Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συμφωνία με Κοσμίδη και Γαλακτερό για Γάζωρο!

Αστάματητος είναι ο Εθνικός Γαζώρου που συνεχίζει τις μεταγραφές και αυτή τη φορά σειρά είχε η θωράκιση των άκρων της άμυνας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο δεξιό μπάκ, Δημοσθένη Κοσμίδη(αριστερά), αλλά και τον 25χρονο αριστερό μπακ, Μιχάλη Γαλακτερό(δεξιά). Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τη σαιζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και πλέον θα φορούν τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου. O Mιχάλης Γαλακτερός επιστρέφει στην ομάδα της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει και τη σαιζόν 2007-08 ενώ έχει περάσει επίσης από Πανσερραϊκό, Παραλίμνιο, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή.
Όσον αφορά τον Κοσμίδη που κατάγεται από τον Λευκώνα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο Θερμαϊκός Θερμής, ο Πυρσός Γρεβενών, ο Οδυσσέας Αναγέννησης και τέλος ο Μέγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου