Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

800 εισιτήρια παίρνει η ΑΕΛ

Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα η Λάρισα είχε ζητήσει 800 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα και αυτά θα πάρει. Στη σύσκεψη η οποία ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα η Αστυνομία έκανε δεκτό το αίτημα για να φιλοξενηθούν φίλαθλοι της Λάρισας στις θύρες 7-8.

1 σχόλιο:

  1. Θα καθίσουν 400 στην 7 κ 400 στην 8; Ακόμα ένα λάθος της ΠΑΕ. Αντί να δώσει μόνο μία θύρα, όπως θα δικαιούμαστε κι εμείς στο δεύτερο γύρο, όπως το πάει θα μετατρέψει και πάλι το Δημοτικό στη χαρά των φιλοξενούμενων. Ας τους βάλει στην 8 κι ας αναλάβει η πολυθρύλητη Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών τη ζώνη ασφαλείας με την θύρα 7 που πρέπει να χει επίσης 10 ή 15 ευρώ κ να γεμίσει με σερραίους. Αν συνεχίσει έτσι η ΠΑΕ θα κάνει ταμείο μόνο με φιλοξενούμενους! Εκτός αν μόνο το ταμείο την ενδιαφέρει τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή