«Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει μια κουβέντα με τον Πανσερραϊκό για τη περίπτωση που μείνω ελεύθερος αλλά δε μπορώ να πω τίποτα γιατί περιμένω τις εξελίξεις. Και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά». Όσο για το αν θα τον ενδιέφερε να έρθει στον Πανσερραϊκό ακόμα και αν έχει προτάσεις από ομάδες Σούπερ Λίγκ είπε: «Σίγουρα. Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λίγκ δε θα έλεγα όχι. Κάθε πρόταση από μια ομάδα οργανωμένη, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με καλό όνομα όπως είναι ο Πανσερραϊκός με ενδιαφέρει. Έτσι και αλλιώς ακόμα και αν αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λίγκ θα παλέψει για την άνοδο. Οπότε με ενδιαφέρει αν και επαναλαμβάνω πως πρέπει να περιμένουμε».