Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Την Τρίτη τελικά η εκδίκαση στο Διαιτητικό

Νωρίτερα κατά μία εβδομάδα θα εκδικαστούν οι υποθέσεις των Πανσερραϊκού, ΑΕΛ και Αναγέννησης Καρδίτσας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Αν και αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 4/10, τελικά θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη στις 27/9 (14.00). Μετά από αίτημα της Σούπερ Λίγκας (για Πανσερραϊκό και ΑΕΛ), η ΕΠΟ… δραστηριοποιήθηκε και αποφάσισε να εκδικάσει γρηγορότερα δύο υποθέσεις σημαντικές για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Λάρισα και Πανσερραϊκός ζητούν να ισχύσει η απόφαση υποβιβασμού στη Football League για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα (και όχι η αφαίρεση βαθμών), ενώ η Καρδίτσα προσβάλει την απόφαση υποβιβασμού της για την υπόθεση της πλαστογραφίας.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εγγράφου αιτήματος της Super League προς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για σύντμηση των προθεσμιών, το οποίο έγινε αποδεκτό, οι αιτήσεις των ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα 1964 και ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά των υπʼ αριθμόν 179/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) και 180/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Νέα Καβάλα) αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων, θα εκδικαστούν την Τρίτη 27-9-2011 και ώρα 14:00, αντί την Τρίτη 4-10-2011, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

3 σχόλια:

  1. Δυο τινά; Ή βιάζονται να βάλουν στο πρωτάθλημα τον Πετράν ή βιάζονται να κλείσει η 14άδα για να αρχίσει κύπελλο και Β-Γ εθνική. Εκτός κι αν ενόψει εκλογών και πτώχευσης βρούνε κι άλλο σενάριο για το φίλαθλο λαουτζίκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα τινο!εσυ εισαι αυτος που μιλουσε για παπαγαλακια..!!τι εγινε τωρα αλλαξες αποψη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ : ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ , ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ [ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ], ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ .....ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή