Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Δράμα ετοιμάζονται για Σούπερ Λίγκ και...Σέρρες!

Μπορεί το όνομα της Δόξας να συμπεριλαμβάνεται στις νέες διώξεις για τα στημένα, μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το αν θα δοθεί άδεια από την Ε.Ε.Α, μπορεί οι πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για την αντικατάσταση Βόλου και Καβάλας, μπορεί στον Πανσερραϊκό να πνέει άνεμος αισιοδοξίας αλλά στη Δράμα ετοιμάζονται για Σούπερ Λίγκ και για...μετεγκατάσταση στο Δημοτικό γήπεδο.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 25 Μαρτίου (Δόξα Δράμας με έδρα...τις Σέρρες) οι Δραμινοί στο φάκελο που κατέθεσαν για την αδειοδότηση του και με τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής είχαν δηλώσει το δημοτικό γήπεδο ως έδρα, αλλά ποιος περίμενε όλες αυτές τις εξελίξεις. Μάλιστα στη γειτονική πόλη είναι έτοιμοι και διαβάστε χαρακτηριστικά τι γράφει και μεταξύ άλλων το sportdrama.gr:
"Με βάση λοιπόν το περιεχόμενο αυτών που αναγράφονται στο φάκελο που κατατέθηκε για την αδειοδότηση της Δόξας, σαν εναλλακτική λύση στο θέμα της έδρας, από την στιγμή που το γήπεδο της Δράμας δεν πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται, η Δόξα θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία, παίζοντας τα παιχνίδια της στο δημοτικό στάδιο των Σερρών. Αρχικά στην πρώτη στοιχειοθέτηση του φακέλου, η διοίκηση της Δόξας ακούστηκε ότι θα έβαζε δύο επιλογές, τα δημοτικά στάδια Καβάλας και Σερρών. Ωστόσο τελικά η λύση της Καβάλας βγήκε εκτός πλάνων. Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν έχει να κάνει με την εικόνα στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη», ο οποίος είναι σε πραγματικά τραγική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει εκεί αγώνας της σούπερ λίγκα. Από πλευράς Δόξας στάλθηκε το σχετικό αίτημα –γραπτώς- προς τις διοικήσεις των αθλητικών οργανισμών των δύο δήμων στους οποίους ανήκουν τα δύο δημοτικά γήπεδα. Από αυτούς μόνο η υπηρεσία του δήμου των Σερρών απάντησε στο αίτημα και έστειλε την έγκριση χρήσης για την περίοδο 2011-12. Από την Καβάλα δεν υπήρξε ποτέ απάντηση. Μοιραία λοιπόν η έδρα της Δόξας θα είναι το γήπεδο των Σερρών άσχετα με το γεγονός ότι υπήρχε αίτημα χρήσης και από την ομάδα του Γάζωρου. Για την περίπτωση ισχύει ότι την προτεραιότητα έχει η ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας , που φυσικά εδώ είναι η Δόξα.
Για κάποιους υπήρχε το ερωτηματικό σε ότι αφορά τις προθέσεις απέναντι στο ζήτημα από την πλευρά του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει αντιπαλότητα σε ότι αφορά το θέμα της ανόδου. Ο Θεοδωρίδης δεν μπορεί να έχει λόγο καθώς δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά χρήστης των συγκεκριμένων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων".
Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα με το Δημοτικό γήπεδο να έχει ήδη νοικάρηδες τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου. Από Δευτέρα περισσότερες απαντήσεις...

1 σχόλιο:

  1. Ομάδα που κατέβαινε με 6 παίκτες στα μπαράζ,κι έδινε τα παιχνίδια ανευ αγώνος,δεν μπορεί να ετοιμάζεται για να ανέβει σουπερ λιγκα...αλλά ακόμη κι αν γίνει,μην τυχόν και παίξει ούτε ένα παιχνίδι σ'αυτο το γήπεδο.ξέρουμε όλοι πως βλεπουν οι δραμινοί τον πανσερραικό...όχι και να τους κάνουμε έδρα μας την πόλη μας...εδω δεν μπορουσαμε να βγάλουμε άκρη,και μαλώναμε μεταξύ μας για τον εθνικό γαζώρου,που στο κάτω κάτω είναι και ομάδα του νομού,όχι τώρα για τη δόξα!ας δηλώσουνε έδρα στην θεσσαλονίκη.ετσι κι αλλιώς παοκτσήδες και αρειανοί ειναι κι αυτοί... Υ.Γ.για να δούμε άραγε...αν τελικά υπάρξει τέτοιο θέμα τι στάση θα πάρουν οι υπεύθυνοι του γηπέδου και η αστυνομια??Ολοι αυτοί δηλαδή που με την στάση τους πολλες φορές δείχνανε ότι δεν ήθελαν καλά καλά τον πανσερραικό στην σούπερ λίγκα...
    (αν και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο θέμα,δεν πιστεύω ότι η δοξα και ο λεβαδειακός θα παίξουν σουπερ λιγκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή