Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Θεοδωρίδης: "Ευκαιρία για κάθαρση"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά από όσα συνέβησαν στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και τόνισε πως οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν ''ευκαιρία για κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Ή τώρα ή ποτέ'' είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε πως δεν αποτέλεσαν έκπληξη για τον ίδιο αυτές οι εξελίξεις, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το εάν θα υπάρξουν οι ανάλογες τιμωρίες. Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Πέτρου Θεοδωρίδη έχει ως εξής: "Περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις. Πρέπει να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο ή τώρα ή ποτέ.Τα ονόματα που ακούγονται δεν μου λένε κάτι αφού πρέπει πρώτα να δούμε τις αποφάσεις που θα βγουν. Όποιος φταίει πρέπει να πληρώσει.Το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ήδη χαμηλά και τώρα είναι ευκαιρία να πάρει τα πάνω του. Όταν γίνονται τέτοια πράγματα είναι ευκαιρία να γίνει και κάθαρση''.

ΣΧΟΛΙΟ: Στη πορεία του Πέτρου Θεοδωρίδη στον Πανσερραϊκό έχουμε πει πολλές φορές "ναι μεν, αλλά...". Νομίζω ότι όπως και να έχει όλοι λίγο-πολύ αναγνωρίζουμε τα όσα θετικά έχει κάνει, χωρίς να ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα. Βάλαμε παρένθεση στο θέμα των αδειοδοτήσεων που δεν είχε πρόβλημα, παρένθεση στο θέμα των υποχρεώσεων του προς την ομάδα, παρένθεση στις ανόδους και νομίζω πως δικαιούται ακόμα μια. Δε θέλω να φανεί κάπως αυτό και αρχίσουν τα "κοράκια" να λένε περίεργα γιατί έχω πολλούς λόγους να μη το πω και σίγουρα έναν...για να το κάνω. Πρέπει να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Εδώ και δύο χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο πλήττεται από τους στημένους αγώνες και ο Πανσερραϊκός δεν είναι πουθενά. Εδώ και δύο ημέρες ξετυλίγεται το κουβάρι της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτός απλά κοιτάει. Δε ξέρω τι και πως αλλά μπορώ να πω ότι αυτό είναι μαγκιά του. Και μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση που και τι δεν έχουμε μάθει και τι δεν έχουμε διαβάσει. Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζουμε...Θέλω να συμπληρώσω επίσης πως μοιάζει λίγο περίεργο να "επαινείς" το αυτονόητο αλλά σε τέτοιο σημείο που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο μας γίνεται και αυτό.

3 σχόλια:

  1. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ . ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ? ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας ξεφτέλισε όμως η ΠΑΕ του όταν άνοιξε η 5 για να μπουν "άλλοι" πλην ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mas kseftelise polles fores kai den ksexniountai. Kammia anoxi ston Petro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή