Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Κανένα θέμα με Κοκότοβιτς"

Οι συνεχόμενες ήττες του Πανσερραϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε συνδυασμό και με την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φέρει στο φως σενάρια αντικατάστασης του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Σημερινά δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες αναφέρουν τα ονόματα των Φερέρα, Κωφίδη και Κωστένογλου που εμφανίζονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες. Πάντως από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός λένε πως δεν υπάρχει κανένα απόλυτως θέμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ο Σέρβος συνεχίζει να απολαμβάνει εμπιστοσύνης παρά τον προβληματισμό που υπάρχει.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως, το φαγαμε το παραμυθι. βλεπουμε πως νικανε ομαδες τυπου βολος, εργοτελης, κερκυρα. και μεις ειμαστε στον κοσμο μας. κριμα, πραγματικά κριμα. Νωρις μπορει να ειναι ακομη, αλλά θελει ψυχη και θεληση. εμεις δεν εχουμε τπτ από ολα αυτα. Ολοι για την παρτη τους παιζουν.., την κυριακη ας προσεξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή