Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καλλονή-Πανσερραϊκός 1-0



Ακόμα μια φιλική ήττα γνώρισε ο Πανσερραϊκός που έχασε με 1-0 στη Μυτιλήνη από την Καλλονή χάρη σε γκολ του Μανούσου λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στους παίκτες πριν τον αγώνα και τους είπε ότι την Τρίτη η ομάδα θα είναι στη Σούπερ Λιγκ.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης (56' Μάππας), Μανούσος (86’ Σαμπάνης), Καρακώστας (70' Τραορέ), Χατζόπουλος (80' Χάλαρης), Σκάγκλια (73' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο (52’ Τριανταφύλλου), Μάρκο ντος Σάντος (63’ Γάλας), Ταραχούσλκι (83’ Θέος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Ντιόγκο, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (86' Κυριακίδης), Στεφανίδης (64’ Γκουεΐ), Γκόμεζ, Βρούτσινα (64’ Βουτσιάς), Ανάκογλου (80' Κόντος), Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου.
φωτό-πηγή: aelkfc.com

12 σχόλια:

  1. Ki aytoi apo tin megali tous xara eipane na kanoune ena dwro stous synadelfous tous tis FOOTBALL LEAGUE gia na xoun na xairontai e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγω προτεινω στον Πετραν να διεκδικησει την συμμετοχη της ομαδας οχι στη Super League αλλα στο Champions League!
    Γιατι γελατε? Μπορει να χανουμε απο Ελευθερουπολες-Επανωμες και Καλλονες, αλλα αν πετυχουμε πουθενα την Μπαρτσα θα την ξεπατωσουμε με την ομαδαρα μας!!!
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε να πάμε στην Καλονή για να διασυρθούμε; Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ενα φιλικό ας πούμε με το Γάζωρο;Να φάμε καμιά τεσσάρα,αλλά τουλάχιστον θα είναι απο συντοπίτες.Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι αυτό το ανθρωπάκι μας κοροϊδεύει και οτι έφτασε η ώρα να τον στείλουμε απο εκεί που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι δικοι μας εχουν ματωσει τα διχτυα ναουμε.οι επιθετικοι μας καλυτερα να πανε να ασχοληθουν με το καλλιτεχνικο πατιναζ λεω εγω.α και οι αμυντικοι μας δεν πανε πισω.σε καθε ματς γκολ τρωμε.α ρε πετραν θες κ α εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο ΑΛΛΟς ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ''ΚΑΘΑΡΟ'' ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Α ΕΘΝΙΚΗ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΣΤΟΑΓΟΡΙΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΠΕΤΡΑΝ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. Η ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπαγαλάκι της διοίκησης; Μάλιστα! Έχεις χιούμορ ρε 3:51! Να 'σαι καλά...Γελάνε και στην ΠΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ. Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Η ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στείλε μου διεύθυνση...να σου δώσω λογαριασμό την επόμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τραβα τουμπα για διαρκειας ρε 6.27 και μην ασχολησε με τον πανσερραικο!jim5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή