Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Και πάλι...Ζησόπουλος στη λίστα-Τον θέλει και ο Ουρίμπε!

Όπως έγινε και πέρυσι το καλοκαίρι και όπως συνηθίζει να γίνεται στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι στη λίστα του Πανσερραϊκού και μάλιστα αυτή τη στιγμή ο 27χρονος φαίνεται να είναι στην κορυφή και να αποτελεί μεγάλο στόχο των "ερυθρολεύκων" προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι κατά κάποιον τρόπο...διπλό γιατί αφενός ο παίκτης απολαμβάνει της εκτίμησης των διοικούντων που "τρέχουν" τα μεταγραφικά και έχουν επικοινωνήσει μαζί του και αφετέρου σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou o ποδοσφαιριστής είναι και προσωπικός στόχος του Γιόσου Ουρίμπε! Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει(ποδοσφαιρικά) τον Ζησόπουλο και ήθελε να τον πάρει στην Ισπανία το 2009 όταν ήταν στον πάγκο της Εϊμπαρ και ο παίκτης φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού αλλά η μεταγραφή δε προχώρησε.
Πάντως η περίπτωση του παίκτη δεν είναι εύκολη καθώς έχει προτάσεις από ΑΕΛ και Πανιώνιο σύμφωνα με δημοσιεύματα όπως και από ομάδα του Βελγίου ενώ και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ,  ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχει...άσσους στο μανίκι για να τον πείσει. Μάλιστα οι γεμάτες χρονιές στις ομάδες που βρέθηκε: Λεβαδειακός, 2005-2010: 107/2 και Πανθρακικός, 2010-2011: 32/2, έχουν πείσει τους "ερυθρόλευκους" ότι μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου