Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Άλλα λέμε και άλλα κάνουν"

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς εξοργισμένος από την εμφάνιση των παικτών του, συζητά με τους συνεργάτες του, προβληματισμούς για την εικόνα της ομάδας. "Ενώ τα περισσότερα τα δουλεύουμε στις προπονήσεις, στο γήπεδο κάνουν άλλα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Υπήρχαν παίκτες που συνεχώς έχαναν τη θέση τους".

ΣΧΟΛΙΟ: Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Ποιοι θα τα ακούσουν περισσότερο σήμερα που υπάρχει βιντεοθεραπέια και ανάλυση λαθών; Ποιοι είναι οι τρεις που αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστερί και θα πληρώσουν τη νύφη;

1 σχόλιο:

  1. Ας ρωτήσει ποιός τους είπε να μην παίζουν όπως στην προπόνηση. Σέρβος είναι, έξυπνος. Άρα μπορεί να καταλάβει ότι κάποιοι ή/και όλοι δεν παίζουν κατόπιν παραίνεσης, προκειμένου να φύγει με το φίλο του το Ζαλίκα από την ομάδα. Ηλίου φαεινότερον! Και το χειρότερο είναι μη συμβεί το ίδιο εντός με την παλαιόθεν αντίπαλο ΑΕΛ προκειμένου να ξεχειλίσει η υπομονή του κόσμου και να ξεσπάσει ως είθισται στον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή