Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία - "Κλειδώνει" το τεχνικό τιμ

Μετά την έλευση του Γιόσου Ουρίμπε αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, διαδικαστικά και μή. Ο Ισπανός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 15 ή 16 Ιουλίου γιατί στις 18 αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία. Λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας εκεί όπου για ακόμα μια χρονιά θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μείνουν για περίπου 15 ημέρες στην περιοχή και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται στην περιοχή. Έτσι και αλλιώς ο 42χρονος προπονητής έχει ζητήσει η όλη προετοιμασία να διαρκέσει περίπου 50 ημέρες προκειμένου να φέρει την ομάδα στα επίπεδα που θέλει.
Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού τιμ, ο Παύλος Δημητρίου θα παραμείνει πιθανότατα ως βοηθός, ο Σάκης Παντελίδης ως γυμναστής ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχει νέος προπονητής τερματοφυλάκων.  Μάλιστα είχε σήμερα και την πρώτη του γνωριμία με τους προαναφερόμενους. Επίσης το λογικό είναι να βρεθεί και ένας μεταφραστής ο οποίος θα βοηθά τον Ουρίμπε στη συνεργασία του με ποδοσφαιριστές, διοίκηση αλλά και τα Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου