Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στο στόχαστρο ο Ριζογιάννης- "Ψήνεται" επιστροφή για Λεοζίνιο, Αμπού, Σιάκκα

Μπορεί η αβεβαιότητα να συνεχίζει να υπάρχει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και οι απόψεις όσον αφορά το ερώτημα: Σούπερ Λίγκ ή Φούτμπολ Λίγκ να διίστανται ωστόσο τα μεταγραφικά σε επίπεδο πληροφοριών και φημών τουλάχιστον συνεχίζονται. Πέρα από τους Χρήστο Ρούτση και Χαράλαμπο Περπερίδη των οποίων οι υποθέσεις προχωράνε, στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται ο Παντελής Ριζογιάννης(φωτό). Ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε φέτος στα Τρίκαλα έχοντας 25 συμμετοχές ενώ τα πρηγούμενα χρόνια που ήταν στην Σκόντα Ξάνθη είχε συνολικά 32 συμμετοχές. Παράλληλα ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής δύο παικτών που φόρεσαν και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.
Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, που αποχώρησε τον Γενάρη για την ΑΕΛ αφού δεν ήταν στα πλάνα του Κοκότοβιτς και Γιώργο Σιάκκα. Ο τελευταίος έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο με τη φανέλα της Δόξας ως δανεικός από τον Εργοτέλη. Παράλληλα οι επαφές με τον Βραζιλιάνο Λεοζίνιο συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ενώ τέλος, στην υπόθεση του Ουρουγουανού Γκόμεζ που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα κάποια γραφειοκρατικά κολλήματα δε του επιτρέπουν να έρθει στην Ελλάδα πριν τα μέσα Αύγουστου αλλά οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου