Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στις 400.000 ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ - Γεωργιάδης: "Όντως υπάρχει διαφορά στην πρόταση"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν χθες νέα επαφή με τον Πανσερραϊκό ανεβάζοντας την προσφορά τους στις 400.000 ευρώ και περιμένουν την απάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη. Αύριο θα γίνει το νέο ραντεβού σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι δύο πλευρές. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στο novasports.gr, ανέφερε πως τα μηνύματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής είναι απολύτως θετικά και εντός των ημερών η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί: «Βρίσκεται σε ένα καλό σημείο το θέμα της μετεγγραφής. Τα πράγματα είναι θετικά και ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν τη "χρυσή τομή" για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα έχουμε νεότερα. Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Πρώτα θα τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και μετά θα μιλήσω εγώ με την ΑΕΚ». Για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη είπε:
«Αυτά δεν μπορώ να τα κρίνω εγώ, αλλά αν συγκρίνω τις προτάσεις του Δεκεμβρίου με αυτή του καλοκαιριού σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η τωρινή πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη και για αυτό το λόγο ο κ. Θεοδωρίδης αντιδρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου