Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Με το πιστόλι...στον κρόταφο"

Πανσερραϊκός και Λάρισα τίθενται αντιμέτωποι αύριο(18:15, Νovasports4) σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για την...επόμενη ημέρα των δύο συλλόγων. Και για να λέμε την αλήθεια, κυρίως των δύο προπονητών. Για όποια ομάδα και αν χάσει είναι δεδομένο ότι θα τεθεί θέμα προπονητή και για αυτό τόσο ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς όσο και ο Γιάννης Παπακώστας φαίνεται να παίζουν με τη πλάτη στον τοίχο αναζητώντας τη νίκη-σωσίβιο! Ο Πανσερραϊκός έχοντας παρουσιάσει κατά κύριο λόγο κακή εικόνα(με ελάχιστες εξαιρέσεις) στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αναζητά νίκη με οποιονδήποτε τρόπο για να βρει έστω και ένα κομμάτι της χαμένης του ψυχολογίας. Η επίσκεψη και τα "γκάζια" του Πέτρου Θεοδωρίδη, οι φωνές και η "αγανάκτηση" του Ντράγκαν Κοκότοβιτς αλλά και η απαίτηση των φιλάθλων για μεγαλύτερη προσπάθεια φαίνεται να έδωσαν το...ηλεκτροσόκ που έψαχνε η ομάδα και το θέμα είναι αν αυτό θα μπορέσει να "μεταφραστεί" και σε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Για ακόμα μια φορά ο Κοκότοβιτς θα παρουσιάσει σχήμα με αλλαγές και εκπλήξεις ελπίζοντας να του βγει. Άλλωστε η χρησιμοποιήση του Παπάζογλου ως δεξί μπακ και η κατά πάσα πιθανότητα παραμονή των Γεωργιάδη και Παντελιάδη στον πάγκο έχουν ενδιαφέρον για το πως θα λειτουργήσει η ομάδα. Ο Σέρβος απαίτησε νίκη από τους παίκτες του αλλά τους ζήτησε να μην αγχωθούν και επιτρέψουν στη Λάρισα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με τις δηλώσεις του Μπρίτες που τελικά...διαψεύστηκαν και με τη νέα φυγή του Μπανγκουρά αναστάτωσαν την ομάδα αλλά έγινε προσπάθεια προκειμένου να μη χάσει κανείς τον στόχο για το αυριανό παιχνίδι. Πάντως και η Λάρισα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μέτρια αποτελέσματα για μια ομάδα που έκανε το καλοκαίρι μεταγραφές τύπου Μακίνουα, Γκέρεμι, Κανόμπιο, Ταυλαρίδη κλπ και αμφισβήτηση προς τον Γιάννη Παπακώστα. Η στήριξη του Κώστα Πηλαδάκη περισσότερο τρίζει την καρέκλα του 41χρονου τεχνικού, παρά την κρατά σταθερή. Και φυσικά η επιστροφή του στις Σέρρες αποτελεί από μόνη της μια ιδιαιτερότητα του αγώνα και προκαλεί και ένα δίλημμα. Θα τον χειροκροτήσει ο κόσμος ή θα ασχοληθεί μόνο με την ομάδα του; Θα φανεί... Πάντως το Δημοτικό γήπεδο, από πλευράς Σερραίων τουλάχιστον, αναμένεται γεμάτο καθώς ο αντίπαλος και ο χαρακτήρας του αγώνα προκαλούν τον κόσμο να βρεθεί και να εμψυχώσει την ομάδα. Μακάρι να έρθουν χαμόγελα το βράδυ γιατί αλλιώς θα έχουμε δουλειά...

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

"Ποιοτικός ο Πανσερραϊκός"

Ο Γιάννης Παπακώστας μιλά για την πρώην ομάδα του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα:
«Διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές και γρήγορους αλλά και τεχνίτες. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί να βρει ρυθμό και μέσα στην έδρα της θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Μία ομάδα που έχει ποιότητα, ταχύτητα και παράλληλα είναι μία ομάδα της περιφέρειας με δυνατή έδρα έχει δυναμική. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί το παιχνίδι δεν θα τελειώσει στα πρώτα λεπτά, και πρέπει επιτέλους να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος από μας, ας πάρει αυτός το αποτέλεσμα, αλλά αν είμαστε εμείς, πρέπει να το πάρουμε. Μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν έχουμε πάρει αυτό που δικαιούμασταν».

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έλλειψη ομοιογένειας...με ολίγη από κακές μεταγραφές

Η έλλειψη ομοιογένειας είναι το πρόβλημα του Πανσερραϊκού σύμφωνα με τους αναγνώστες του "pestoagorimou". Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ολοκληρώθηκε σήμερα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ανετοιμότητα(19%)

Έλλειψη ομοιογένειας(36%)

Κακές μεταγραφές(26%)

Λάθη προπονητή(16%)

Δύο νίκες και δύο ήττες με Τριτσώνη

Τον Σταύρο Τριτσώνη του συνδέσμου Αθηνών όρισε  η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών. Ο 33χρονος ρέφερι, που θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Δημήτρη Μπιτσίδη από την Θράκη και ως δεύτερο τον Αθηναίο Νίκο Γεωργαράκο, έχει βρεθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν στον δρόμο του Πανσερραϊκού, με τα "λιοντάρια" να μετρούν σε αυτούς τους αγώνες δύο νίκες και δύο ήττες. Συγκεκριμένα, στις 4/12/2005 οι Σερραίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών επικρατώντας στην έδρα τους την Κέρκυρα με 2-1, ενώ στις 28/5/2008 οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν νικητές από το Μπραχάμι με σκορ 2-0 δίχως να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Ο Τριτσώνης όμως "συνάντησε" τον Πανσερραϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά αυτή τη φορά στα πλαίσια της Σούπερ Λίγκας. Η πρώτη έλαβε χώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 21/9/2008 όπου ο σύλλογος των Σερρών γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 4-1 και η δεύτερη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 30/11/2008 όπου ο Άρης επικράτησε του Πανσερραϊκό με 2-0.
(πηγή: "Metrosport")

Aπών ο Μπανγκουρά!

O Σαμπέγκου Μπανγκουρά απουσίαζε από την απογευματινή προπόνηση του Πανσερραϊκού. Επισήμως βέβαια δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση για ποιο λόγο ο Αφρικανός δεν ήταν εκεί. Πάντως στο ρεπορτάζ που μετέδωσε πρώτη το μεσημέρι η ΕΡΑ Σερρών έγινε λόγος για προσωπικό πρόβλημα. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ο Μπανγκουρά θα επιστρέψει αύριο από εκεί που...πήγε!

Μπρίτες: "Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου"

Στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Μπρίτες με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς αναφορικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε Μ.Μ.Ε της Παραγουάης, η απάντηση του στο ερώτημα του Σέρβου ήταν: "Το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων μου παραποιήθηκε. Δεν ισχύουν αυτά. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να αποχωρήσω από την ομάδα. Θέλω να ετοιμαστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα και να βοηθήσω την προσπάθεια".

ΣΧΟΛΙΟ: Πρωτότυπη απάντηση...

Έξω φρενών με Μπρίτες-Υποτιμητικές δηλώσεις του Παραγουανού

Κάποιες δηλώσεις του Χόρχε Μπρίτες σε ιστοσελίδα της Παραγουάης έχουν ανάψει φωτιές στον Πανσερραϊκό καθώς ο Ουρουγουανός μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Πανσερραϊκό, δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένος για την επιλογή του να έρθει στις Σέρρες: "Τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενα. Είναι δύσκολο να είσαι σε μια ομάδα που δεν έχει επιθυμία να διακριθεί. Έχω προσαρμοστεί γιατί υπάρχουν αρκετοί λατινοαμερικάνοι αλλά ο τρόπος δουλειάς είναι πολύ ερασιτεχνικός. Δε ξέρουν πως να εργάζονται με κάθε παίκτη. Είμαι σχεδόν 30 χρονών και δεν κάνω σωστή προετοιμασία. Τη Δευτέρα είχαμε μια συζήτηση επειδή χάσαμε και ο πρόεδρος είπε ότι αν δε κερδίσουμε τη Κυριακή, 20 παίκτες και ο προπονητής θα φύγουμε. Πρώτη φορά μου συμπεριφέρονται έτσι. Ήμουν σε πολλούς συλλόγους αλλά πουθενά δεν ήταν τόσο ερασιτεχνικά. Καλύτερα να έμενα στην Παραγουάη κοντά στην οικογένεια μου". Μάλιστα δήλωσε πως έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του για να καταγγείλει(!) το συμβόλαιο και να επιστρέψει στην Παραγουάη.
Βέβαια στον Πανσερραϊκό έχουν πληροφορηθεί από χθες αργά το βράδυ της δηλώσεις και είναι πυρ και μανία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα τιμωρηθεί λογικά σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό και θα δώσει εξηγήσεις για αυτές τις δηλώσεις τόσο στον προπονητή όσο και στον πρόεδρο και όλα είναι ανοικτά.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Tα μπράβο στον Σάμι...

Ο τραυματισμός του Βρούτσινα όπως είναι λογικό θα επισπεύσει την επιστροφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στην αγωνιστική δράση. Ο Αφρικανός πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και σε πολλές φάσεις έδειξε τις ικανότητες του και την κλάση του και τόσο ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς όσο και οι συμπαίκτες του δεν έχαναν την ευκαιρία να τον επιβρεβεύουν φωνάζοντας: "Μπράβο Σάμι". Πάντως ο 28χρονος επιθετικός αν επαληθευτούν οι πληροφορίες στον αγώνα με τη Λάρισα θα είναι στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα και από εκεί και πέρα εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή θα πάει φουλ για βασικός στον αγώνα με τον Ηρακλή.

"Σαν τον Γεωργιάδη"

Ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρότι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση και παίζει κυρίως ως αριστερός χαφ και ενίοτε, όπως στην Τούμπα(όταν μπήκε αλλαγή) ή στο Περιστερί, ως επιθετικός προσπαθεί, τρέχει, πιέζει, έχει πάθος και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει και τα "θέλω" του προπονητή του. Για αυτό και ο Σέρβος δε πρόκειται να τον βγάλει από την ενδεκάδα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία τον επιβραβεύει και δε διστάζει να το λέει και παρά έξω.

"Δική μας η ευθύνη"

Παίκτες του Πανσερραϊκού αφού τα...άκουσαν από Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Πέτρο Θεοδωρίδη σε μεταξύ τους συζητήσεις ανέλαβαν την ευθύνη της κακής πορείας και ετοιμάζονται ενόψει Λάρισας: "Εμείς φταίμε που η ομάδα είναι σε αυτή τη κατάσταση και όχι τόσο ο προπονητής. Αν ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Με τη Λάρισα πρέπει να δώσουμε το 100% για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο".

Από 5 μήνες ως 1 χρόνο έξω ο Βρούτσινα

Το πρόβλημα του Μπόγιαν Βρούτσινα είναι πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά είχε φανεί. Ο γιατρός που τον εξέτασε αποφάσισε ότι χρίζει χειρουργείου και αν τελικά ο Βρούτσινα ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου το πρόβλημα που έχει στο γόνατο και στον χόνδρο θα τον αναγκάσει να μείνει τουλάχιστον 5-6 μήνες εκτός γηπέδων ενώ αναλόγως με το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα μπορεί να χρειαστεί και ολόκληρο χρόνο. Αυτό λένε οι εκτιμήσεις και οι πρώτες πληροφορίες. Aύριο θα έχει συνάντηση με τον γιατρό της ομάδας, Τάσο Χριστοφορίδη και στη συνέχεια θα συναντηθεί και με τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

ΣΧΟΛΙΟ: Δύσκολα θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα...

Aύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια-500 τελικά η Λάρισα

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός άυριο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Λάρισα. Οι τιμές είναι Θύρα 1: 25 ευρώ, Θύρες 2-4:35 ευρώ και Θύρες 5-6:15 ευρώ, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα είναι 25 ευρώ. Όσο για τα εισιτήρια τελικά η ΑΕΛ θα πάρει αύριο 500 και οι φίλαθλοι της θα τοποθετηθούν στην Θύρα 8.

Πάει για χειρουργείο ο Βρούτσινα

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μπόγιαν Βρούτσινα. Ο Κροάτης επέστρεψε χθες αργά το βράδυ από το Βέλγιο όπου είχε πάει για να τον εξετάσει δικός του γιατρός και σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο ίδιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο γόνατο(έχει πρόβλημα στον χόνδρο) και είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός. Αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Κοκότοβιτς που τον αναγκάζει να...επισπέυεσει την επιστροφή του Μπανγκουρά ο οποίος ξεκίνησε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Θεοδωρίδης: "Διώξε όποιον θες..."

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έδωσε το παρών στη χθεσινή βιντεοθεραπεία και αφού παρακολούθησε όλη την ανάλυση πήρε για λίγα λεπτά το λόγο και απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα και με την εφημερίδα "Sportday" είπε στον Κοκότοβιτς μπροστά σε όλους: "Στείλε σπίτι όποιον θες" δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως του έχει εμπιστοσύνη ενώ στους ποδοσφαιριστές είπε: "Σοβαρευτείτε, αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Οι άλλες ομάδες παίρνουν βαθμούς και εμείς κοροϊδεύουμε. Αν δε κερδίσουμε τη Λάρισα θα υπάρχει πρόβλημα".

800 εισιτήρια παίρνει η ΑΕΛ

Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα η Λάρισα είχε ζητήσει 800 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα και αυτά θα πάρει. Στη σύσκεψη η οποία ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα η Αστυνομία έκανε δεκτό το αίτημα για να φιλοξενηθούν φίλαθλοι της Λάρισας στις θύρες 7-8.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

And what about…πίστωση χρόνου;


Σίγουρα αν ψάξω στο αρχείο μου θα βρω ανάλογο κείμενο που θα αφορά άλλη περίπτωση. Και αν κάτσουμε και σκεφτούμε πόσες φορές έχει γίνει λόγος για την περιβόητη πίστωση χρόνου τότε θα πούμε πως δεν έχει αξία να το συζητάμε. Μοιάζει σαν επανάληψη του σίριαλ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ». Όλοι ξέρουμε το τέλος του αλλά καθόμαστε να το δούμε. Δε μου αρέσει που το λέω βέβαια γιατί είναι «χτύπημα» στην υγεία του ποδοσφαίρου αλλά μοιάζει λίγο ουτοπικό να μιλάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα για πίστωση χρόνου στους προπονητές. Σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε βγάλει εκφράσεις τύπου «θα προλάβει τα σχολεία», «θα προλάβει τη παρέλαση», «αλλάζουν τους προπονητές σα τα πουκάμισα» κ.ο.κ. Νομίζω πως γίνεται ακόμη χειρότερο όταν το λένε οι ίδιοι οι προπονητές θέλοντας μάλλον να πείσουν τον εαυτό τους πως ίσως γίνει κάτι τέτοιο. Ελάχιστοι πρόεδροι είναι αυτοί που παίρνουν αυτή τη δύσκολη απόφαση. Το έκανε και πέρυσι ο Θεοδωρίδης με τον Όγιος και αναγκάστηκε να τον διώξει όταν η ομάδα ήταν στη ζώνη των πλέι άουτ. Στην Ελλάδα υπάρχει πίστωση χρόνου όσο υπάρχουν αποτελέσματα και όλοι είναι καλοί όσο σου κάνουν και καλά τη δουλειά. Όταν δεν υπάρχει αυτό τότε κάποιος πρέπει να τη πληρώσει. Ο πρόεδρος δε γίνεται, οι παίκτες όχι, οι φίλαθλοι αποκλείεται, άρα ο κλήρος πέφτει στον προπονητή. Απολύτως λογικό το αίτημα του Κοκότοβιτς να δοθεί χρόνος σε μια ομάδα που ουσιαστικά «συμμαζεύτηκε» τη τελευταία στιγμή και ακόμα 4-5 από τις μεταγραφές της δεν έχουν μπει καν στο γήπεδο. Δεν είναι και εύκολο όμως να επικρατήσει ηρεμία όταν κουβαλάς τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν έχει να κάνει τόσο με τους βαθμούς που χάνονται-που είναι σημαντικό βέβαια-γιατί είχαμε να παίξουμε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, όσο με την ψυχολογία της ομάδας. Καμία ομάδα και ειδικά με 6-7 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα δε μπορεί να είναι έτοιμη(ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια απαίτηση από τον κόσμο όσοι αγωνίζονται να μπορέσουν τουλάχιστον να ανταπεξέλθουν στα βασικά. Ούτε καλό ποδόσφαιρο, ούτε τίποτα. Τα στοιχειώδη ίσα-ίσα. Ο Πανσερραϊκός όμως δε μπόρεσε να το κάνει αυτό ούτε απέναντι στον…λίγο Ατρόμητο ο οποίος χάρη σε κάποιους παίκτες που έχουν ειδικό βάρος πήρε το παιχνίδι αν και φαινόταν να μας το έδινε και δε μπορούσαμε να απλώσουμε το χέρι και να το αρπάξουμε. Νομίζω πως έχει μπει και ο Κοκότοβιτς στο τρυπάκι της βαθμοθηρίας αλλά δε τον θέλει και η τύχη.  Γιατί αλλιώς δε θα χρησιμοποιούσε σε 4 παιχνίδια, 4 διαφορετικές ενδεκάδες. Όταν λες πως θες να μοντάρεις ομάδα και να της δώσεις ομοιογένεια είναι λίγο άκυρο να χρησιμοποιείς συνεχώς διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως όσο και υπερβολικό να ακούγεται το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι «τελικός». Ήδη στον κόσμο υπάρχει φαγωμάρα και ανησυχία και αν δε σπάσει το ρόδι ούτε και τώρα τότε τα πάντα θα είναι στη κρίση του Θεοδωρίδη.

27 Oκτωβρίου με Σκύδρα

Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Ο αγώνας Αετός Σκύδρας-Πανσερραϊκός θα διεξαχθεί Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, στη Σκύδρα και θα ξεκινήσει στις 14:00.
Όλο το πρόγραμμα εδώ:
http://www.epo.gr/refs/cup10-11_progr_matchday_4.pdf

"Άλλα λέμε και άλλα κάνουν"

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς εξοργισμένος από την εμφάνιση των παικτών του, συζητά με τους συνεργάτες του, προβληματισμούς για την εικόνα της ομάδας. "Ενώ τα περισσότερα τα δουλεύουμε στις προπονήσεις, στο γήπεδο κάνουν άλλα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Υπήρχαν παίκτες που συνεχώς έχαναν τη θέση τους".

ΣΧΟΛΙΟ: Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Ποιοι θα τα ακούσουν περισσότερο σήμερα που υπάρχει βιντεοθεραπέια και ανάλυση λαθών; Ποιοι είναι οι τρεις που αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστερί και θα πληρώσουν τη νύφη;

Τραγιάννης: "Δε παίζω τζάμπα για κανέναν"

Ο Σάκης Τραγιάννης ξεκαθαρίζει τους λόγους της πρόωρης αποχώρησης του από τον Οδυσσέα Αναγέννησης τονίζοντας πως οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί και δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες καθώς όπως λέει θα μιλήσει για να ξεκαθαρίσουν όλα.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Κανένα θέμα με Κοκότοβιτς"

Οι συνεχόμενες ήττες του Πανσερραϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε συνδυασμό και με την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φέρει στο φως σενάρια αντικατάστασης του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Σημερινά δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες αναφέρουν τα ονόματα των Φερέρα, Κωφίδη και Κωστένογλου που εμφανίζονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες. Πάντως από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός λένε πως δεν υπάρχει κανένα απόλυτως θέμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ο Σέρβος συνεχίζει να απολαμβάνει εμπιστοσύνης παρά τον προβληματισμό που υπάρχει.

Αυτοκτονία για Ηράκλεια, πρώτη νίκη για Αναγέννηση

Πετώντας στο κάλαθο των αχρήστων πολλές κλασικές ευκαιρίες η Ηράκλεια ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη Βόλου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και παρέμεινε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα της Football Lague2. "Μοιραίος" για την Ηράκλεια ο Παντελής Κρυστάλλης ενώ οι φιλοξενούμενοι με την επιστροφή τους στη θεσσαλική πόλη θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδα στο μπόι του τερματοφύλακα τους Κόσογλου που κατέβασε τα ρόλα.
Όσο για την Αναγέννηση ήταν η νικήτρια στην μάχη των Ποντίων καθώς κέρδισε με 2-1 στην Κατερίνη την τοπική ΑΕ Ποντίων με τους Τριανταφυλλάκο και Κυριακίδη.

Bαριά ήττα για Κ17 με 7-0 από Άρη


Το σκόρ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά όπως και να έχει το 7-0 από τον Άρη ακούγεται «βαρύ». Τα «λιονταράκια» του Τάσου Σαββίδη έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Τάντση και Καψάλη το πάλεψαν αλλά στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που δέχθηκαν και το δεύτερο γκολ έπεσε η ψυχολογία τους και παραδόθηκαν…σχεδόν αμαχητί στους φιλοξενουμένους που πέτυχαν έξι γκολ στο δεύτερο μέρος. Πλέον το σύνθημα είναι ανασυγκρότηση για τον εκτός έδρας αγώνα στη Καβάλα.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ευθυμιάδης(Μακρής), Ησαϊδης, Νέδος, Αμπαδίνης(λ.τ Τσομλεκτσής), Μάσιος, Παναγιωτίδης, Κασμερίδης(Καραγκιόζης), Ρόβας(Ζιγκερίδης), Αυγερινός, Σάββας, Δρακούλης(Δαγκούλης)

Φούλ της...κατασκοπίας

Ημέρα κατασκοπίας είναι η σημερινή για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τους συνεργάτες του. Ο Σέρβος με τον γεβικό αρχηγό, Απόστολο Υφαντή, θα βρεθούν στους αγώνες Ηρακλής-Καβάλα και Άρης-Εργοτέλης. Ο Νίκος Ζαλίκας είναι στον Βόλο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ και ο Παύλος Δημητρίου στη Λάρισα για τον αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα.