Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

12αρι στις δοκιμές!

Με 12 υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές έγινε η σημερινή προπόνηση του Πανσερραϊκού ο οποίος συνεχίζει να διανύει το πρώτο στάδιο προπονήσεων με έναν περίεργο είναι αλήθεια τρόπο καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά και άβολο για τον προπονητή, Γιόσου Ουρίμπε, να περνάει από "τέστ" όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του. Βέβαια οι περισσότεροι φεύγουν έτσι όπως έρχονται και αυτή ήταν η τύχη των Νιγηριανών αλλά και του 24χρονου αμυντικού Μακράκη που βρέθηκε στη προπόνηση για μία ημέρα. Σήμερα έδωσαν το παρών ο 25χρονος μέσος Γιώργος Κουκούτσης που έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ο Γιώργος Ιορδανίδης που συνεχίζει και ικανοποιεί, ο Αλβανός Άλμπι Λένγκα και οι Ντίνοφ(Βούλγαρος), Βάλντος(Τσέχος), Ουατάρα, Μορεϊρά(Πορτογάλοι), Σαμουράκης(αγωνιζόταν στη Ν. Ζίχνη), Κωνσταντινίδης(από τις Κρηνίδες) αλλά και ακόμα 3 νεαροί από την Αθήνα. Όπως σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou από το μεσημέρι και θα δείτε και στις φωτογραφίες το παρών στη προπόνηση έδωσε και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Κοτσαμπασίδης.
 Φόρεσε και πάλι φανέλα του Πανσερραϊκού ο Γιάννης Κοτσαμπασίδης...

O 25χρονος μέσος Γιώργος Κουκούτσης...
Οι δύο Πορτογάλοι...
Από την πρώτη ημέρα ο Γιώργος Γουμάγιας "καβάλησε" τον προπονητή τερματοφυλάκων με την καλή έννοια πάντα και για άσκηση φυσικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου