Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Και πάλι...Ζησόπουλος στη λίστα-Τον θέλει και ο Ουρίμπε!

Όπως έγινε και πέρυσι το καλοκαίρι και όπως συνηθίζει να γίνεται στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι στη λίστα του Πανσερραϊκού και μάλιστα αυτή τη στιγμή ο 27χρονος φαίνεται να είναι στην κορυφή και να αποτελεί μεγάλο στόχο των "ερυθρολεύκων" προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι κατά κάποιον τρόπο...διπλό γιατί αφενός ο παίκτης απολαμβάνει της εκτίμησης των διοικούντων που "τρέχουν" τα μεταγραφικά και έχουν επικοινωνήσει μαζί του και αφετέρου σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou o ποδοσφαιριστής είναι και προσωπικός στόχος του Γιόσου Ουρίμπε! Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει(ποδοσφαιρικά) τον Ζησόπουλο και ήθελε να τον πάρει στην Ισπανία το 2009 όταν ήταν στον πάγκο της Εϊμπαρ και ο παίκτης φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού αλλά η μεταγραφή δε προχώρησε.

Στον Α.Ο Κύμης ο Κύρου! -"Ευχαριστώ τον Μέγα"

Και ενώ η Ηράκλεια είχε ανακοινώσει στις 12 Ιουλίου την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κύρου(διαβάστε εδώ), ο πολύπειρος αμυντικός συμφώνησε με τον Α.Ο Κύμης και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Εύβοιας που αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Βέβαια όλα τα παραπάνω έγιναν με τη συναίνεση του Μέγα καθώς ο 33χρονος αμυντικός εξήγησε στους ανθρώπους της ομάδας τους λόγους της απόφασης του και έγιναν απολύτως κατανοητοί. Μάλιστα ο Κύρου με δηλώσεις του στο pestoagorimou θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Μέγα: "Όντως είχα συμφωνήσει με τον Μέγα αλλά δέχθηκα την πρόταση και για να πω την αλήθεια ήταν τέτοια που δε μπορώ να αρνηθώ. Το εξήγησα στους ανθρώπους, κατάλαβαν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Αν ήμουν 23 χρονών δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο αλλά πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα".

Υπογράφει και ο Στεφανίδης

Παίκτης του Πανσερραϊκού αναμένεται να γίνει και επίσημα μέχρι τη Δευτέρα ο Νέστωρας Στεφανίδης καθώς ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".  Το ενδιαφέρον για τον Στεφανίδη δεν είναι καινούργιο καθώς από τις 5 Ιουνίου ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον που ήταν τότε σε πρώιμο στάδιο και τώρα όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να μετουσιωθεί σε συμφωνία. Τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 8 γκολ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακράτητο, Πολύκαστρο, Κιλκισιακό και Καστορία και θα είναι ένας από τους φορ που θα πλαισιώσουν τον Βρούτσινα στη γραμμή κρούσης γιατί είναι δεδομένο πως θα παρθούν και άλλοι παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.

Έκπληξη με Θ. Άγγο ο Γάζωρος-Μένει και ο Αβραμίδης

Ακόμα ένα πολύπειρο γρανάζι πρόσθεσε στη μηχανή του ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 36χρονο χαφ, Θόδωρο Άγγο, ο οποίος κατάγεται από το Χρυσό και έχει πλούσιο βιογραφικό από τη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα. Ο Άγγος ξεκίνησε την καριέρα από τον Πανσερραϊκό το 1994 και αγωνίστηκε στους "ερυθρόλευκους" ως το 2000 και ακολούθησαν Καβάλα, Αιγάλεω, Θρασύβουλος, Άγιος Δημήτριος, Φωστήρας και Ασπρόπυργος. Ο ποδοσφαιριστής θα δώσει κανονικά το παρών στην...πρώτη της Δευτέρας ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Σάκη Αβραμίδη ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και στην Football League2 ως μια ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς του στην ομάδα.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πήρε Τζιαμπούρη, Πρόβατο, Κουκούτση η Ν. Ζίχνη

Ακόμη τρεις μεταγραφές έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης ο οποίος σιγά-σιγά κλείνει τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 22χρονος Κύπριος αμυντικός- Νίκος Τζιαμπούρης(φωτό)- που αγωνιζόταν στο Παραλίμνι, ο 20χρονος αμυντικός χαφ-Μιχάλης Πρόβατος-που έπαιζε στον Βισαλτιακό αλλά και ο 19χρονος μέσος Βασίλης Κουκούτσης που αγωνιζόταν στο Ψυχικό. Τέλος αναμένονται ακόμα 3-4 μεταγραφές από τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Στα "ερυθρόλευκα" ο Περπερίδης!

Παίκτης του Πανσερραϊκού και επίσημα είναι από σήμερα ο Χαράλαμπος Περπερίδης ο οποίος βρέθηκε στις Σέρρες μαζί με τον εκπρόσωπο του, Κώστα Στάμτσιο και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ και εν αντιθέσει με τις διαψεύσεις που γράφτηκαν, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα φορά πλέον τη φανέλα του Πανσερραϊκού ενώ τη Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις. Μάλιστα σήμερα είχε και την πρώτη του γνωριμία με τον Γιόσου Ουρίμπε ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία της ομάδας για να τρέξει όλα τα θέματα που απασχολούν. Ο Περπερίδης είχε 32 συμμετοχές με τον Ηρακλή από το 2004 ως και το 2010 όταν και ήταν μέλος του "γηραιού", φέτος αγωνίστηκε με τον Πανθρακικό με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έχει υπάρξει διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως δεξί μπακ, αριστερό μπακ αλλά και αμυντικό χαφ και θα προσφέρει σίγουρα βοήθειες στον προπονητή του.

Συμφωνία με Κοσμίδη και Γαλακτερό για Γάζωρο!

Αστάματητος είναι ο Εθνικός Γαζώρου που συνεχίζει τις μεταγραφές και αυτή τη φορά σειρά είχε η θωράκιση των άκρων της άμυνας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο δεξιό μπάκ, Δημοσθένη Κοσμίδη(αριστερά), αλλά και τον 25χρονο αριστερό μπακ, Μιχάλη Γαλακτερό(δεξιά). Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τη σαιζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και πλέον θα φορούν τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου. O Mιχάλης Γαλακτερός επιστρέφει στην ομάδα της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει και τη σαιζόν 2007-08 ενώ έχει περάσει επίσης από Πανσερραϊκό, Παραλίμνιο, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή.
Όσον αφορά τον Κοσμίδη που κατάγεται από τον Λευκώνα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο Θερμαϊκός Θερμής, ο Πυρσός Γρεβενών, ο Οδυσσέας Αναγέννησης και τέλος ο Μέγας.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

12αρι στις δοκιμές!

Με 12 υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές έγινε η σημερινή προπόνηση του Πανσερραϊκού ο οποίος συνεχίζει να διανύει το πρώτο στάδιο προπονήσεων με έναν περίεργο είναι αλήθεια τρόπο καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά και άβολο για τον προπονητή, Γιόσου Ουρίμπε, να περνάει από "τέστ" όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του. Βέβαια οι περισσότεροι φεύγουν έτσι όπως έρχονται και αυτή ήταν η τύχη των Νιγηριανών αλλά και του 24χρονου αμυντικού Μακράκη που βρέθηκε στη προπόνηση για μία ημέρα. Σήμερα έδωσαν το παρών ο 25χρονος μέσος Γιώργος Κουκούτσης που έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ο Γιώργος Ιορδανίδης που συνεχίζει και ικανοποιεί, ο Αλβανός Άλμπι Λένγκα και οι Ντίνοφ(Βούλγαρος), Βάλντος(Τσέχος), Ουατάρα, Μορεϊρά(Πορτογάλοι), Σαμουράκης(αγωνιζόταν στη Ν. Ζίχνη), Κωνσταντινίδης(από τις Κρηνίδες) αλλά και ακόμα 3 νεαροί από την Αθήνα. Όπως σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou από το μεσημέρι και θα δείτε και στις φωτογραφίες το παρών στη προπόνηση έδωσε και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Κοτσαμπασίδης.
 Φόρεσε και πάλι φανέλα του Πανσερραϊκού ο Γιάννης Κοτσαμπασίδης...

Eεε, είμαστε και εμείς εδώ...

Αναφέρει το http://dikisports.blogspot.com/: Η αναβολή της εκδίκασης της έφεσης της Λάρισας και του Ηρακλή για τις 3 Αυγούστου, κρύβει μια μεγάλη ανατροπή. Το γεγονός ότι τα αθλητικά δικαστήρια δεν θα λειτουργήσουν τον Αύγουστο, δημιουργεί ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της επιλογής αυτής της ημερομηνίας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Πληροφορίες της "Δίκης" αναφέρουν ότι γίνεται ήδη επεξεργασία σεναρίου για σωτηρία της Λάρισας και του Ηρακλή.
Μάλιστα κάποιοι συνδέουν την έλευση Παντελή στον "γηραιό" με τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο Κύπριος παράγοντας με τον συμπατριώτη του αντιπρόεδρο της UEFA Μ.Λευκαρίτη. Ο τελευταίος έχει πολύ καλή προσωπική επικοινωνία με τους Σ.Πιλάβιο-Θ.Θεοδωρίδη. Το σενάριο ενισχύεται από τον ενδεχόμενο υποβιβασμό Βόλου-Καβάλας από τα αθλητικά δικαστήρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Πανσερραϊκός πουθενά...

Γίνεται κάτοικος Ηλείας ο Κρυστάλλης

Στον Πανηλειακό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Παντελής Κρυστάλλης καθώς ο 28χρονος Σερραίος επιθετικός που φέτος ήταν 2ος σκόρερ στο βόρειο όμιλο της Football League2 πετυχαίνοντας 10 γκολ με τη φανέλα της Ηράκλειας, είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την ομάδα της Ηλείας και μάλιστα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή παίζει και η παρουσία του προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος ήθελε τον Κρυστάλλη και τον Γενάρη όταν ήταν στον πάγκο της πρωτοπόρου τότε Καλλονής ενώ και οι στόχοι της ομάδας του Πανηλειακού είναι υψηλοί για τη φετινή χρονιά με βάση και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Nικητής ο Κοτσαμπασίδης...

O Γιάννης Κοτσαμπασίδης είναι τελικά ο νικητής στην άτυπη "μάχη" για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων καθώς είναι αυτός που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, με τον Γιόσου Ουρίμπε. Ο 45χρονος προπονητής που πέρυσι είχε βρεθεί στον πάγκο της Ασπίς Τερπνής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανσερραϊκό, αγωνίζεται με τους παλαιμάχους της ομάδας και είχε την στήριξη τους. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να είναι και στην προπόνηση.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στο στόχαστρο ο Ριζογιάννης- "Ψήνεται" επιστροφή για Λεοζίνιο, Αμπού, Σιάκκα

Μπορεί η αβεβαιότητα να συνεχίζει να υπάρχει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και οι απόψεις όσον αφορά το ερώτημα: Σούπερ Λίγκ ή Φούτμπολ Λίγκ να διίστανται ωστόσο τα μεταγραφικά σε επίπεδο πληροφοριών και φημών τουλάχιστον συνεχίζονται. Πέρα από τους Χρήστο Ρούτση και Χαράλαμπο Περπερίδη των οποίων οι υποθέσεις προχωράνε, στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται ο Παντελής Ριζογιάννης(φωτό). Ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε φέτος στα Τρίκαλα έχοντας 25 συμμετοχές ενώ τα πρηγούμενα χρόνια που ήταν στην Σκόντα Ξάνθη είχε συνολικά 32 συμμετοχές. Παράλληλα ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής δύο παικτών που φόρεσαν και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.
Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, που αποχώρησε τον Γενάρη για την ΑΕΛ αφού δεν ήταν στα πλάνα του Κοκότοβιτς και Γιώργο Σιάκκα. Ο τελευταίος έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο με τη φανέλα της Δόξας ως δανεικός από τον Εργοτέλη. Παράλληλα οι επαφές με τον Βραζιλιάνο Λεοζίνιο συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ενώ τέλος, στην υπόθεση του Ουρουγουανού Γκόμεζ που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα κάποια γραφειοκρατικά κολλήματα δε του επιτρέπουν να έρθει στην Ελλάδα πριν τα μέσα Αύγουστου αλλά οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Στα "ασπρόμαυρα" ο Γεωργιάδης...επτά χρόνια μετά!

"Επτά χρόνια πριν που έφυγα ήταν δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ανίκανος. Πάλεψα και προσπάθησα και τώρα είμαι πίσω και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν"  ήταν τα λόγια του Γιώργου Γεωργιάδη για την επιστροφή του στην Τούμπα. Ο 24χρονος πλέον ποδοσφαιριστής ενώ ήταν στις ακαδημίες τις ομάδας απορρίφθηκε από το να συνεχίσει την καριέρα του αλλά ο ΠΑΟΚ πλήρωσε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εκείνο το λάθος. Ο Κώστας Μαλιούφας του είχε πει τότε: "Μη τα παρατήσεις, συνέχισε. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει για να σε πάρει". Αποδείχθηκε προφητικός γιατί σήμερα ο Γεωργιάδης παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκε με την "ασπρόμαυρη" φανέλα...επτά χρόνια μετά.
ΤΟΤΕ...                                                             ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Αυτομάτως στη λίστα Σακελλαρίου, Γεωργίου, Κουρδάκης

Σήμερα λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ενημέρωσε τους Παναγιώτη Κουρδάκη, Βαγγέλη Γεωργίου και Λευτέρη Σακελλαρίου ότι δε βρίσκονται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού και δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι και οι τρεις παίκτες να παραχωρηθούν δανεικοί σε κάποιο σύλλογο που θα τους εγγυάται κάποιες συμμετοχές, όμως οι ποδοσφαιριστές προτιμούν από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται να κάνουν τη δική τους επιλογή. Αυτό περίμενε άλλωστε και ο Πανσερραϊκός ο οποίος λόγω της μετακίνησης του Γεωργιάδη και βάση της συμφωνίας θα πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Σακελλαρίου που έχει προτάσεις από Εργοτέλη, Κέρκυρα και Πανιώνιο ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει συνολικά 51 συμμετοχές με Εθνικό Αστέρα, Πανθρακικό και ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον 22χρονο αριστερό μπακ, Βαγγέλη Γεωργίου, αγωνίστηκε και πρόπερσι στον Πανσερραϊκό με τον οποίο είχε 18 συμμετοχές ενώ φέτος δε πήρε ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και τέλος υπάρχει και 22χρονος αμυντικός, Παναγιώτης Κουρδάκης.

Αναβολή για την προσφυγή

Αναβολή για τις 3 Αυγούστου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΛ για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, προσφυγή την οποία στηρίζει και ο Πανσερραϊκός και τα πράγματα συνεχίζουν να περιπλέκονται. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη αφήνει ικανοποιημένους τους «βυσσινί», όπως αναφέρουν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook: «Αναβλήθηκε για τις 3 Αυγούστου η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΛ. Καλά νέα. Μέχρι τότε ίσως έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο…». Η προσφυγή έχει γίνει για το θέμα των διώξεων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, που παραμένει ανοικτό, αλλά και γιατί τότε εκκρεμούσε η προσφυγή του Ηρακλή στο CAS.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Προπόνηση με έξι υπό δοκιμήν...και Βρούτσινα

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά συνολικά έξι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στην προπόνηση του Πανσερραϊκού προκειμένου νε περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιόσου Ουρίμπε που προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας που κάνει ένα δύσκολο και περίεργο ξεκίνημα αλλά και στην...καυτή πόλη των Σερρών όπως λέει. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο γήπεδο ο 22χρονος επιθετικός, Γιώργος Ιορδανίδης που αγωνίστηκε φέτος στην Αναγέννηση Γιαννιτσών(φωτό), ο 23χρονος αμυντικός Ηλίας Μακράκης που έχει αγωνιστεί σε Φλώρινα, Ιωνικό και Νίκη Βόλου τα τελευταία χρόνια, ο 17χρονος μέσος Θανάσης Μουτεσίδης που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Ροδόπολης, o 20χρονος Αλβανός αμυντικός Άλμπι Λένγκα που είχε φέτος 2 συμμετοχές στην Ηλιόπουλη αλλά και δύο Νιγηριανοί. Ο λόγος για τον 2Οχρονο αμυντικό Τότσικον Λούις και τον 22χρονο αμυντικό χαφ Ακακούλε Αγκμπάμπουε. Οι συγκεκριμένοι θα μείνουν για κάποιες προπονήσεις ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν σύμφωνα με πληροφορίες και Σερραίοι ποδοσφαιριστές για δοκιμή. Τα υπόλοιπα μεταγραφικά είναι και θα παραμείνουν στάσιμα μέχρι το ξεκαθάρισμα του τοπίου...
 Oι δύο Νιγηριανοί εν ώρα δράσης...

Πήρε και Μιχαλόπουλο ο Γάζωρος

Παίκτης του Εθνικού Γαζώρου είναι και ο ακραίος επιθετικός Κώστας Μιχαλόπουλος. Ο εικοσάχρονος, φοιτητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών, έκανε τους τελευταίους μήνες προπόνηση με την ομάδα του Εθνικού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ,πείθοντας τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ. Ο Μιχαλόπουλος έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Π. Βέροιας, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στον Α.Σ. Νηρέα. Παράλληλα την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 θα υποβληθούν σε εργομετρικά test οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και να γίνει ο τελευταίος σχεδιασμός στην προετοιμασία.

Διαλέγει ο Ουρίμπε Ζλάτκο ή Κοτσαμπασίδη

Στον Γιόσου Ουρίμπε πάει το μπαλάκι της τελικής απόφασης για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και αυτός θα είναι ένας εκ των Ζλάτκου(αριστερά)-Κοτσαμπασίδη(δεξιά) όπως έχουμε επαναλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός είχε συνάντηση χθες και με τους δύο, ζήτησε ένα δείγμα της δουλειά τους και τις επόμενες ημέρες θα πάρει την απόφαση. Και αν η πορεία του Σάκη Ζλάτκου είναι ίσως λίγο πιο πολύ γνωστή, πάρτε και μια ιδέα από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, Γιάννη Κοτσαμπασίδη:
Γεννήθηκε στην Γερμανία στις 27/11/1966 από γονείς μετανάστες από Πεπονιά Σερρών. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα της Πεπονιάς το 1982. Η πρώτη μεταγραφή του έγινε το 1984 στην Α.Ε. Νιγρίτας, όπου και έμεινε έως το 1986. Από το 1986 έως 1990 αγωνίζεται στην ομάδα της Βέροιας, ομάδα τότε της Α΄ εθνικής. Την σεζόν 1990 – 1991 αγωνίζεται στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Το διάστημα 1991-1995 βρίσκεται κάτω από τις εστίες της Ε.Α. Ρεθύμνου (Ρεθυμνιακός). Τα επόμενα τέρματα που υπερασπίζεται είναι του Παναιτωλικού ομάδα Β΄ εθνικής για τρία χρόνια (1995 – 1997) και κλείνει την καριέρα του σαν τερματοφύλακας στην ομάδα τους Άργους τη σεζόν 1997 – 1998. Το 1999 τον βρίσκουμε σαν προπονητή στην Ε.Α.Πρινέ (Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ) στην Κρήτη, όπου αναλαμβάνει την ομάδα από Β΄ τοπικό και την ανεβάζει στην Δ΄ εθνική. Στην Ε.Α.Πρινέ έμεινε έως το 2005. Επόμενη στάση σαν προπονητής είναι στο Βαλσαμόνερο – Ρέθυμνο την σεζόν 2006 – 2007 όπου ανεβάζει την ομάδα από Β΄ τοπικό σε Α΄ τοπικό. Το 2008 – 2009 βρίσκεται στην ακαδημία τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο. Μετακομίζοντας από Κρήτη για Σέρρες για τη σεζόν 2010 – 2011 αναλαμβάνει σαν προπονητής την ομάδα της Ασπίδας – Τερπνής (Α΄ τοπικό).

βογραφικό-πηγή: aspisterpnis.gr

Παίρνει Νήρα, θέλει Δαλκίδη η Ηράκλεια

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στην Ηράκλεια και αυτός που αναμένεται να πάρει σειρά σήμερα είναι ο Βασίλης Νήρας(φωτό). Ο 34χρονος περιφερειακός φορ έχει αγωνιστεί σε Α' και Β' Εθνική με την Βέροια, στην Γ' Εθνική με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ έχει ακόμα θητεύσει σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Καμπανιακό και εσχάτως στον Νέο Μυλότοπο και είναι η λύση για την επίθεση της ομάδας. Ο Νήρας φέρεται να έχει έρθει σε μια πρώτη προφορική συμφωνία με την Ηράκλεια και δεν αποκλείεται η έλευσή του να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα. Παράλληλα οι άνθρωποι του Μέγα φέρεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του νεαρού Δαλκίδη που παίζει στην Κ20 του Άρη.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Στιγμές προπόνησης

Το "pestoagorimou" αν όχι κάθε ημέρα, σε κάθε ευκαιρία θα σας μεταφέρει στιγμές της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού με το δικό του...φωτογραφικό μάτι!
Mε τον προπονητή τερματοφυλάκων να είναι ακόμα απών, ο Γιόσου Ουρίμπε ανέλαβε χρέη δείχνοντας τις ικανότητες του! Μπλοζόν...
Παρών στην προπόνηση και ο νεαρός Πορτογάλος Άλεξ Σουάρεζ...

Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός...ή εδώ και αρχηγός!

Μετά την πώληση του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ, για την οποία απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές που αναμένεται να μπουν τη Δευτέρα, το επόμενο...golden boy του Πανσερραϊκού που μπαίνει στο πρώτο ράφι προς πώληση είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο 19χρονος μέσος έχει απασχολήσει είναι αλήθεια, κυρίως μέσω δημοσιευμάτων, κυρίως τους δύο αιώνιους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμένεται...να μπουν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν την υπογραφή του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης ίσως και να μην βιάζεται να τον πουλήσει. Μια ακόμη χρονιά στον Πανσερραϊκό με πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την τιμή του αλλά και πάλι εφόσον οι δύο αιώνιοι αποφασίσουν να δώσουν μάχη, ίδια ή και μεγαλύτερη από αυτή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τότε θα εξελιχθεί ακόμη ένα θρίλερ. Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη αλλά υο υπεράριθμο ρόστερ του είναι ένα εμπόδιο που θα ξεπεραστεί με τις αποδεσμεύσεις. Την ίδια ώρα στους "πράσινους" η πώληση Σισέ αλλά και ίσως αυτή του Μπουμσόνγκ θα βάλουν χρήμα στα ταμεία και σίγουρα δε θα έλεγαν όχι για ένα από τα καλύτερα ταλέντα που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Πάντως ακόμη και αν πουληθεί ο Ανάκογλου δεν είναι απίθανο το σέναριο να παραμείνει ως δανεικός στις Σέρρες για έναν χρόνο. Είτε έτσι πάντως, είτε αλλιώς αν ο παίκτης συνεχίσει πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει περιβραχιόνιο και θα είναι στην ομάδα των αρχηγών ως ο παλαιότερος που έχει έναν αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα γιατί σειρά του είναι και οι περισσότεροι από τους μικρούς.

Παίρνει Σκερλετίδη η Ηράκλεια

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας προχωρά στην απόκτηση του 21χρονου αριστερού εξτρέμ Βασίλη Σκερλετίδη. Ο νεαρός Θρακιώτης μέσος πέρυσι αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, παλιότερα στον Ορέστη Ορεστιάδας, ενώ πρόπερσι στον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ζητάει Παπάζογλου, ρώτησε για Σαβίνι

Η συμφωνία μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη περιλαμβάνει και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα πέρα από χρήματα, φιλικό, κ.ο.κ. Ένας από τους παίκτες που φέρεται να ζητούν οι "ερυθρόλευκοι" είναι ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε από τον Γενάρη ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης είχε ακουστεί πριν πάει στην Αρκαδία για τον Πανσερραϊκό αλλά είναι μια περίπτωση που γενικά ενδιαφέρει τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Επίσης ένα όνομα που έχει ακουστεί ότι έπεσε στο τραπέζι με μεγάλο ερωτηματικό βέβαια είναι αυτό του 31χρονου αμυντικού, Μίρκο Σαβίνι.
Βέβαια ακόμη δεν έχει ανοίξει συζήτηση για τους παίκτες αφού άπαντες περιμένουν τις εισηγήσεις του Μπόλονι.