Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Διαβούλευση για το αίτημα του Γαζώρου

Το αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για "μετακόμιση" στο Δημοτικό γήπεδο και..."συγκατοίκιση" με τον Πανσερραϊκό τη σαιζόν 2011-12 συζητήθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σερρών χωρίς ωστόσο να βγει κάποια απόφαση. Τέθηκαν επί τάπητος από τη μια και την άλλη πλευρά τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου εγχειρήματος και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν ως "εμπόδια", 1)Το θέμα των αποδυτηρίων, 2) Η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου και 3) Η αντίδραση του κόσμου για τη φυσική έδρα της ομάδας. Βέβαια ο Εθνικός Γαζώρου από τη πρώτη στιγμή έχει διαμηνύσει πως θα γίνουν ξεχωριστά αποδυτήρια σε χώρο του γηπέδου, θα συντηρεί σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο ενώ όσον αφορά τον κόσμο, "τρέχει" η ψηφοφορία στο "pestoagorimou". Παράλληλα η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού "RED LIONS" με επιστολή που έστειλε στον Αθλητικό οργανισμό έκανε γνωστό πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του γηπέδου από τον Εθνικό Γαζώρου ΕΦΟΣΟΝ δε δημιουργεί πρόβλημα στον Πανσερραϊκό. Πάντως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει μια διαβούλευση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για να παρθεί απόφαση. Αναμένεται να κληθεί εκπρόσωπος από τον Εθνικό Γαζώρου, από τον Πανσερραϊκό και από τους δύο συνδέσμους.

Φωτό-πηγή: serresgoal.gr

5 σχόλια:

  1. Oi sindesmoi tou Panserraikou na ksipnisoun kai na asxoli8oun me ta shmantika problhmata tis omadas kai oxi me afta ta anousia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία δουλειά δεν έχουν οι σύνδεσμοι αναφορικά με το θέμα του γηπέδου. Ούτε υπέρ, ούτε κατά, παρά μόνο φιλολογικά κι ατομικά. Ο Μέγκλας φρόντιζε το γήπεδο ως τώρα κι υποσχέθηκε να συνεχίσει κι ως παράγοντας του Γαζώρου. Αποδυτήρια στήνονται εύκολα και το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Δε μπορεί να μας πέφτει λόγος για το γήπεδο, από τη στιγμή που η ΠΑΕ κι η ΕΛ.ΑΣ. βάλανε κάθε γενίτσαρο στο γήπεδο μας πολλάκις φέτος...κι ακόμα και στη θύρα 5. Είναι αργά για ψευτομαγκιές από τους οργανωμένους! Μόνο διπλωματικά παιχνιδάκια μπορεί να αποφέρει η τοποθέτησή τους απέναντι στο γηπεδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΑΖΩΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ Μ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Siga ta aimata. Bazei mesa olous toys "serraious" me tis omades tous kai den afinoume mia serraiki na paiksei? Xalarose megale kai des tin omada kai ti ginetai me paiktes klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι μέλος των Red Lions , παιδιά ο σύνδεσμος δεν έκανε τίποτε παραπάνω από αυτό που του ζητήθηκε , δηλ να καταθέσει επίσημα την άποψη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή