Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

"Μας έπαιζαν με σημαδεμένη τράπουλα!"

Μόνο αδιάφορο δεν αφήνουν τον Πέτρο Θεοδωρίδη όλα όσα αναγράφονται στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και αφορούν τη δική του ομάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός όχι μόνο έχει εστιάσει στους διαλόγους που έχουν να κάνουν με τις αναμετρήσεις των "λιονταριών" με την Καβάλα (εκτός έδρας, 0-0), τον Αστέρα Τρίπολης (εντός έδρας, 0-1) και τον Ολυμπιακό Βόλου (εκτός έδρας, 3-0), αλλά σκοπεύει να φέρει το θέμα στην ερχόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, την Τρίτη 28/6, και να ζητήσει να μην επικυρωθεί η τελική βαθμολογία μέχρις ότου ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.
Kατ' αρχήν, σχολιάζοντας στο Sport24.gr όλα όσα αναγράφονται στη δικογραφία ότι ακούγονται στις κασέτες, είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης:
"Στην περίπτωση του αγώνα με την Καβάλα αυτό που έχω να πω είναι ότι την εποχή που έγινε εμείς πηγαίναμε να σωθούμε και θέλαμε τη νίκη, ενώ οι αντίπαλοι ήθελαν βαθμούς για να έχουν ελπίδες να βγούνε στην Ευρώπη. Άρα και οι δύο θέλαμε να κερδίσουμε. Αν μας "έστησαν", τι να πω; Όταν παίζεις με έναν από τους επικεφαλής όλης αυτής της υπόθεσης, όπως φέρεται να είναι ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Εγώ ξέρω ότι δεν πουλήσαμε παίκτη μας, τον Γιώργο Γεωργιάδη, μέσα στο χειμώνα, έναντι 700.000 ευρώ που είχαμε πρόταση, για να παλέψουμε για τη σωτηρία μας".
Και συνέχισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός: "Σε άλλη κασέτα, όπως διαβάζω από αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα, ακούγεται να συνομιλεί ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, με τον Αχιλλέα Μπέο, για να έχει ο Αστέρας ευνοϊκή διαιτησία στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες. Επίσης, σε άλλη κασέτα ακούγεται να μιλάει ο Αχιλλέας Μπέος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για τους διαιτητές που ορίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανσερραϊκό, στον Βόλο. Και στα δύο αυτά παιχνίδια ο Πανσερραϊκός αδικήθηκε. Όπως φαίνεται μας έπαιζαν με σημαδεμένη τράπουλα! Αυτό το θέμα, όμως, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Στην ερχόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League κατ' αρχήν θα ζητήσω εξηγήσεις γιατί σε αυτά τα δύο ματς έγινε προσπάθεια να επηρεαστούν οι διαιτητές. Επίσης, θα ζητήσω να μην επικυρωθεί η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος". Εξηγώντας ο κ. Θεοδωρίδης το λόγο του αίτηματος να μην επικυρωθεί η τελική βαθμολογία, είπε: "Αν υποβιβαστούν κάποιες ομάδες από τη Super League εξαιτίας όλης αυτής της ιστορίας, τότε τι θα γίνει; Θα ανεβάσουν κάποια επιπλεόν ομάδα από την Β' κατηγορία; Μα υπάρχει ήδη δεδικασμένο με την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή! Γιατί πρέπει η Λίγκα να βιαστεί να επικυρώσει τη βαθμολογία; Πρέπει να περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση και μετά να επικυρώσει την τελική βαθμολογία". 
πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου