Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική νίκη στην Αναγέννηση με Σερέκα-Θετικός ο Οδυσσέας



Xάρη σε ένα γκολ του Κώστα Σερέκα(φωτό) λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 0-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Λόγω και του αγωνιστικού χώρου που ήταν "βαρύς" μετά την έντονη βροχόπτωση το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τους γηπεδούχους δεδομένης και της όποιας, θεωρητικά, διαφοράς δυναμικότητας να πιάνουν καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τα γνωστά τους στοιχεία(πάθος, δύναμη κλπ) να ξεχωρίζουν. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός που παρατάχθηκε όπως και πριν από μια εβδομάδα στην Ελευθερούπολη με τις "ρεζέρβες" δείχνει να βελτιώνεται σιγά-σιγά αλλά δε λείπουν και οι...ανορθογραφίες που σημειώνει ο Γιόσου Ουρίμπε. Κυρίως ατομικά γιατί για ακόμα ένα παιχνίδι κάποιοι παίκτες απογοήτευσαν τον Ισπανό ωστόσο σε γενικές γραμμές η ομάδα ανταπεξήλθε. Μάλιστα ο Ουρίμπε χρησιμοποίησε για πρώτη φορά παίκτες όπως οι Ασλανίδης, Γιαννόπουλος που ήταν τραυματίες και έδειξαν καλή εικόνα ενώ είναι ικανοποιημένος και από τον Σερέκα που δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος που θα υπογράψει επαγγελματικό σμυβόλαιο. Ο Γκουέϊ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα που θα φανεί περισσότερο όταν ανεβάσει ρυθμούς ενώ θετικοί ήταν και οι Κόντος, Τσάουσης που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τον προπονητή τους.
OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Πούπης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Ζακόφ, Μπάκανος, Κοσμάς, Χουρουζίδης, Μπλατσέρης, Μπασιούκας και έπαιξαν οι: Μαγγανάς, Χατζημιχαήλ, Παπαδημητρίου, Κεφαλάς, Τσελεμπής, Πιπινίκας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κολίτσι, Τριανταφύλλου Δ, Τσαούσης, Κονέ, Παϊζάνος, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος, Κόντος, Κυριακίδης, Σουάρεζ, Γκουέϊ ενώ έπαιξαν και οι Μπονέρης, Κομνηνάκης, Ασλανίδης, Καρασαλίδης και Σερέκας.
Δείτε το video από το panserraikara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου