Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Aύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια-500 τελικά η Λάρισα

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός άυριο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Λάρισα. Οι τιμές είναι Θύρα 1: 25 ευρώ, Θύρες 2-4:35 ευρώ και Θύρες 5-6:15 ευρώ, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα είναι 25 ευρώ. Όσο για τα εισιτήρια τελικά η ΑΕΛ θα πάρει αύριο 500 και οι φίλαθλοι της θα τοποθετηθούν στην Θύρα 8.

3 σχόλια:

  1. Αργά το κατάλαβαν. Ας τυπώσουν φτηνά εισιτήρια των 10-15 ευρώ κ για τη θύρα 7 κ δεν θα χάσουν. Πολύς κόσμος θέλει να έρθει γήπεδο κ τον στέλνουμε στις καφετέριες λόγω των υψηλών τιμών. Ξυπνήστε στην ΠΑΕ κ μην κλείνετε όλο το πέταλο για τους φιλοξενούμενους. Ας δουλέψουν επιτέλους στη ζωή τους κι οι γαλονάδες. Όχι μόνο ευχαριστήριες επιστολές κάθε τέλος του χρόνου. Ανοικτή θύρα 7 για τους σερραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Σάκης αλλά ποιος τον ακούει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος βαλτε 10ε στο πεταλο και 15 το πολυ στην 1. Τι τιμες ειναι αυτες ρε?
    Μα δεν καταλαβαινουν οτι με χαμηλες τιμες μεχρι το τελος θα βγουν κερδισμενοι στην ΠΑΕ? Ο κοσμος εχει αποδειξει οτι και τελευταια να ειναι η ομαδα θα πηγαινει στο γηπεδο, αρκει να ειναι λογικα καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή