Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γουμάγιας: ¨Θέλουμε πίστωση χρόνου" - "Ανθρώπινα λόγια από τον πρόεδρο"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γουμάγιας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε αρχικά στο ότι νιώθει δικαιομένος από την επιλογή του γιατί ο Πανσερραϊκός έχει πολύ καλό όνομα στη ποδοσφαιρική πιάτσα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας: "Σίγουρα μέχρτ τώρα δεν έχουμε δείξει καλή εικόνα αλλά όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω από όσα έχουμε δείξει. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δικαιολογημένα αλλά ζητάμε πίστωση χρόνου προκειμένου να μπορέσουμε να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει οπότε έχουμε χρόνο. Είμαστε μια νέα ομάδα, μή το ξεχνάμε αυτό". Μάλιστα ο 33χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στον Πέτρο Θεοδωρίδη που τους μίλησε πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό: "Πράγματι ο πρόεδρος ήρθε πριν τον αγώνα και μας μίλησε γιατί είναι λογικό να είναι προβληματισμένος. Μπορώ να πω ότι τα λόγια του ήταν ανθρώπινα και προσπάθησε να μας ανεβάσει τη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Με τις φωνές δε κερδίζεις τίποτα".

2 σχόλια:

  1. Ο κόσμος δεν έχει απλά έλλειψη υπομονής,είναι βαθύτατα απογοητευμένος και πικραμένος με τον τιμονιέρη της ομάδας,για τα πράγματα που έκανε και κυρίως για τα πράγματα που δεν έκανε τα δύο χρόνια που η ομάδα βρέθηκε στην Α εθνική.Μια ομάδα παροδία,ανάξια της ιστορίας και της φανέλας της,εύκολη λεία για οποιαδήποτε άλλη ανταγωνίστρια ομάδα,με παίκτες αναιμικής ισχύος ανίκανους να εμπνευσουν τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες μας.Παίκτες που επιλέχτηκαν με μόνο κριτήριο το οτι ήταν φθηνοί ενώ οι Σερραίοι πλήρωναν γενναίο αντίτιμο για το εισητήριο διαρκείας, θαρρείς και θα παρακολουθούσαν ομάδα κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.Ξέρουμε λοιπόν, οτι η ίδια ανακολουθία λόγων και πράξεων απο πλευράς διοίκησης, θα συμβεί και στο μέλλον και αυτό μας κάνει να αποστασιωποιούμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti papagalakia yparxoun stin omada kai ti megala lamogia. Bazei o allos pos 99% tha pexoume superliga. Paei kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή