Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Kάστρο: "Όπως στον Πανσερραϊκό...πουθενά"

Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του FACEBOOK o Σέζαρ Κάστρο θέλησε να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στους φίλους του Πανσερραϊκού καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.  To μήνυμα του αμυντικού χαφ από τη Βενεζουέλα είναι: "Θέλω πάνω από όλα να πω ευχαριστώ για όλο τον κόσμο στις Σέρρες. Δε έχω λόγια για να πω πως πέρασα εκεί. Ήμουν δύο χρόνια Σέρρες και ένιωσα όπως στην πόλη μου. Περάσαμε καλές και κακές στιγμές αλλά κρατάω τις καλές. Περιμένω κάποια στιγμή να γυρίσω και να παίξω ξανά στον Πανσερραϊκό γιατί όπως εκεί, δεν υπάρχει αλλού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Σας γράφει ένα λιοντάρι από την καρδιά του...".


1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να το διαβάσουν οι θιασώτες των "δικών" μας παιδιών, των ελλήνων παικτών, οι πολέμιοι των "απαθών μισθοφόρων". Τουλάχιστον μερικοί "ξένοι" παίκτες, ακόμα κι αν λένε μερικά πράγματα, έτσι απλά για να τα πούνε, έστω για διπλωματία, τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν στο προφίλ τους στο facebook, άλλη ομάδα πλην του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Ούτε γειτονική, ούτε μητροπολιτική...Σ' ευχαριστούμε ΛΙΟΝΤΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή