Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

"Σίριαλ" Γεωργιάδη: Το παρασκήνιο της συνάντησης, οι νέες δηλώσεις και η "πρόταση" για...Μανωλά!

Μοιάζει σχεδόν σίγουρα ότι η υπόθεση πώλησης του Γιώργου Γεωργιάδη δε θα τελειώσει έτσι απλά και θα εξελιχθεί σε σίριαλ. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και τα μέχρι τώρα δεδομένα μετά και τη χθεσινή συνάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη με τους Σταύρο Αδαμίδη και Βασίλη Δημητριάδη στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί χθες να διέρρευσε λίγο-πολύ η πρόταση της μιας πλευράς και η αντιπρόταση της άλλης αλλά σήμερα αρχίζουν να βγαίνουν και λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού σε όποιον επικοινώνησε μαζί του χαρακτήρισε την πρόταση υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και...εξευτελιστική, σε σημείο που έφτασε να πει..."καλύτερα να φύγει τσάμπα του χρόνου". Σήμερα υπάρχουν και νέες δηλώσεις του στην "ΕΞΕΔΡΑ" στις οποίες αναφέρει: "Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα. Σαν λέω όμως ότι είναι μια πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ από την πλευρά μου δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Πραγματικά θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το συγκεκριμένο σκεπτικό. Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν".
Η αλήθεια είναι ότι και οι "κιτρίνομαυροι" δε πρέπει να πίστευαν και με ιδιαίτερη θέρμη ότι με τα όσα είχαν να προσφέρουν θα έπειθαν από τη πρώτη στιγμή τον Θεοδωρίδη. Η πρόταση της ΑΕΚ βασικά ήταν 250.000 ευρώ που έφταναν τις 300.000 με κάποια μπόνους, ένα φιλικό και τρεις δανεικοί παίκτες από λίστα στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν τα ονόματα των Ρίκκα, Αργυρίου, Ματεντζίδη και Αγκιρίμπα που έπαιξε φέτος στον Διαγόρα.
Στο άκουσμα της πρότασης ο Θεοδωρίδης φέρεται να είπε: "Εσείς πέρυσι δώσατε 400.000 ευρώ για τον Αργυρίου και μου ζητάτε τον Γεωργιάδη που παίζει τόσα χρόνια και είναι και διεθνής με 250.000 ευρώ;".
Από την άλλη ο Γεωργιάδης έκανε νέες δηλώσεις στην "Ώρα για σπορ" μιλώντας και πάλι για το "θερμό" ενδιαφέρον της ΑΕΚ: "Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο τέλος κι αν θα προκύψουν άλλες προτάσεις. Αυτό που ξέρω είναι πως το ενδιαφέρον αυτό σίγουρα θα μετρήσει για μένα στην τελική μου επιλογή. Εγώ θέλω να παίζω και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η ΑΕΚ είναι η ιδανικότερη επιλογή για να πετύχω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι στις Σέρρες και περιμένω. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είμαι διακοπές αλλά είμαι εδώ και περιμένω. Ανυπομονώ. Μακάρι να πάνε όλα καλά".
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου η εφημερίδα «ΓΑΤΑ» σήμερα αναφέρει πως αν η ΑΕΚ επιμείνει στη συγκεκριμένη πρόταση τότε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα προσφέρει 300.000 για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά!
Το θέμα είναι πως όσο περνούν οι ημέρες δεν αποκλείεται να μπουν δυνατά στο "παιχνίδι" διεκδίκησης ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" με την επικείμενη πώληση του Σισέ θα βάλουν λεφτά στα ταμεία και θα έχουν άνεση να διαπραγματευτούν έχοντας εκφράσει την πρόθεση τους για απόκτηση του παίκτη από τον Γενάρη, ενώ το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση πώλησης του Βιεϊρίνια. Μάλιστα η "ΓΑΤΑ" αναφέρει πως υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού Θεοδωρίδη-Ζαγοράκη που αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου