Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Έφτασε ο Ουρίμπε - "Τα πάντα για την άνοδο" είπε ο Ισπανός

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Γιόσου Ουρίμπε, ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκός. Ο Ισπανός τεχνικός λίγο μετά τις 18:00 έφτασε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με πτήση από το Οβιέδο και μέσω Βαρκελώνης και Αθήνας και εκεί τον υποδέχθηκε το "pestoagorimou", ο μάνατζερ του, ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Γιάννης Μπιτζίδης αλλά και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε από Σέρρες, Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα. Ο 42χρονος προπονητής που ήρθε προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του αλλά και να "τρέξει" τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο τη δουλειά που θα φέρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ:
"Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια πολύ σοβαρή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την επαναφέρουμε στη Σούπερ Λίγκ. Μπορώ να υποσχθεώ πολύ δουλειά. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι μεγάλες αλλά θα κάνω τα πάντα για να πάμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Δε με φοβίζει τίποτα. Υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών που θα εξετάσουμε να έρθουν όχι μόνο από την Ισπανία αλλά και από άλλες χώρες. Παίκτες με ποιότητα που θα βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας αλλά όλα αυτά αφού μιλήσουμε με τον πρόεδρο και μετά". 
Ο Γιόσου Ουρίμπε είχε αμέσως μετά ραντεβού με τον Πέτρο Θεοδωρίδη ενώ αργά το βράδυ αναμένεται Σέρρες προκειμένου να διανυκτερεύσει. Αύριο θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις ενώ είναι ανοιχτό αν θα γίνει αύριο ή άλλη ημέρα η παρουσίαση του καθώς θα μείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου