Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Στα "ερυθρόλευκα" ο Περπερίδης!

Παίκτης του Πανσερραϊκού και επίσημα είναι από σήμερα ο Χαράλαμπος Περπερίδης ο οποίος βρέθηκε στις Σέρρες μαζί με τον εκπρόσωπο του, Κώστα Στάμτσιο και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ και εν αντιθέσει με τις διαψεύσεις που γράφτηκαν, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα φορά πλέον τη φανέλα του Πανσερραϊκού ενώ τη Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις. Μάλιστα σήμερα είχε και την πρώτη του γνωριμία με τον Γιόσου Ουρίμπε ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία της ομάδας για να τρέξει όλα τα θέματα που απασχολούν. Ο Περπερίδης είχε 32 συμμετοχές με τον Ηρακλή από το 2004 ως και το 2010 όταν και ήταν μέλος του "γηραιού", φέτος αγωνίστηκε με τον Πανθρακικό με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έχει υπάρξει διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως δεξί μπακ, αριστερό μπακ αλλά και αμυντικό χαφ και θα προσφέρει σίγουρα βοήθειες στον προπονητή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τη σαιζόν 2008-09 είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού τον Γενάρη αλλά δε προχώρησε η περίπτωση του. O ποδοσφαιριστής μιλώντας στο pestoagorimou ανέφερε: 
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον Πανσερραϊκό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Πανσερραϊκός. Θέλω να δικαιώσω τον κύριο Ουρίμπε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και τον πρόεδρο που έδειξε πόσο με ήθελε. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και μπορώ να υποσχεθώ πολύ δουλειά προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτή θα είναι και η δική μου επιτυχία".

3 σχόλια: