Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Θα είναι σκάνδαλο η επικύρωση της βαθμολογίας...

Μάχη... χαρακωμάτων θα γίνει την Τρίτη στη Σούπερ Λίγκα, με αρκετές ομάδες να εναντιώνονται στην προσπάθεια επικύρωσης της βαθμολογίας. Το θέμα αυτό συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής και ήδη Πανσερραϊκός, Λάρισα και άλλες ΠΑΕ θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν τη διαδικασία της επικύρωσης. Μάλιστα, ακούγεται έντονα πως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης, Λάρισα και Πανσερραϊκός έχουν και έννομο συμφέρον να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Και γι' αυτό είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο, ακόμα και να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα, το πρωί της Δευτέρας σε μια προσπάθεια να μπλοκαριστεί η διαδικασία της επικύρωσης. Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αποφασίσει να επανεμφανιστούν στις συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής και ο Δημήτρης Γόντικας. Από την πλευρά της Λάρισας, ο Κώστας Πηλαδάκης είναι έξαλλος με την κίνηση της Λίγκας να ορίσει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας, αφού σε περίπτωση υποβιβασμού μιας ομάδας λόγω δωροδοκίας, η ΑΕΛ αποκτά -βάσει δεδικασμένου στην περίπτωση του Ηρακλή και του Αστέρα- δικαίωμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Το ίδιο προσδοκούν και στον Πανσερραϊκό και είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Πέτρου Θεοδωρίδη στο Onsports: «Τι θέλουν στη Σούπερ Λίγκα; Να εξασφαλίσουν την Τρίπολη για να μην πέσει στη Β' Εθνική; Στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όλα λειτουργούν εις βάρος του Πανσερραϊκού. Γιατί, ξαφνικά, τόση βιασύνη; Εμείς θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Οπως φάνηκε, παίζαμε με... σημαδεμένη τράπουλα στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη θα ζητήσουμε εξηγήσεις και θα απαιτήσουμε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία»...

πηγή: onsports.gr

"Θέλουμε την Κυριακή μας πίσω..!"

Κοινή ανακοίνωση με την οποία παίρνουν θέση στα όσα λαμβάνουν χώρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέδωσαν η "Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας", το "Che Guevara Club Πανσερραϊκός" και ο σύνδεσμος "Μελανόλευκοι" του Πιερικού:

Προς: Συντεταγμένη Πολιτεία

Η μικρή μας παρέα, από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας που ποτίζουμε με χαρές και λύπες τις Κυριακές, που στεκόμαστε προσοχή και με ρίγος μπροστά σ’ έναν παππούλη που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας, εμείς που ανακατεύουμε τα χρώματα των κασκόλ και των λαβάρων μας στα τσιμέντα των γηπέδων μας φτιάχνοντας το πιο όμορφο ουράνιο τόξο για να χαίρονται τα παιδιά μας, εμείς που δεν σηκώσαμε το χέρι και την οργή μας σε κανέναν αντίπαλο επειδή μας νίκησε, στεκόμαστε οργισμένοι και αμήχανοι μπροστά στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών…
Είναι ώρα να φωνάξουμε αυτό που ψιθυρίζαμε: Φταίμε
-Γιατί, κάποιοι από εμάς, μπορεί να αποδεχτήκαμε να αφήσουμε την ομάδα μας στα «πλούσια» χέρια ανθρώπων που δεν θα την προσέγγιζαν ποτέ όπως εμείς… Αλλά εσείς μας τους στείλατε, ντύνοντας τους με τον καθωσπρέπει μανδύα του «πετυχημένου»…
-Γιατί, κάποιοι από εμάς, μπορεί να αποδεχτήκαμε να καταπίνουμε χρόνια ολόκληρα τις «φήμες» για τις βρωμιές τους και να τις βαφτίζουμε «ανυπόστατες». Αλλά εσείς συντηρούσατε την ατιμωρησία τους και την γιγαντώνατε.
-Και για όσους λόγους θα θελήσει κάθε καλοπροαίρετος ή όχι να μας καταλογίσει… Το δεχόμαστε!
Τώρα που τα πράγματα δείχνουν σοβαρά, για πρώτη φορά στα 30 χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που σαν λαίλαπα κατέστρεψε την συνείδηση των ανθρώπων που το υπηρετούσαν κάποτε, τώρα στεκόμαστε και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην «απολάσπωση» που έχει ξεκινήσει. Ελπίζουμε ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για μια ακόμη φορά το ποδόσφαιρο μόνο για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, μακριά από τα έντονα κοινωνικά προβλήματα όπως είναι τώρα το μεσοπρόθεσμο. Να είναι μια κάθαρση πραγματική και ολοκληρωτική, και όχι απλά να γίνεται όλο αυτό το θέμα για δημιουργία εντυπώσεων και αποπροσανατολισμό από τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της χώρας μας.

Στην Κίνα και πάλι ο Κοκότοβιτς

Την περασμένη χρονιά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είχε αρνηθεί πρόταση από την Κίνα για χάρη του Πανσερραϊκού με τον οποίο πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στη Super League. O Σέρβος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία σχεδόν μεσούσης της σαιζόν και επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να γυρίσει στην Κίνα. Άλλωστε συνεχώς μιλούσε και για τις εγκαταστάσεις, για τον τρόπο που του συμπεριφερόταν και για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Η κινεζική Σανγκάη Σενούα ανακοίνωσε, λοιπόν, την πρόσληψή του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενώ φαίνεται πως θα παραμείνει ως το τέλος της σαιζόν μαζί και με τον προπονητή Χίζι Κανγκ! Η Σενούα δεν είναι άγνωστη στον Κοκότοβιτς, αφού επιστρέφει ξανά έπειτα από το 2008 στον πάγκο της. Την Κυριακή (26/6) μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Σανγκάης που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

"Μας έπαιζαν με σημαδεμένη τράπουλα!"

Μόνο αδιάφορο δεν αφήνουν τον Πέτρο Θεοδωρίδη όλα όσα αναγράφονται στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και αφορούν τη δική του ομάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός όχι μόνο έχει εστιάσει στους διαλόγους που έχουν να κάνουν με τις αναμετρήσεις των "λιονταριών" με την Καβάλα (εκτός έδρας, 0-0), τον Αστέρα Τρίπολης (εντός έδρας, 0-1) και τον Ολυμπιακό Βόλου (εκτός έδρας, 3-0), αλλά σκοπεύει να φέρει το θέμα στην ερχόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, την Τρίτη 28/6, και να ζητήσει να μην επικυρωθεί η τελική βαθμολογία μέχρις ότου ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.
Kατ' αρχήν, σχολιάζοντας στο Sport24.gr όλα όσα αναγράφονται στη δικογραφία ότι ακούγονται στις κασέτες, είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης:
"Στην περίπτωση του αγώνα με την Καβάλα αυτό που έχω να πω είναι ότι την εποχή που έγινε εμείς πηγαίναμε να σωθούμε και θέλαμε τη νίκη, ενώ οι αντίπαλοι ήθελαν βαθμούς για να έχουν ελπίδες να βγούνε στην Ευρώπη. Άρα και οι δύο θέλαμε να κερδίσουμε. Αν μας "έστησαν", τι να πω; Όταν παίζεις με έναν από τους επικεφαλής όλης αυτής της υπόθεσης, όπως φέρεται να είναι ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Εγώ ξέρω ότι δεν πουλήσαμε παίκτη μας, τον Γιώργο Γεωργιάδη, μέσα στο χειμώνα, έναντι 700.000 ευρώ που είχαμε πρόταση, για να παλέψουμε για τη σωτηρία μας".

Πιλάβιος: "Εντάξει, θα τους πω εγώ"- Διάλογος πριν το Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Την 3-3-2010, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) τηλεφωνεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή ΠΙΛΑΒΙΟ (Σ) και αναφέρουν τα εξής:
«Σ: Ναι...
Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;
Σ: Όχι, δε μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...
Α:  Εγώ δε στον είπα;
Σ: Δε μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.
Α Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;
Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!
Α Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!
Σ: Εντάξει Έγινε. Θα τους πω εγώ, Εντάξει;

«Ακόμα και υποβιβασμός...»

Ορατό είναι το ενδεχόμενο του υποβιβασμού για όσες ομάδες εμπλέκονται στα στημένα ματς, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο gazzetta.gr ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος.
Να πέσουν ποινές αν πρέπει, γιατί τα αθλητικά δικαστήρια χαιδεύουν!
Πέρα από την ποινική πλευρά της υπόθεσης του βρόμικου κυκλώματος υπάρχει και η πειθαρχική, τόσο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο πόρισμα με τα 83 άτομα, όσο και για τις ομάδες τους. Για αυτήν είναι υπεύθυνος ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, που μίλησε στο gazzetta.gr.
«Από ό,τι ακούω, υπάρχουν πέντε αδικήματα για κακουργήματα και τέσσερα για πλημμελήματα. Εμείς δεν ασχολούμαστε με την απάτη, αλλά με τις πειθαρχικές παραβάσεις, οι οποίες αφορούν στη δωροδοκία και στη συμμετοχή στο παράνομο στοίχημα. Βέβαια μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει κάποιο αντίγραφο, άρα για όσα σας λέω είναι βάσει της πληροφόρησης από τις εφημερίδες».

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

"Μετά μου είπε ο Αλεξανδρίδης"-Διάλογος για το Βισαλτιακός-Ατρόμητος

Στη συνέχεια, 17-2-2011, περί ώρα 14:18 ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΤΣΗΣ(Α) καλεί τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΒΑΝΤΙΑ(Δ):
....(Προηγείται κουβέντα για το ΑΕ Ποντίων-Αετός Σκύδρας)
Δ: Τι να, άμα οι άλλοι κάθησαν μόνοι τους το έβγαλαν το όβερ. Τι να πάρει η Κατερίνη; Δε χρειάζεται άλλη ομάδα.
Α: Τώρα δε πήρανε, τώρα για να μπεις και αν το κάνανε.
Δ: Α, έτσι εντάξει, ναι. Η ομάδα που θα κερδίσει, δηλαδή, εμείς που λέγαμε να κάνουμε τη Νιγρίτα, τότε Ατρόμητος και μετά τα λέμε εκ των υστέρων με τον Αλεξανδρίδη και μου λέει είσαι μ...., δε προσπάθησες να με βρεις; Δε θα λέγαμε τίποτα στον Ατρόμητο. Όλη τη δουλειά θα την έκανε η Νιγρίτα. Θα κάτσεις, θα χάσεις και θα φας τρία γκολ. Ο Ατρόμητος τι να κάνει, να πάρει λεφτά; Παράδειγμα σου λέω τώρα. Σε μια τέτοια περίπτωση.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΡΙΣΜΑ-ΣΕΛΙΔΑ 60

"Το έστησε Χ το ματς ρε"-Ο διάλογος για το Καβάλα-Πανσερραϊκός

Τέλος, την 19-2-2011 ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ(Α) συνομιλεί με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΗ(Δ), παράγοντας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και σχολιάζουν τον αγώνα "ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ" ο οποίος διεξήχθη την 19-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0 αναφέροντας ότι ήταν στημένος να λήξει ισοπαλία, όπως και συνέβη:
Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε.  Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.
Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μαλάκες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ....με.
Δ: Δηλαδή τον π..., δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).
Α: Τέλος πάντων, γ....τα. Θα τα πούμε.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΣΕΛΙΔΑ 104

ΣΧΟΛΙΟ: Βασικά ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου φέρεται να είναι ο Γιάννης και όχι ο Δημήτρης Κόντης όπως αναφέρεται στο πόρισμα αν και ο ίδιος το αρνείται και γνώμη μου είναι πως η συζήτηση είναι πολύ καφενειακή για να αποτελέσει ακόμα και ένδειξη. Και ναι, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια με απόδοση 1,20-1,30 ίσως και να είσαι...

Πέτρο, ο Αχιλλέας τα σπόρια τα έταξε άλλου! Συνομιλία για το Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης

wO ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ απευθύνεται στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ για "βοηθεια" και την 20-2-2011. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει στον αγώνα με τις Σέρρες λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ θα σε βοηθήσω στον αγώνα με τις Σέρρες αλλά να μείνει μεταξύ μας αδερφέ για να μην εκτεθώ" και ότι θα στείλει τον "Γιώργο" στον "Βαγγέλη" να δει τι μπορεί να κάνει ενώ την 24-2-2011 ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ(Δ) επικοινωνεί ξανά με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ(Α) και του λέει τα εξής:
Α: Έλα Δημήτρη
Δ: Τι κάνεις Αχιλλέα;
Α: Καλά, μίλησα με τον Γιώργο, να μη μιλάμε
Δ: Ναι
Α: Εντάξει, δεν και αύριο το πρωί περιμένω μια απάντηση από ένα άτομο, αν γίνει καλώς, να μη σας κοροϊδεύω, εγώ δεν είμαι τέτοιο πράγμα.
Δ: Ναι ρε παιδί μου αλλά θέλω να το δουμε, με τα σιδερικά, με τα σιδερικά τι θα γίνει;
Α: Ναι, ναι είπαμε, αυτός είναι δεδομένο. Θα παίξει του το είπα και του Γιώργου. 50-50 και όλα τα σπόρια θα τα πάρετε εσείς. Μιλήσαμε.
Δ: Η κλειδαριά από πάνω;
Α: Γελάει. Λοιπόν Δημήτρη άστο τώρα από το τηλέφωνο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Έχεις το λόγο μου ετσι;
Δ: Για κοίτα σε παρακαλώ εκεί πέρα μπας και κάνουμε τίποτα.
Α:Εντάξει, εντάξει. Σημαντικό για σένα αυτό.
Δ: Ναι, αυτό είναι κλειδί και για μένα.
Α: Εντάξει Δημήτρη μου, όλα να πάνε καλά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΕΛΙΔΑ 48

ΣΧΟΛΙΟ: Και ωρυόταν ο Μπάκος στα δημοσιογραφικά! Ηρέμησε Δημήτρη, αφού τα σπόρια δικά σου ήταν. Για την ιστορία ο αγώνας είχε λήξει 0-1 με γκολ πέναλτι του Ροτζέριο στο 19΄.

"Θα παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ"

Αυτό λέει εδώ και καιρό στους συνεργάτες του ο Πέτρος Θεοδωρίδης και το πιστεύει ακράδαντα. Το σκάνδαλο που ξέσπασε εδώ και ημέρες ενισχύει την άποψη του αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η υπόθεση να φτάσει στο τέλος, να υπάρξει τιμωρία ομάδων και σε συνδυασμό με τους υποβιβασμούς που θα υπάρξουν λόγω των ασφαλιστικών-φορολογικών ενημεροτήτων, να γίνει μια πλήρης αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών. Πολύ καλό για να είναι αληθινό βέβαια για επίπεδο Ελλάδας αλλά με την ορμή των εξελίξεων τα πάντα είναι ανοιχτά.

Θεοδωρίδης: "Ευκαιρία για κάθαρση"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά από όσα συνέβησαν στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και τόνισε πως οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν ''ευκαιρία για κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Ή τώρα ή ποτέ'' είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε πως δεν αποτέλεσαν έκπληξη για τον ίδιο αυτές οι εξελίξεις, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το εάν θα υπάρξουν οι ανάλογες τιμωρίες.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Άλλο να το φανταζεσαι και άλλο να το διαβάζεις...

Πάρτε… βαθιά ανάσα και διαβάστε κάποιους από τους διαλόγους του coriopolis:
Πηγή: sportdog.gr

Ενδείξεις αλλοίωσης για το Καβάλα-Πανσερραϊκός και άλλους εννέα αγώνες

Ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος σε δέκα ακόμα αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το 2011 προκύπτουν από τις έρευνες.
Οι δέκα αυτές αναμετρήσεις είναι οι ακόλουθες:
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2, στις 3/2/2011
ΠΑΣ Γιάννινα-Αγροτικός Αστέρας 1-0, στις 5/2/2011
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου 1-0, στις 13/2/2011
Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας 2-1, στις 14/2/2011
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0, στις 19/2/2011
Απόλλωνας Καλαμαριάς-Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1, στις 27/2/2011
Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός 3-0, στις 19/3/2011
Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς 4-0, στις 27/3/2011
ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0, στις 28/3/2011
Ηλιούπολη-Εθνικός Πειραιώς 0-0, στις 8/5/2011
Στο πόρισμα καταγράφεται, επίσης, διάλογος μεταξύ ποδοσφαιριστή και άλλου ατόμου πριν από τον αγώνα Άρης-Μάντσεστερ Σίτι (Europa League, 15/02/2011), στον οποίο εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς θα έκαναν τη σέντρα της έναρξης, που έδινε απόδοση 1.90!

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Ψωμιάδης μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα έλεγε..."Γαλλικά" στους παίκτες του Πανσερραϊκού: "Φάγατε 4 στη Κέρκυρα και ήρθατε ανοίξατε τα μάτια σας εδώ $%#&*@#".

πηγή: onsports.gr

Aυτά βλέπει και...φουντώνει

Η Καϊζερσλάουτερν ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Kώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να βάζουν στα ταμεία τους 800.000 ευρώ και τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 200.000 ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους. Αυτά βλέπει ο Πέτρος Θεοδωρίδης και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. 26 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκ και κύπελλο και 1 γκολ είναι όσα έχει να επιδείξει η ποδοσφαιρική καριέρα του 19 χρονου μεσοεπιθετικού. Δικαιολογημένα άρα λέει ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού: Έχω τον Ανάκογλου που είναι τρεις χρονιές στο προσκήνιο, έχει 50 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκ, Β΄ Εθνική και κύπελλο, έχει βάλει 4 γκολ, θεωρείται μεγάλο ταλέντο στη θέση του, έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές ομάδες και περιμένω...Έχω τον Γεωργιάδη που είναι 23 χρονών, παίζει σε μια θέση που δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Έλληνες, έχει 107 συμμετοχές, έχει 18 γκολ είναι διεθνής με Ελπίδων και Ανδρών και περιμένω...
Μάλλον για αυτό όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να προωθεί περισσότερο τους παίκτες στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα τα χρήματα που θέλει δε πρόκειται να τα πάρει.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θα σκίσουν το manual; *

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 Τα 83 ονόματα της εισαγγελικής λίστας για τα «στημένα» 
Τα ονόματα, που σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 34 ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ο ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 43 ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΙΔΗΓΙΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΕΥΘΥΜΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ(ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΑΡΗΧΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)

Όλα τα ονόματα είχαν γίνει γνωστά από χθες, αλλά πλέον είναι και επίσημο,  απλώς προστέθηκαν ακόμα δύο ονόματα στη λίστα. Το ένα είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, για παραβίαση του νόμου περί ντόπινγκ.
Το άλλο είναι του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας, Αντώνη Αγγελόπουλου, ο οποίος συνομιλεί για στοιχηματισμό με τον μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης, Γιώργο Τσακογιάννη.
Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα και επίσημα:
Άσκηση ποινικής δίωξης για α) δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, στους κάτωθι:
1. Θωμάς Μητρόπουλος
2. Ιωάννης Κομπότης
3. Σπυρίδων Καλογιάννης
4. Αντώνιος Μανίκας
5. Ευάγγελος Κιοτζένης
6. Αγγελος Τραυλός
7. Γεώργιος Πουλόπουλος
8. Ευστάθιος Προβατίδης
9. Πέτρος Ρουτζιέρης
10. Τάκης Γιαννόπουλος
11. Γεώργιος Μποροβήλος
12. Δημήτρης Μπάκος
13. Ιωάννης Ναυρινιάδης
14. Βασίλειος Αδαμάκης
15. Ιωάννης Αρφάνης
16. Αθανάσιος Γιάχος
17. Γεώργιος Λιμπάντσης
18. Περικλής Αμανατίδης
19. Πάυλος Δήμος
20. Παναγιώτης Σπάρταλης
21. Γεώργιος Σαλαμαστράκης
22. Χοσέ Λουίς Ρέγες
23. Μαρσέλο Γκούτμαν
24. Ιωάννης Τσιγιάννης
25. Δημήτρης Καλόπουλος
26. Σπυρίδων Τρύφωνας
27. Ακης Πάσσαρης
28. Γεώργιος Χριστοβασίλης
29. Γεώργιος Γρηγορόπουλος
30. Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης
31. Ιωάννης Σπάθας

Διαβούλευση για το αίτημα του Γαζώρου

Το αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για "μετακόμιση" στο Δημοτικό γήπεδο και..."συγκατοίκιση" με τον Πανσερραϊκό τη σαιζόν 2011-12 συζητήθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σερρών χωρίς ωστόσο να βγει κάποια απόφαση. Τέθηκαν επί τάπητος από τη μια και την άλλη πλευρά τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου εγχειρήματος και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν ως "εμπόδια", 1)Το θέμα των αποδυτηρίων, 2) Η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου και 3) Η αντίδραση του κόσμου για τη φυσική έδρα της ομάδας. Βέβαια ο Εθνικός Γαζώρου από τη πρώτη στιγμή έχει διαμηνύσει πως θα γίνουν ξεχωριστά αποδυτήρια σε χώρο του γηπέδου, θα συντηρεί σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο ενώ όσον αφορά τον κόσμο, "τρέχει" η ψηφοφορία στο "pestoagorimou". Παράλληλα η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού "RED LIONS" με επιστολή που έστειλε στον Αθλητικό οργανισμό έκανε γνωστό πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του γηπέδου από τον Εθνικό Γαζώρου ΕΦΟΣΟΝ δε δημιουργεί πρόβλημα στον Πανσερραϊκό. Πάντως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει μια διαβούλευση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για να παρθεί απόφαση. Αναμένεται να κληθεί εκπρόσωπος από τον Εθνικό Γαζώρου, από τον Πανσερραϊκό και από τους δύο συνδέσμους.

Φωτό-πηγή: serresgoal.gr

Πρόταση της Κέρκυρας για Ζιαμπάρη!

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ακούστηκε και να γράφτηκε πως ο Νίκος Ζιαμπάρης βρίσκετε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη που έχει εκφράσει θεωρητικό ενδιαφέρον, αλλά η πρόταση που υπάρχει στην Ηράκλεια είναι από αλλού. Συγκεκριμένα η Κέρκυρα είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από διοικητικούς κύκλους έχει καταθέσει πρόταση στον Μέγα για την απόκτηση του παίκτη ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως εκπαιδευόμενος από τον Μέγα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις γύρω από το θέμα του 20χρονου κεντρικού αμυντικού.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ανασυγκρότηση και επιστροφές στο Δ.Σ

Αφού το θέμα προπονητή έκλεισε με την πρόσληψη του Γιόσου Ουρίμπε που σημάνει ταυτόχρονα και την έναρξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο Πέτρος Θεοδωρίδης στρέφει το ενδιαφέρον και στο διοικητικό κομμάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ το οποίο βέβαια μετρά ήδη αρκετές απώλειες. Το νέο Δ.Σ θα έχει στη σύνθεση του λίγα άτομα και πολύ πιθανόν θα έχει και επιστροφές ανθρώπων που έχουν διατελέσει και στο παρελθόν μέλη του.

Στις 400.000 ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ - Γεωργιάδης: "Όντως υπάρχει διαφορά στην πρόταση"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν χθες νέα επαφή με τον Πανσερραϊκό ανεβάζοντας την προσφορά τους στις 400.000 ευρώ και περιμένουν την απάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη. Αύριο θα γίνει το νέο ραντεβού σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι δύο πλευρές. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στο novasports.gr, ανέφερε πως τα μηνύματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής είναι απολύτως θετικά και εντός των ημερών η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί: «Βρίσκεται σε ένα καλό σημείο το θέμα της μετεγγραφής. Τα πράγματα είναι θετικά και ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν τη "χρυσή τομή" για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα έχουμε νεότερα. Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Πρώτα θα τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και μετά θα μιλήσω εγώ με την ΑΕΚ». Για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη είπε:
«Αυτά δεν μπορώ να τα κρίνω εγώ, αλλά αν συγκρίνω τις προτάσεις του Δεκεμβρίου με αυτή του καλοκαιριού σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η τωρινή πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη και για αυτό το λόγο ο κ. Θεοδωρίδης αντιδρά».

Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία - "Κλειδώνει" το τεχνικό τιμ

Μετά την έλευση του Γιόσου Ουρίμπε αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, διαδικαστικά και μή. Ο Ισπανός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 15 ή 16 Ιουλίου γιατί στις 18 αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία. Λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας εκεί όπου για ακόμα μια χρονιά θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μείνουν για περίπου 15 ημέρες στην περιοχή και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται στην περιοχή. Έτσι και αλλιώς ο 42χρονος προπονητής έχει ζητήσει η όλη προετοιμασία να διαρκέσει περίπου 50 ημέρες προκειμένου να φέρει την ομάδα στα επίπεδα που θέλει.
Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού τιμ, ο Παύλος Δημητρίου θα παραμείνει πιθανότατα ως βοηθός, ο Σάκης Παντελίδης ως γυμναστής ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχει νέος προπονητής τερματοφυλάκων.  Μάλιστα είχε σήμερα και την πρώτη του γνωριμία με τους προαναφερόμενους. Επίσης το λογικό είναι να βρεθεί και ένας μεταφραστής ο οποίος θα βοηθά τον Ουρίμπε στη συνεργασία του με ποδοσφαιριστές, διοίκηση αλλά και τα Μ.Μ.Ε.

Ουρίμπε: "24 ώρες την ημέρα για τον Πανσερραϊκο"- "Ισπανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι για μεταγραφή"

Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών μίλησε σήμερα ο Γιόσου Ουρίμπε εξηγώντας τους λόγους του ερχομού του στην Ελλάδα αλλά και το πλάνο του ενώ ζήτησε στήριξη μέχρι..."θανάτου". Ο 42χρονος προπονητής που ξεναγήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τη βοήθεια του μεταφραστή, Γιάννη Κιορίδη, ανέλυσε τις σκέψεις του για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά μίλησε και για τη δική του φιλοσοφία, δηλώνοντας ικανοποιημένος από όσα είδε μέχρι τώρα:
«Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και οι άνθρωποι του κλαμπ και ο κόσμος. Είναι μια ομάδα με ιστορία και μεγάλες απαιτήσεις. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια στην Ισπανία. Ήθελα να κάνω το βήμα. Μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, μίλησα με τους ανθρώπους, είδα ότι υπάρχει δέσιμο και σοβαρότητα και πήρα την απόφαση να έρθω».

Αδαμίδης: "Δε θα ξηλωθούμε για κανέναν"

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ που βρέθηκε στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της προώθησης του πλάνου των Supporters μίλησε για την περίπτωση Γεωργιάδη λέγοντας: "Ο Γεωργιάδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, κάναμε μία πρόταση, αν ο κ. Θεοδωρίδης δεν τη δεχτεί προχωράμε παρακάτω. Δεν θα ξηλωθούμε για κανέναν".

Kάστρο: "Όπως στον Πανσερραϊκό...πουθενά"

Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του FACEBOOK o Σέζαρ Κάστρο θέλησε να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στους φίλους του Πανσερραϊκού καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.  To μήνυμα του αμυντικού χαφ από τη Βενεζουέλα είναι: "Θέλω πάνω από όλα να πω ευχαριστώ για όλο τον κόσμο στις Σέρρες. Δε έχω λόγια για να πω πως πέρασα εκεί. Ήμουν δύο χρόνια Σέρρες και ένιωσα όπως στην πόλη μου. Περάσαμε καλές και κακές στιγμές αλλά κρατάω τις καλές. Περιμένω κάποια στιγμή να γυρίσω και να παίξω ξανά στον Πανσερραϊκό γιατί όπως εκεί, δεν υπάρχει αλλού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Σας γράφει ένα λιοντάρι από την καρδιά του...".


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Επαγγελματίες οι Δ. Τριανταφύλλου και Τσαούσης

Στην επαγγελματική ομάδα του Πανσερραϊκού ανήκουν πλέον οι Αντώνης Τσαούσης και Δαμιανός Τριανταφύλλου(φωτό και οι δύο) καθώς υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια που τους "δένουν" με τους "ερυθρόλευκους" ως τον Ιούνιο του 2016. Έτσι οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προστίθενται στη λίστα όλων αυτών που τα τελευταία χρόνια έχουν προαχθεί από την U20 στην πρώτη ομάδα με την ελπίδα να καθιερωθούν και να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Ο 19χρονος Αντώνης Τσαούσης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ και έκανε καλές εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τον Δαμιανό Τριανταφύλλου είναι δίδυμος αδερφός του Κώστα που είναι ήδη επαγγελματίας και ανήκει στην ομάδα Νέων από την πρώτη στιγμή της υπάρξης της. Είναι επίσης 19 χρονών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ ενώ με ευχέρεια όπως έδειξε και στην ομάδα νέων αγωνίζεται και στο κέντρο της άμυνας.

Φώτο-πηγή: serresgoal.gr

Έφτασε ο Ουρίμπε - "Τα πάντα για την άνοδο" είπε ο Ισπανός

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Γιόσου Ουρίμπε, ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκός. Ο Ισπανός τεχνικός λίγο μετά τις 18:00 έφτασε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με πτήση από το Οβιέδο και μέσω Βαρκελώνης και Αθήνας και εκεί τον υποδέχθηκε το "pestoagorimou", ο μάνατζερ του, ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Γιάννης Μπιτζίδης αλλά και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε από Σέρρες, Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα. Ο 42χρονος προπονητής που ήρθε προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του αλλά και να "τρέξει" τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο τη δουλειά που θα φέρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ:
"Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια πολύ σοβαρή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την επαναφέρουμε στη Σούπερ Λίγκ. Μπορώ να υποσχθεώ πολύ δουλειά. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι μεγάλες αλλά θα κάνω τα πάντα για να πάμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Δε με φοβίζει τίποτα. Υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών που θα εξετάσουμε να έρθουν όχι μόνο από την Ισπανία αλλά και από άλλες χώρες. Παίκτες με ποιότητα που θα βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας αλλά όλα αυτά αφού μιλήσουμε με τον πρόεδρο και μετά". 
Ο Γιόσου Ουρίμπε είχε αμέσως μετά ραντεβού με τον Πέτρο Θεοδωρίδη ενώ αργά το βράδυ αναμένεται Σέρρες προκειμένου να διανυκτερεύσει. Αύριο θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις ενώ είναι ανοιχτό αν θα γίνει αύριο ή άλλη ημέρα η παρουσίαση του καθώς θα μείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Παραμένει στο Σιδηρόκαστρο ο Γάδος

Με το Νίκο Γάδο στο τιμόνι θα συνεχίσει και στη Δ΄ Εθνική ο Εθνικός Σιδηροκάστρου. Αυτή την  απόφαση  πήρε στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ του Εθνικού Σιδηροκάστρου.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδος κ. Γάδο Νικόλαο, ο οποίος θα καθίσει για τρίτη συνεχή χρονιά στο πάγκο της ομάδας μας. Από την Δευτέρα παίρνουν σειρά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σίγουρα συναντηθήκατε;

Την ώρα που ο Πέτρος Θεοδωρίδης λέει όλα αυτά περί εξευτελιστικής πρότασης κλπ, ο Σταύρος Αδαμίδης σε πλαίσιο εκδήλωσης των supporters στην Κομοτηνή είπε: "Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή που να μας κάνει να κινηθούμε για την απόκτηση του πέραν του Γεωργιάδη για τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο"!!! Άντε τώρα να βγάλεις άκρη

"Πολλά προβλήματα έχω μέσα στο μυαλό μου"

Οι συνεντέυξεις του Πέτρου Θεοδωρίδη διαδέχονται η μια την άλλη με κυρίαρχο θέμα βέβαια αυτό του Γεωργιάδη αλλά στον sentra fm μίλησε και για τον υποβιβασμό: "Ο υποβιβασμός φέρνει προβλήματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το υπάρχον ρόστερ, γιατί αλλάζει ο προγραμματισμός. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες. Τα προβλήματα είναι πολλά. Πιστεύω ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν αμυντικό. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν λειτούργησε. Έχουμε χάσει τόσα ματς στο γήπεδό μας. Ο Πανσερραϊκός έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και δεν κοιτούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Έπαιζε ανοικτά αλλά δυστυχώς αυτό το ποδόσφαιρο δεν εκτιμήθηκε".

ΣΧΟΛΙΟ: Η βαθμολογία δε βγαίνει από κριτική επιτροπή, ούτε ψηφίζει ο κόσμος με sms για να εκτιμήσει ότι ο Πανσερραϊκός έπαιζε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...χρόνια τώρα.

"Σίριαλ" Γεωργιάδη: Το παρασκήνιο της συνάντησης, οι νέες δηλώσεις και η "πρόταση" για...Μανωλά!

Μοιάζει σχεδόν σίγουρα ότι η υπόθεση πώλησης του Γιώργου Γεωργιάδη δε θα τελειώσει έτσι απλά και θα εξελιχθεί σε σίριαλ. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και τα μέχρι τώρα δεδομένα μετά και τη χθεσινή συνάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη με τους Σταύρο Αδαμίδη και Βασίλη Δημητριάδη στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί χθες να διέρρευσε λίγο-πολύ η πρόταση της μιας πλευράς και η αντιπρόταση της άλλης αλλά σήμερα αρχίζουν να βγαίνουν και λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού σε όποιον επικοινώνησε μαζί του χαρακτήρισε την πρόταση υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και...εξευτελιστική, σε σημείο που έφτασε να πει..."καλύτερα να φύγει τσάμπα του χρόνου". Σήμερα υπάρχουν και νέες δηλώσεις του στην "ΕΞΕΔΡΑ" στις οποίες αναφέρει: "Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα. Σαν λέω όμως ότι είναι μια πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ από την πλευρά μου δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Πραγματικά θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το συγκεκριμένο σκεπτικό. Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν".
Η αλήθεια είναι ότι και οι "κιτρίνομαυροι" δε πρέπει να πίστευαν και με ιδιαίτερη θέρμη ότι με τα όσα είχαν να προσφέρουν θα έπειθαν από τη πρώτη στιγμή τον Θεοδωρίδη. Η πρόταση της ΑΕΚ βασικά ήταν 250.000 ευρώ που έφταναν τις 300.000 με κάποια μπόνους, ένα φιλικό και τρεις δανεικοί παίκτες από λίστα στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν τα ονόματα των Ρίκκα, Αργυρίου, Ματεντζίδη και Αγκιρίμπα που έπαιξε φέτος στον Διαγόρα.
Στο άκουσμα της πρότασης ο Θεοδωρίδης φέρεται να είπε: "Εσείς πέρυσι δώσατε 400.000 ευρώ για τον Αργυρίου και μου ζητάτε τον Γεωργιάδη που παίζει τόσα χρόνια και είναι και διεθνής με 250.000 ευρώ;".
Από την άλλη ο Γεωργιάδης έκανε νέες δηλώσεις στην "Ώρα για σπορ" μιλώντας και πάλι για το "θερμό" ενδιαφέρον της ΑΕΚ: "Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο τέλος κι αν θα προκύψουν άλλες προτάσεις. Αυτό που ξέρω είναι πως το ενδιαφέρον αυτό σίγουρα θα μετρήσει για μένα στην τελική μου επιλογή. Εγώ θέλω να παίζω και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η ΑΕΚ είναι η ιδανικότερη επιλογή για να πετύχω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι στις Σέρρες και περιμένω. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είμαι διακοπές αλλά είμαι εδώ και περιμένω. Ανυπομονώ. Μακάρι να πάνε όλα καλά".
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου η εφημερίδα «ΓΑΤΑ» σήμερα αναφέρει πως αν η ΑΕΚ επιμείνει στη συγκεκριμένη πρόταση τότε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα προσφέρει 300.000 για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά!
Το θέμα είναι πως όσο περνούν οι ημέρες δεν αποκλείεται να μπουν δυνατά στο "παιχνίδι" διεκδίκησης ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" με την επικείμενη πώληση του Σισέ θα βάλουν λεφτά στα ταμεία και θα έχουν άνεση να διαπραγματευτούν έχοντας εκφράσει την πρόθεση τους για απόκτηση του παίκτη από τον Γενάρη, ενώ το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση πώλησης του Βιεϊρίνια. Μάλιστα η "ΓΑΤΑ" αναφέρει πως υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού Θεοδωρίδη-Ζαγοράκη που αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.