Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θεοδωρίδης: "Εύκολη είναι η απόφαση για τη Σούπερ Λίγκ"


Για τις ελπίδες δικαίωσης του Πανσερραϊκού αλλά και της ΑΕΛ μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 ο Πέτρος Θεοδωρίδης που σημείωσε πως το Διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει πλέον νόημα, τόνισε πως αν θέλει η Σούπερ Λίγκ μπορεί έυκολα να πάρει την απόφαση ενώ εξαπέλυσε βολές κατά Λεβαδειακού και Δράμας. Αναλυτικά είπε χαρακτηριστικά: "Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ είναι οι δύο ομάδες που αδικήθηκαν από όλο αυτό το σκάνδαλο και είναι και οι ομάδες που δικαιούνται να είναι στη Σούπερ Λίγκ. Στον Λεβαδειακό και τη Δόξα δόθηκε η ευκαιρία να ανέβουν από τα play-off αλλά γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο. Γιατί αυτές οι ομάδες ως έχοντες έννομο συμφέρον δεν έκαναν προσφυγή τότε που ο ΟΦΗ είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Μήπως είχε γίνει κάποια συμφωνία; Είναι γνωστό πως υπάρχει απόφαση που είναι και στα πρακτικά της Σούπερ Λίγκ ότι σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας για οποιοδήποτε λόγο, για στημένα, πλαστογραφία κ.ο.κ την θέση της θα πάρει ομάδα της Σούπερ Λίκ και υπάρχει το δεδικασμένο του Αστέρα Τρίπολης. Είχαμε προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο αλλά πλέον δεν έχει νόημα. Η Σούπερ Λίγκ πρέπει να πάρει μια απόφαση. Την έχει πάρει ήδη και όλα είναι εύκολα από εκεί και πέρα. Είδαμε περίεργες αποφάσεις όμως φέτος και αυτές είναι ο φόβος μας. Περιμένουμε τις νέες διώξεις πλέον. Πιστεύω ότι η Σούπερ Λιγκ αυτό περιμένει και θα κρίνει. Αν δει ότι είμαστε μέσα στις διώξεις πως είναι δυνατόν να μας προτείνει να παίξουμε εμείς; Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ δεν εμπλέκονται πουθενά και αυτοί θα την πληρώσουν.;Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία".
Όσον αφορά το αν η ομάδα είναι έτοιμη για Σούπερ Λίγκ είπε: "Όλοι οι προγραμματισμοί είναι στον αέρα. Να πάρουν γρήγορες αποφάσεις. Πάντως είμαστε πιο έτοιμοι τουλάχιστον από τις ομάδες που θέλουν να βγάλουν. Γηπεδικά και αγωνιστικά".

2 σχόλια:

  1. Σούπερ Λιγκ θέλεις κύριε πρόεδρα.....υλικό για Σούπερ Λιγκ φρόντισες να έχεις;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με υλικό για Γ' Εθνική θέλει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Ντροπή σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή