Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

"Το έστησε Χ το ματς ρε"-Ο διάλογος για το Καβάλα-Πανσερραϊκός

Τέλος, την 19-2-2011 ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ(Α) συνομιλεί με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΗ(Δ), παράγοντας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και σχολιάζουν τον αγώνα "ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ" ο οποίος διεξήχθη την 19-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0 αναφέροντας ότι ήταν στημένος να λήξει ισοπαλία, όπως και συνέβη:
Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε.  Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.
Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μαλάκες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ....με.
Δ: Δηλαδή τον π..., δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).
Α: Τέλος πάντων, γ....τα. Θα τα πούμε.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΣΕΛΙΔΑ 104

ΣΧΟΛΙΟ: Βασικά ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου φέρεται να είναι ο Γιάννης και όχι ο Δημήτρης Κόντης όπως αναφέρεται στο πόρισμα αν και ο ίδιος το αρνείται και γνώμη μου είναι πως η συζήτηση είναι πολύ καφενειακή για να αποτελέσει ακόμα και ένδειξη. Και ναι, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια με απόδοση 1,20-1,30 ίσως και να είσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου